Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Sukādes

 
Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Kuras no minētajām jums vislabāk garšo (rabarberu, dzērveņu, ķirbju, cidoniju, burkānu)?

Ja kāda mājās gatavo pati, priecātos par recepti.
Paldies!
18.03.2012 10:11 |
 
Reitings 807
Reģ: 20.04.2010
garšo visas, mājās taisam tikai cidoniju - smalki sagriež, izņem lielāko daļu sēkliņu, apber ar cukuru un noliek, lai stāv. Izvilksies sīrups, to nolej un var izmantot pārtikā, cidonijas pašas būs lipigas un saldas :) liek trauciņos un glabā, pirms tam mazliet pažāvē.
18.03.2012 10:31 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Dzērveņu, varbut cidoniju, bet diezvai :). Rabarberi kā tādi neiet pie sirds. Izkalstot ķirbim un burkāniem, tur nekas no garšas pāri nepaliek - sanāk kā grauzt tādu bezgaršīgu švammīti.
Mana mamma ļoti nodarbojas ar sukāžu taisīšanu. Viskas ir izmēģināts, bet mani nesaista.

Ķirši ir forši.
18.03.2012 10:48 |
 
Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Man likās, ka man garšo ķirbju sukādes, bet, jo vairāk uzēdu, jo sapratu, ka nemaz negaršo.
Tagad liekas, ka patīk rabarbers, bet iespējams, ja apēdīšu visu paciņu, arī vairs nepatiks.
18.03.2012 11:42 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
man ome nodarbojas ar sho auglju,darzenju gatavoshanu :)
vislabak man garso aabolu un cidoniju sukaades !
18.03.2012 11:49 |
 
10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Rabarberu un cidoniju.
18.03.2012 11:52 |
 
Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Ābolu sukādes jau klasika. Vienmēr atgādinās bērnību, kad ome taisīja :)
18.03.2012 11:52 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits