Sveikas! Esmu uz Latviju atbraukusi uz pavisam neilgu laiku, tāpēc ir jāpaspēj daudz kas izdarīt un pats svarīgākais - sakopt sevi un savu veselību! Tāpēc laika un naudas ekonomijas dēļ esmu "ieperinājusies" www.kolosali.lv (nē, nav slēptā reklāma :D ) un esmu apjukusi. Vēlos nopirkt kuponus uz : manikīrs, pedikīrs, bet tur jau viss apstājas, jo piedāvājumu ir tik daudz un dažādi (Gelish un Chellack, u.c. nagu pārklājumi) un ne visiem pat zinu nozīmi. :D Tātad, paļaujos uz jums, jo jūs noteikti zināsiet ko labāk izvēlēties, kas ir kvalitatīvāk un izdevīgāk. Tāpat vēlos nopirkt kuponu uz pretcelulīta masāžu, un atkal jau piedāvājumu tik daudz, ka raibs gar acīm. :D - liftings, vakuummasāža, ietīšana, dūņas, gaisa zābaki utt.. Kurš ir labāks? Varbūt ir kādas atsauksmes? Pie reizes pajautāšu arī, kas būtu izdevīgāk - pirkt atsevišķi dzimumzīmju, galvas ādas un sejas ādas diagnostikas kuponus, vai ir kāda cita iespēja pārbaudīt visu kopā?!
Ļoti, ļoti ceru uz kādu atbildi, kas palīdzētu man tikt skaidrībā ko pati īsti gribu. :) :D