garšo visas, mājās taisam tikai cidoniju - smalki sagriež, izņem lielāko daļu sēkliņu, apber ar cukuru un noliek, lai stāv. Izvilksies sīrups, to nolej un var izmantot pārtikā, cidonijas pašas būs lipigas un saldas :) liek trauciņos un glabā, pirms tam mazliet pažāvē.
Dzērveņu, varbut cidoniju, bet diezvai :). Rabarberi kā tādi neiet pie sirds. Izkalstot ķirbim un burkāniem, tur nekas no garšas pāri nepaliek - sanāk kā grauzt tādu bezgaršīgu švammīti.
Mana mamma ļoti nodarbojas ar sukāžu taisīšanu. Viskas ir izmēģināts, bet mani nesaista.
Man likās, ka man garšo ķirbju sukādes, bet, jo vairāk uzēdu, jo sapratu, ka nemaz negaršo.
Tagad liekas, ka patīk rabarbers, bet iespējams, ja apēdīšu visu paciņu, arī vairs nepatiks.