pēc krāpšanas - draugu loks

Reitings 91
Reģ: 10.02.2012
Tāda situācija ir sanākusi, ka esmu itkā atsākusi attiecības pēc krāpšanas...
(īsumā Mums bija nesaskaņas, atklāju ka viņam ir saraskte ar citu un izšķīrāmies. Pēc kāda laika viņš vēlējās atsākt ar mani un kad jautāju kas starp viņiem bijis, puisis pateica ka tikai vienu reizi satikušies. Es muļķe noticēju. Esam jau kopā 6 mēnešus kopš atsākšanas un tikai nesen uzzināju, ka viņs ar to bābu satikās vēl īsi pirms šķiršanās - kopā ar viņu pavadījis laiku savā draugu lokā (dažus no tiem es pazīstu). ) Tagad tāda situācija, ka itkā nolēmu nešķirties un atstāt ko kas bijis pagātnē. Nenoliegšu, ka grauž un man tas nav piedodams, cenšos norīt visu pretīgumu... :(

Bet par ko jautājums.. Ir paredzēts pasākums ar viņa draugiem, bet man ir kauns no cilvēkiem.. Man liekas tik pazemojošo būt krāptai.. Vai jūs spētu pēc kā tāda rādīties viņa draugiem? Kā vispār sadzīvojat, ja ir pāri kuru starpā bijusi neuzticība? Tas negrauž, esat atstājuši pagātnē? Konkrēti runa par rādīšanos tiem cilvēkiem, kuri ir kursā par notikušo krāpšanas faktu...
22.03.2012 16:48 |

Reitings 184
Reģ: 08.01.2010
Man arī bija ļoti ļoti līzīgi. Un galvenais nevajag censties izturēties, ka nekas tāds nav bijis, vai ka neko nezini, bet pilnīgi otrādi, ka visiu zini un biji spējīga piedot un turpināt attiecības. Tici man dažs labs viņa draugs skatoties uz tevi un uz jums kopā kā pāri pat aizdomāsies un mazliet paskaudīs ka biji spējīga piedot un tagad tik lieliski tiec ar to galā. Vienmēr visur ej ar paceltu galvu, nevis nokaunējusies. Jā, nav patīkami ka tevi krāpa, taču tas ka atkal esat kopā un vel pēc viņa iniciatīvas nozīmē, ka neviena cita tev pat līdzās nestāv...
18.04.2012 01:54 |

Reitings 184
Reģ: 08.01.2010
Kā arī tām meitenēm, kas te saka, ka ja krāptu nekad nepiedotu, pašcieņa svarīgāka utt, tad šaubos, ka jums tiešām ir attiecības no kurām var veidoties ģimene. Jo īstenībā jo šausmīgāks sākums, jo labākas beigas. Ja attiecībās ir piedzīvoti tie smagākie mirkļi tad saproti uz ko otrs tevis dēļ ir gatavs un ka attiecības nozīmē kko vairāk, par tikai vārdiem.
18.04.2012 01:59 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Vikki - es atvainojos, bet ko tad otrs ir īsti gatavs Tevis dēļ? Krāpt? :D Piedod, bet man tādu gatavību nevajag no otra.
Jā, mums ir gājis kā pa kalniem un lejām attiecībās, taču problēmas bija atšķirīgās audzināšanas dēļ, nevis tamdēļ, ka kādam gribējās padraiskoties. Uzticība ir pati svarīgākā attiecībās (kā nekā vīrs un sieva takš ir paši tuvākie cilvēki viens otram), kāda tur ģimene vairs, kad uzticības nav.
18.04.2012 02:07 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
vikki - pag, pag. kura tante tev iestaastiija, ka var appreceeties tikai tad, ja pieciesh kraapshanas un atljauj iemiidiit savu pascienju dubljos? vienas nakts romaans vai paaris dienu ilga deeka komandeejuma laikaa ar noteikumu, ka tas ir bijis tikai vienreiz, ir viena lieta, bet cita lieta ir, ja notiek sistemaatiska kraapshana un viirietim ir paraleeli otraas attieciibas. ja sieviete parakstaas uz kaazaam ar donzuaanu un meli, tad ar vinju diemzeel kaut kas iisti nav kaartiibaa.
18.04.2012 02:15 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
pinkberry, bet vai tad kopā būšana liedz tomēr viņam kaut kā parādīt to, ko viņš varēja zaudēt? tīri tās saprašanas dēļ, jo lai cik skarbi nebūtu, bet neviens nav teicis, ka viņš to nedarīs atkal ;) bet nu tādu saiešanu kopā pēc krāpšanas.. nevisai atbalstu, arī tāpēc, ka pēctam tas viss velkas tev līdzi kā lieka pagātnes bagāža..
18.04.2012 08:18 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
kāds var paskaidot kas ir "krāpšana"? vai tad pirms sāk salaist noslēdz līgumu, ka nedrīkst satikties ar citiem?
18.04.2012 09:13 |

Reitings 34
Reģ: 18.04.2012
mikstais, izskatās, ka Tev smadzenes ir citā galviņā! Attīsties taču bērns, ko Tu te dzen tagad bezjēgā?
18.04.2012 22:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits