bijušais un jaunais!

Reitings 13
Reģ: 12.03.2012
Sveiki,ko jūs darītu ja jūs savu bijušo vel mīlat,bet jums ir cits un bijušais lūdz otru iespēju ,ir labojies un mīl jūs?
21.03.2012 10:07 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
mikky - nu ja jums abiem tā, tad varbūt riskēt un mēģināt? vismaz nebūs mūžu jāmocās domās, kā būtu, ja būtu...
21.03.2012 16:38 |

Reitings 565
Reģ: 29.01.2009
kas tev no viņa pietrūkst???!!
21.03.2012 16:39 |

Reitings 13
viss viņš ,viņa mīļums,siltums,glāsti,viņa smiekli un viss viss kas viņam piemīt.
Es zinu ka gribu atpakaļ pie viņa ,bet ko darīt ar tagadejo,jo es visus ļoti žēloju un es nevaru tā pateikt ka es gribu iet atpakaļ pie bijušā,jo žēl tagadējā!
21.03.2012 16:43 |

Reitings 565
Reģ: 29.01.2009
nu tā dzīvē notiek! un ja jūties pārleicināta par jūtām un vēlies riskēt dēļ bijušā ar jauno puisi, tad dari tā! bet nu jauno puisi atpakaļ vairs nedabūsi, ka tik beigās nesāk pietrūkt tagadējais.
21.03.2012 16:52 |

Reitings 13
tur tā lieta ka es gribu un negribu,vini abi ir loti labi un mili un es nezinu ko darīt...
21.03.2012 17:09 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Palasi manas diskusijas,palidzes:) Es kamer neesmu izdzivojusi vecas,jaunas attiecibas nelienu...
Nemainas. Kad 1 reizi aizgaju atpakal,tikai ciemojos,jo dzivojam atseviski,tapat vinjam prieks manis laika nebija, sauca par mulki utt,nedriksteju zinat kas zvana,kur brauc,tapat nerekinajas,vienigais pazeloja,kad raudaju,jo zinaja,ka man ir kur iet. bet pffff,ta mainisana svarbut ir retajam.
Suns maina spalvu,bet ne tikumu.
21.03.2012 17:50 |

Reitings 1668
Ari vinjam tagad ir darbs,izglitiba,bet vai labojies? nop nop.Un nemoki to otru...Ja nemili,netere otra laiku....Ticu karmai....nevajag.
21.03.2012 17:52 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Ieteiktu pamest tagadējo,lai nečakarētu viņam prātu un nedotu veltas cerības,jo izskatās,ka bijušais tev svarīgāks.
Es pati esmu vienreiz devusi otro iespēju.Labi,ka no savām kļūdām varu mācīties-vairs nekad.Uz tā paša grābekļa kāpt otro,trešo vai ceturto reizi nav prāta darbs.
21.03.2012 17:55 |

Reitings 230
Reģ: 04.02.2010
Mēs ar draugu viens otram esam devuši otro iespēju... kopā esam laimīgi jau 5 gadu!
Ja ir mīlestība abpusēja,tad jādod otra iespēja! :)
21.03.2012 18:13 |

Reitings 230
Reģ: 04.02.2010
Visas saka nekāp tikai uz veca grābekļa vēlreiz,nezinu kādi monstri jums tie ex ir bijuši,un ja puisis nav nezin ko ārprātēju sastrādājis esot attiecības,ko nevar piedod,saprast,sadzīvot,tad neredzu jēgu teikt -nedod otro iespēju.
Protams,ja sit,dzer katru dienu un vēl nez ko dara,es arī neieteiktu dot otru iespēju!
Bet ja džex normāls,kāpēc ne!? :D un ja vēl ļubovj,tad vispār nav jēga sevi mocīt,esiet kopā un miers!
21.03.2012 18:17 |

Reitings 1668
Runa iet par to,ka cilveks pats saka,ka ir mainijies,sitiem tekstiem neticu.Ta sbutu tapat ka es teiktu-Es esmu tagad smukaka! Nu ka es to pati varu zinat? OK,varbut vinjam ta leika,skamer nav ar vinju atkal kopa,kopdzivei sakoties atkal rodas vecie joki!Ir gadijumi,kad izdodas,bet pec pieredzes un citu teikta-nesanak.Un kada tur ljube,mans teica ka ljubo mani,asaras leja,mhm. Devu otro iespeju, tikties,lai izrunatos un i pirmaja stunda nenocietas atkal sakt veco teemu un malt ve cos miltus.Nu Dievs dod,ka man vienai tads bija gadijies....Krusts japarmet!
24.03.2012 21:27 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
bet vsp katrai savs gadijums,ja neesi pavalkajis otra kurpes,tad gruti dot padomus-pamest vai nee...klausi savai sirdij...varbut pamegjini padzivot atseviski no tagadeejaa ,vnk pati par sevi un ieklausies savaas sajuutaas..kursh buus tas peec kaa ilgosies un veelesies sev blakaam?!
mARDZITA- katram savs gadijums..ja Tev ir sliktum sliktaa pieredze ar 2-aas iespejas doshanu,tas nenozimee,ka citai butu taapat..labi..man arii tagad cilveex sola,ka dariis visu visu,mainiisies jo grib buut ar mani,bet nemainoties tas nav iespejams...ak,dievs,vinjsh taac er un grib un pardzivo ....aj :(bet man sirds kaa ledus sastingusi...pilnigi neticaas,ka var buut taada milestiiba,bet pec visiem pardzivojumiem un tumsas (paarnestaa noziimee) liekas,ka kaut kas iekshaa beidzot satruucis un - ja razljubila...nespeju aptvert,ka esmu tik nejuutiiga maita :( man zheel vinja,jo vinjsh miil un vinjam saap vairaak kaa man ...bet ne vairaak kaa man agraak saapeeja...
24.03.2012 22:01 |

Reitings 13
es pati redzu ka vins ir mainijies.
pateicu tagadejam ka velos palikt draugi bet vins negrib mani laist valaa,luudz lai es palieku ar vinu,man vina ir loti zeel....
25.03.2012 14:52 |

Reitings 918
njaa....labi,ka sevis nav zheel.. :(
25.03.2012 14:59 |

Reitings 157
Reģ: 19.03.2012
ja man būtu tāda situācija, nepiekristu. īpaši, ja mīli arī pašreizējo. tas viennozīmīgi nav tā vērts. ja vienreiz jau izšķīrāties, visdrīzāk, tas pats notiks otreiz.
25.03.2012 15:13 |

Reitings 1668
Expedition,man lidzigi ka Tev. Esmu piedzivojusi,ka mekle,raud,ludzas man un maniem vecakiem...Tapec saku,ceru,ka nav mans gadijums. Vien nedelju viss bija kartiba,pec tam kad pateicu,vai tiesam nevaram kaut 1 vakaru pabut divi un ka neesmu laimiga,uz ko vinjam vecais skapis bija valja un man pateica-Nu tad ej dirst!tiesi sadiem vardiem. Dievs dod,ka cillveks mainas,cepuri nost. Bet kad oteriz aizgaju,jutu,ka ari man vairak nav to juutu...Un gluzi ka Tev,expedition-tik cik es raudaju un cietu,tajas dienas,kad nebiju,vins izcieta,bet tagad jau liekas,ka nebija isti. Man tiesam smags gadijums,bet gribu ticet,ka tiesam ir preteja dzimuma parstavji ar cienju pret otru un velmi mainities delj otra.
25.03.2012 15:14 |

Reitings 918
Tev trakāk Mārdž - man šķiet...jo tas jau tāds reals uzbrauciens..manejais man virsū nebrauca..vnk notinās uz dienu,divām....dzīvoja tadu vecpuisa dzīvi...it kā mājās viņu negaidītu mīlošā sieviņa,bet gan tukšas telpas.. :( tik daudz pārdzīvots...esmu viņam pat raxtījusi tadas kā vēstulītes,kad pavisam smagi paliek,kur uzraxtīju visu,kas uz sirds,tad viņs it kā atjēdzās ,ka ar savām izdarībam dara man pāri un solīja,ka tas vairs nenotiks,jo miil tachu mani( UN zini ko - to es vel joprojam jūtu..to,ka lai arī dara ne man pa praatam,bet viņš mani mīl..to kaut ka var vnk sajust..laikam tpc man tgd tik grūti iznīcinat viņā to cerību,ka atkal piedošu un buusim kopa forever)..bet karo4 izpildiit soliijumus nebija vienkārsi viņam..ilgakais kādas gandrīz 2 nedēļas notureejās un tad atkal noravās...kad pārmetu to,tad teica,ka ta mana vaina,jo es viņam esmu atkal kaut ko parmetusi,uzbraukusi(ok,ok,gadiijaas),ka neticot tam,ka vinsh tiesham nedara to ko parasti un tpc vinsh aiz krenķiem,ka nevar izturēt mnus pārmetumus ,vnk pārkāpa soliijumus..tipa es viņu uz to izporvoceeju..njaa..bet es arī nevaru izturēt tadu spriedzi -būt visu laiku jauka,smaidīga,neko asāku,jo nedod Dievs,viņš ņems pie sirds un aizskries remdēt savas bēdas savā sasodītaja veidā :(

p.s. sorry pa palagu....man jau sanaak,ko,ne?:)
25.03.2012 15:57 |

Reitings 18
Reģ: 25.03.2012
Mana nostaja un uzskats ir sekojošss, iespeja ir jadod.
Rez seit ir jaskatas, ka tu vinjam nevis piedod, jo laikam nav par ko piedot, krapis nav, sitis nav ... Seit vienkarsi ir jadod vel viena iespeja..Visiem mums dzive sanak nogrekoties, vai kaut ko laicigi neizdarit..Ja reiz cilveks mil, ir saprotos, pie tam vel joprojam tevvi mil, un ceru ka ir un pieder tikai TEV vienaii...Dod iespeju....
Runajot par tagadejo, atceries ka tu agrak atstaji calus kas bila lidz sim kuru tu vel joprojam mili... to ka tas tagadejai ir tev vins ir ka kartejai, ne tu zini ko vins no tevis talakuma gribe, ne kas var butt...bijusa tu nikju pikjus zini un kas pa kam...
Raxtu jo lidziga situacija bija mums ar manejo, ari nodzivojam ilgu laiku, gribeju jau berninju un preceties, bet jau tagadejas tas pats dzeks jeb jau virss, esmu vinjam devusi pedejo iesepju, mes ari bijam paskirusies pec mana iniciatives, bet es nevareja dzivot bez vinja, un vins bez manis, es vinjam neko neizradiju, bet meginaju atttalinaties, nekaa.... Un tagad, galu gala vins ir ok, driz jau gaidams pirmsdzimtais :) lidz ar ko vins mainas un es pati jutu ka esmu savadaka musu attiecibas..,
Ja isuma ta dmaciba ir sekojosa, begot no vilka lacim var rokas, tikt...
Bet mes esam cilveki un mes varam pielaut kljuda suz emocijam, un pec tam grauzt pirkstus kas nu butu ja butu...Es nedomaju un pati piezvaniju piedavaju tikties, sakam atkal visu no jauna vakarinjas naksnosana pie vinja, un viss aizggaja ljoti labii...
UN tagad esmu bezgala prieciga un neko nenozeluju, jo ticeju un viss bija labii:)
Tev ari ir jamegina un viss bus labi:)
25.03.2012 19:01 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Nabaga tas jaunais.
26.03.2012 10:39 |

Reitings 18
Reģ: 25.03.2012
maybe`- neuzskatu ka nabaga, jo ar veco ir tik vis kaut ka spardzivots un ja vel joprojam ir mila tad ir ok, a tagadejas nu ko no vinja gaidīt, tagadejais ir ka kartejais, neko nevar zinat, pie tam musdienas viriesus neinterese ipasi gimeniska dzivet bet vairak taga atputa a rmums damas, bet mums ir jabut gudrakam, un ir jasaudze gimene, nevis jadzivo pa galvu pa kaklu...
esmu gatava pat saderet, ja bus iespeja dota vecajam, tad tas virietis/dzeks bus pats laimigs un musu autore ari bus laimigaa
26.03.2012 11:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits