pasreizejas attiecibas viss ir kartiba.mes viens otram tiesam neko neaizliedzam..aa neree,meloju... :D vins aizliedza man pirkt uggie zabacinus..kaut gan pat neaizliedza,teica,ja nopirksu,tad izmetis :D bet,ja nopietni,tad mes tiesam respektejam viens otru un nejkadus mulkigus aizliegumus neizdomajam!
ieprieksejas attiecibas gan bija savadak,ari man ir bijis aizliegts vilkt svarkus,kamer vins nav blakus,aizliegts kontakteties ar vina draugiem bez vina klatbutnes utt..visadi slimi greizsirdiga viriesa murgi :) un tiesi sadu iemeslu del vini ari paliek par bijusajiem..nu nav normalas sada tipa attieicbas!!!!! un nevar neko otram aizliegt! par tadam lietam ka staigasana pa kreisi utt,normalas attiecibas bez visas aizliegsanas/atlausanas nepastav!!! par iesanu sad tad izklaideties bez otra ..so what???? kapec lai to nevaretu darit..?! es tiesam nesaprotu ka var kaut ko tadu aizliegt vai klausit tadam aizliegumam... neiet runa par kadu iipasu gadijumu,kad milotais kada iemesla del paludz lai to nedari,jo tiesi taja reize vinam kaut kada iemesla del ir svarigi lai esi majas... bet vienkarsi tapat vien otram kaut ko aizliegt... japarskata,manuprat,sada tipa attiecibas un jaizverte vai labak nebutu uzticibas pilnas attiecibas! starp citu..ne tikai viriesi izdoma kaut kadus stulbus aizliegumus...ari sievietes ir lidzigas!!!