Arī vismaz reizi mēnesī pabaroju matus ar kokosriekstu eļļu. Lietoju krievu ražojuma bio šampūnu un tās pašas firmas kondicionieri. Reizi nedēļā lieku Davines matu masku, ļōōti patīk :)
Iepriekš lietoju Joico šampūnus, arī bija labi, bet diezgan dārgi, man ir pagari mati, tāpēc nācās meklēt kaut ko ekonomiskāku. No visiem Drogu šampūniem turos pa gabalu, jo vismaz man ļoti sausina galvas ādu.
Un visbeidzot svarīgākā lieta - serums matu galiem, pēc manām domām, viena no lietām,lai atveseļotu matus un viņi izaugtu garāki, pašlaik lietoju Biosilk, bet mans favorīts ir Ecosline F2 eļļa (precīzu nosaukumu neatceros) pirku pie frizieres, bet šobrīd dzīvoju citur, tad nu tas prieks izpalika. Varbūt kāda zina, kur var šo līdzekli iegādāties?
Un lai cik dīvaini tas arī nebūtu, kopš draudzējos ar taisnotāju tikai brīvdienās, mati ir atauguši tik veselīgi, ka pat īsti neprasās tā taisnošana. Bet arī tajās retajās reizēs, kad taisnoju, obligāti lieku aizsarglīdzekli, pašlaik lietoju CHI iron guardian vai kaut kā tā, produkts labs, bet tā smarža kā vīriešu odekolonam :D Bet tas laikam tāpēc, jo domāts lietošanai abiem dzimumiem.
Ārprāc, izrādās, ka es lietoju tik daudz līdzekļu matiem, un es pat nenosaucu visus. :D