Mana nostaja un uzskats ir sekojošss, iespeja ir jadod.
Rez seit ir jaskatas, ka tu vinjam nevis piedod, jo laikam nav par ko piedot, krapis nav, sitis nav ... Seit vienkarsi ir jadod vel viena iespeja..Visiem mums dzive sanak nogrekoties, vai kaut ko laicigi neizdarit..Ja reiz cilveks mil, ir saprotos, pie tam vel joprojam tevvi mil, un ceru ka ir un pieder tikai TEV vienaii...Dod iespeju....
Runajot par tagadejo, atceries ka tu agrak atstaji calus kas bila lidz sim kuru tu vel joprojam mili... to ka tas tagadejai ir tev vins ir ka kartejai, ne tu zini ko vins no tevis talakuma gribe, ne kas var butt...bijusa tu nikju pikjus zini un kas pa kam...
Raxtu jo lidziga situacija bija mums ar manejo, ari nodzivojam ilgu laiku, gribeju jau berninju un preceties, bet jau tagadejas tas pats dzeks jeb jau virss, esmu vinjam devusi pedejo iesepju, mes ari bijam paskirusies pec mana iniciatives, bet es nevareja dzivot bez vinja, un vins bez manis, es vinjam neko neizradiju, bet meginaju atttalinaties, nekaa.... Un tagad, galu gala vins ir ok, driz jau gaidams pirmsdzimtais :) lidz ar ko vins mainas un es pati jutu ka esmu savadaka musu attiecibas..,
Ja isuma ta dmaciba ir sekojosa, begot no vilka lacim var rokas, tikt...
Bet mes esam cilveki un mes varam pielaut kljuda suz emocijam, un pec tam grauzt pirkstus kas nu butu ja butu...Es nedomaju un pati piezvaniju piedavaju tikties, sakam atkal visu no jauna vakarinjas naksnosana pie vinja, un viss aizggaja ljoti labii...
UN tagad esmu bezgala prieciga un neko nenozeluju, jo ticeju un viss bija labii:)
Tev ari ir jamegina un viss bus labi:)