Labrīt!
Man pilnībā sāk likties, ka plosas kaut kāds klepus vīruss! Sākumā vienkārša saaukstēšanās, bet beigās tuvu plaušu karsonim, vismaz mammai viss tā beidzās, man tagad ir sākums, kas ir identisks!!! Brr... bet man nav laika slimot, tāpēc pieveru acis un ar tautas metodēm un stiprākām zālēm sūtu ratā to slimību :D
Šodien tāds drūms rīts aiz loga, mazliet neizgulējos klepus dēļ, bet citādāk ir okey :) Šodien draudzenei likšu keratīnu matos, bet viņa vaksēs mani :D hahaa..
Šīs nedēļas plānā savest kārtībā mašīnīti, jo nākamo nedēļ neliels izbrauciens ārpus Rīgas (love)
Protams, kārtīgi izveseļoties, jo izbraucienā ietilpst mazās māsas apciemojums :)
Runājot par brīvdienām, tās mani pārsteidza nesagatavotu.. Jau piektdiena iesākās interesanti, tad sestdiena bija vēl interesantāka ;) Bet neko, notikumiem pa priekšu neskrienu :) Tā kā visas brīvdienas strādāju, nebija iespējas daudz idziļināties cosmo diskusijās, bija nepatīkami pārsteigta par visām tām klačam, publiski minētajiem uzvārdiem, bet nu tas man tikai atkal lika aizdomāties par to, cik cilvēki mēdz būt divkosīgi, tādēļ, sapratu, ka rīkojos vien pareizi pirms laika paretinot to draugu loku, kuriem ir iespēja mani pētīt ;) Bet nu nav jau ko vecas tēmas cilāt.. Nāks nākamās brīvdienas, kas būs skaistākas :)