cosmo meitenes

Reitings 103
Reģ: 23.01.2012
Tikko izlasīju ka te kaut kāds tusiņš ir bijis un ir kaut kādas bildes, kur piemēram es viņas varētu redzēt?Vienkārši ziņkāre!
17.03.2012 19:26 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
vasaras berns, ta nedara tiesi latvies, ta dara visi. :) visur, ne tikai delfi, ir tadi portali, kur kkadi slimie apgrozazs un to vien mak ka nolikt.
manuprat, piemeram, cosmo viss ir normas robezas.
19.03.2012 13:14 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
vienrz, tas latviešu mākslinieks "nekad nevarētu dzīvot Amerikā", bet pats tur ir dzīvojis. Tātad, redz ka varēja gan:D Vai tā arī savā ziņā nav divkosība - pašam rauties uz turieni un vienlaikus kritizēt. Labi, labi, es neko nezinu par konkrēto situāciju, tikai apspēlēju teikto:)
19.03.2012 13:18 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
nu mana galvenā doma bija par to, ka tiešām žēl, ka tā viss te notiek... dažreiz es izlasu kādu rakstu un man pat negribas izlasīt komentārus, jo salasoties to visu žulti man pat pašai garastāvoklis paliek draņķīgāks.. Es esmu pieradusi teikt citiem labus vārdus , man labāk patīk cilvēkam pateikt - Tev super forša jaciņa, tajā vietā, lai ievērotu kāda viņai šausmiga pumpa uz sejas... Un kad to pasaku, redzu, ka cilveks atplaukst un paliek priecīgāks :) Un īsteniba stradajot ar cilvekiem, esmu dzirdejusi labus komentārus tikai no krievu tautības sievietēm :) Varbūt sagadisanas, bet nu tāds nu ir mans viedoklis un pašlaik es to nemainīšu, kaut gan īsteniba palasiju Jūsu komentārus un jā, varu piekrist - citu valstu sabiedrību attieksmi pret citiem es redzu tikai ļoti virspusēji, tā kā, varbūt spriežu mazliet šaurā lokā, bet gan jau pienāks arī mans apskaidrības brīdis, kad pienemsu jaunu viedokli :)
19.03.2012 13:21 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
luīzeluīze nu, nu, absurdi. Kādas konkrētas valsts sniegtās iespējas nenozīmē, ka tev patīk arī tās kultūra, vide un cilvēki. Studēt modi noteikti ir labāk Parīzē, Milānā vai Ņujorkā, bet tas nenozīmē, ka jāmīl viss pārējais, kas tur ir, tikai tādēļ, ka pastāv tevi interesējošā industrija. Konkrētajā situācijā viņš tur, cik zinu, pavadīja 5 gadus jo izcīnīja stipendijas un mācījās. Es personīgi tādu iespēju izmantotu, pat ja valsts man nepatiktu. :)
19.03.2012 13:23 |

Reitings 5119
vasaras berns
ja runa par krievu tautibu, nav noslepums, ka vini ir vnk atvertaki, latviesi ir atturigaki. bet tas nenozime, ka tadel launaki. krievi ari nepatiku izsaka skali, latviesi ne.
un par komentariem - es nekad gandriz nelasu komentarus pie rakstiem, priekskam? zinu jau,kas tur bus. :D
19.03.2012 13:33 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
KAĶIS vaine :D nav jāmin, ka būs 3 varinati - resna, šausmīga, tizla :D dažreiz man ir bijis tā, ka noskatos piemēram kkādu video un man pašai šķiet wow nu balss meitenei , palasu komentārus un visi kā viens - fuj šausmas, kur tādu vsp uz skatuves var laist un vēl tā seja :D un tad man jāsāk domāt vai nu es esmu kkāda aprobežota muļķe jo neko nesaprotu vai visi pārējie ir dīvaini :D
ai, labi, jus laikam mani tur tulit pierunāsies ņemt atpakaļ vārdus par latviešiem :D
19.03.2012 13:37 |

Reitings 12651
a, jūs pašas savos komentāros rakstat kaut ko pozitīvu? Man liekas, ka rodas tāds iespaids, ka visi negatīvi tikai tādēļ, ka par maz tiek teikts labais..tik maz, ka, ja kāds pasaka, uzreiz pārējie brēc, ka pielīdējs u.tml. Tā vienk visi pieraduši laikam :)
19.03.2012 13:46 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Ir atšķirība, vai saki kaut ko pozitīvu pielīšanas manierē, vai arī kritizē izbļaujot rupjības. Manuprāt, konstruktīva kritika ir daudz vērtīgāka par pirmo minēto pielīšanu, un nemaz nerunājot par visādām seklām rupjībām.
Bet vispār tad jau jārunā par konkrētiem piemēriem. :)
19.03.2012 13:49 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Es nesaprotu kapēc ik pa laikam šeit parādās, kāda kurai drausmīgi uztaruc kāda kurai te bilde.

Sievietēm internetā ir grūti, tāpēc jums visu laiku ir jāklausās tie uzbraucieni, kāpēc nevarat atklāties. Dzīvē tas tā nenotiek, jo tu satiec cilvēkus, pat ja esi iedomīgs idiots, tu redzi otra cilvēka īpatnības un trūkumus - plāni mati, mazas krūtis, līkas kājas, daudz dzer un atraugājas, tad jau var pats novērtēt "ai, nu es esmu labāka par šito meiteni". Forumā jau nevar. Sievietes visu vizualizē un iedomājas no teksta, ko otra pasniedz, tāpēc ir tā nenormālā ziņkārība vai aiz šī jēdzīgā Pumčika gadījumā neslēpjas līkzobe, līkkāje un tauklodīte. Tāpēc, ka nenormāli gribas salīdzināt. Ir meitenes, kam tas neinteresē, bet lielākajai daļai vienmēr gribēsies paskatīties, kāda tad tā meitene ir in real life.
19.03.2012 13:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits