cosmo meitenes

Reitings 103
Reģ: 23.01.2012
Tikko izlasīju ka te kaut kāds tusiņš ir bijis un ir kaut kādas bildes, kur piemēram es viņas varētu redzēt?Vienkārši ziņkāre!
17.03.2012 19:26 |

Reitings 103
Reģ: 23.01.2012
Es šeit neesmu ne par vienu teikusi ka ir resna vai neglīta, jo neesmu pat nevienu redzējusi!Tas ir vienkārši interesanti kādas meitenes šeit raksta un dod padomus.Stāstiet vien ka izskatam jau nu nav nekādas nozīmēs.Diemžēl izskatam šajā pasaulē lai kā mēs to negribētu atzīt ir ļoti liela nozīme, bet nu protams ne tikai tam!Ja jau nav nozīme, ko tad krāsojat matus un liekat meikapu, un ejat uz solāriju, nu priekš kam?
18.03.2012 14:49 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
es matus nekrāsoju un uz solāriju neeju :D vispār kosmētiku lietoju ļoti minimāli, tikai tā, lai nedaudz to skatu atdzīvināt nevis, lai sasmērētu visu, ko vien var un pēctam būtu ķipa skaistule nežēlīgākā ;) un to visu es nedaru, lai patiktu citiem,bet, lai patiktu sev.
neviens neapgalvo, ka izskatam nav nozīmes, bet dažās diskusijās palasot komentārus, atrodas pa kādai meitenei, kura tam pievērš pārāk lielu uzmanību un meklē kur piesieties ne tikai sev, bet arī citiem.
18.03.2012 14:54 |

Reitings 501
Reģ: 21.01.2012
Nu bet kāpēc tad nevarat man parādīt kādas bildes ja tā nav?
Tāk nepazīstu nevienu no jums tāpat, un pat nedzīvoju lv -------------->>>>> Vaij mums būtu pamats no tevis baidīties :D
Var tak likt kādas bilžas grib, kāda tev problēma- tas tak nenozīmē ka cilvēks uzreiz neglīts :D
tev pašai ar nemaz nav sava bilde misis skaistule Feita :D
18.03.2012 14:54 |

Reitings 213
Reģ: 26.10.2011
Man profilā ir mana bilde :)
18.03.2012 14:56 |

Reitings 476
Reģ: 20.05.2009
katram ir savi skaistuma etaloni, vārds "skaists" pats par sevi izsaka gaužām maz.

p.s. nezinu kādēļ, bet nu ta ka nodarbojos ar smaržām un ir nācies tikties ar daudz cilvēkiem no forumiem (neattiecas tikkai uz cosmo), tad nu 90% ir tā,jo profila bilde skaistāka (nevis sava foto, bet nu kaut kāda virtuāla fotogrāfija......skaista sieviete vai kāda atsevišķa ķermeņa daļa utt), jo dzīve cilvēks ir ļllooti tālu no izveidotā priekštata. ta ir personīgā pieredze konkr'ti no manām tikšanās reizēm.

Un piekrītu uz 100%,ka cilvēka resnums/tievums, garums, īsums necik neatspoguļo cilvēku kā personību, tam nav nekāda sakara ar personību. Ir tiiikkkk daudz skaistu meitenu kurām nav kur vizuāli piesieties...bet ilgāk par 10min nevaru idomāties viņu klātbūtni, JO NAV par ko runāt, cilvēkam nav interešu nekādu, nav sava viedokļa.
18.03.2012 15:08 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
droši vien te ir normālas meitenes, kādas tās ir Latvijā - simpātiskas :)
18.03.2012 15:12 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Tiešām nav vienalga kā izskatās pilnīgi sveši cilvēki? Man, piemēram, ir vienalga kā tu, diskusijas autore, izskaties.
18.03.2012 15:14 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Manuprat, interesanti tad, kad sieviete sevi pasniedz ka visskaistako un labako, bet dzive ir talu no si tela.
Bet citadak - lai jau meitenes izskatas ka grib, svarigi, lai nenoniecina cita citu tik vien del areja izskata, jo tiesam - nereti tomer ir citas prioritates.
Ja, skaistums ir musdienas nozimigs, bet ir cilvekus, kurus tas ne ipasi uztrauc. Es pati apbrinoju draudzeni, kas tere naudu gandriz vai tikai sevis izglitosanai, izaugsmei, kosmetikai un apgerbam - vairak nepieciesamibas del, reti kad noperk ko no dekorativas, jo "iepatikas".
18.03.2012 19:49 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Esmu viena no nedaudzaam ,kura ielikusi savas bildes-kaada esmu,taada esmu!:)
18.03.2012 23:42 |

Reitings 129
Reģ: 16.03.2012
Mjaa..es arī esmu ievērojusi,ka neviena principā te neliek savu īsto bildi. Baigi anonīmi... ;D
Es jau būtu ielikusi īsto , bet negribas izcelties uz fake bilžu fona.
19.03.2012 10:43 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
runaajot par izskatu un komentāriem par to, nekad neviens nevienam nebus skaists, it sevišķi latviešiem. lasiiju kkur diskusiju ar jeny may (bac, galigi izsitas no galvas kaa vinja tur bija tas pseidoniims, bet nu es ceru kaut cik pareizi ir un jus sapratam par ko runaaju) :D Un vinja tiesi to pasu pateici, ka vnm visi bus resni negliti un pumpaini, jo vinja, kad kkad uzstajas eiroviizija bija sverusi 45kg un uzvilkusi ļoti iespiletus zimuļsvārciņus un tur jau bija pēc tam komentari, ka viņa resna cūka un kaa vinjai tur viss ļum un tie šausmigie tauki sānos :D
19.03.2012 12:24 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
vasaras_berns - muļķības! Kāds sakars ar latviešiem? Tu nesaproti, ka tie, kas komentē kaut kādos delfos u.c. ir īpašs slānis! Viņiem taču droši, ka ne darba nav un paši noēdušies tāpēc izgāž savas dusmas uz citiem i-netā! Noteikti nedomāju, ka latvietis nemāk novērtēt skaisto! Es nesaprotu, no kurienes tā vispārināšana - latvietis tāds un šitāds, tas jau kļūst klīniski, taču nav mūsu tauta tādi lohi, skauģi un vēl sazin kas!
19.03.2012 12:39 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Hmm, es savukārt nesaprotu kādēļ likt savu īsto bildi, ja vēlos saglabāt anonimitāti? Es nenāku šajā forumā meklēt draudzenes reālajai dzīvei. Internets ir retā vieta kur var nedaudz pačīkstēt par savu privāto dzīvi, uzdot jautājumus, pasūdzēties par to, ko šodien priekšnieks sadarījis u.t.t :) Protams, arī sniegt padomus citiem, ja to prasa un darīt to salīdzinoši neitrāli.
19.03.2012 12:44 |

Reitings 1873
Piekrītu Paris, ne uz visiem latviešiem tas attiecas. Es delfos nekomentēju, nesaprotu vispār tos,kas tur par visām varēm cenšas kaut ko glupu iekomentēt. Bet tas laikam ir jebkurā portālā,kur esi anonīms :-D
19.03.2012 12:45 |

Reitings 2304
Man par TVNET un Delfiem cits viedoklis. Es uzskatu, ka aiz tiem nikiem "lācītis99" patiesībā var slēpties gan cilvēks ar pamatskolas izglītību, gan cilvēks ar maģistra grādu. Dažādu iemeslu dēļ, nojaušu, ka tā tas arī notiek, jo tā kā esmu aktīva ziņu portālu lietotāja, laika gaitā ir nācies novērot un secināt, ka tur komentē cilvēki, kuri ikdienā izskatās normāli, bet tur beidzot izlaiž ārā žulti, kas sakrājusies. Līdz ar to, man diemžēl šķiet, ka milzīgā daļā latviešu ikdienā dzīvo naids pret visu un visiem, bet komentāru sadaļa šajos portālos ir vēl retā vieta kur var izlādēties. Jā, nenoliedzu, ka komentāru sadaļas internetā ir interesanta vieta arī ārzemju portālos, bet vismaz LV gadījumā var ļoti labi redzēt, kāds naids ir pret dažām konkrētām tēmām un cilvēkiem.
19.03.2012 12:52 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
nu labi, es pati arī esmu latviete un neeju nekomentēju visur kur varu ka visi resni un nesmuki, tā kā, jā, piekritišu, ka nepareizi bija vispārināt '' latvieši'' :) BET - palikšu gan pie ta, ka latviesu tautai tas ir vairāk novērojams - kritizēt citus bez gala un malas, amerikā vai citās valstīs tā nav, tur tieši atbalstīs un pateiks - wooow she looks good :) Bet nu, ko gaidīt, ja mums puse no iedzīvotājiem paši nelaimīgi un dzīves neapmierināti. :)
19.03.2012 12:53 |

Reitings 2943
Es nesaprotu kapēc ik pa laikam šeit parādās, kāda kurai drausmīgi uztaruc kāda kurai te bilde. vai tad ir kaut kur kāds noteikums, ka piedaloties forumā ir jāievieto sava pases bilde pilnā ģīmī lai citas var ievērtēt un uzlikt savu negatīvismu ka līks deguns, pa šauru piere, pa blondu mati, pa biezu uzacis, sejas forma ne tāda vai šitāda? Priekš kam tas vajadzīgs. Man piemŗam besī tas pelēkais avatars, ka ir tad ja nav ievietota pilnīgi nekāda bilde. Bet tā man absolūti vienalga kāda tur bilde kaut vai paviāns ar pliku pakaļu.

Es neapgalvoju, ka meitenes kuras esmu satikusi no šejienes visas kā viena dala Miss Pasaule titulu, bet viņas visas kā viena ir foršas- par kurām man arī iepriekš ir bijis savāds iespaids. Savukār liekas, ka te ir ļoti daudz tukšpaures, kuras absolūti uzskata sevi par Pasaules nabu un skaistuma etalonu, kura var atļauties macīt svešu cilvēku kā rīkoties vai izskatīties. Jūs arī uz ielas ejat svešiem cilvēkiem klāt un sakat, ka jums nepatīk viņu izskats? Es nesaprotu vai tikai kaut kādām izredzētajām ļauts te atrasties?
19.03.2012 12:57 |

Reitings 2304
Tas nav tāpēc, ka amerikāņi melo un visiem to stāsta, bet aiz muguras tiek dziedāta cita dziesma? :D
19.03.2012 12:59 |

Reitings 1873
vienrz, iedomājos to pašu. Nu nevar būt visa tauta tik pozitīva katru dienu un pret visiem. :-D
19.03.2012 13:01 |

Reitings 2304
Cruel, nu pat varbūt ne gluži tādēļ, bet man tas ienāca prātā, jo esmu ļoti bieži dzirdējusi par šo amerikāņu īpašību. Tieši pirms pāris dienām lasīju kādā žurnālā interviju ar vienu latviešu mākslinieku, kurš teica, ka nevarētu nekad dzīvot Amerikā, jo viņu tur dzīvojot esot šausmīgi kaitinājusi amerikāņu divkosība. :)
19.03.2012 13:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits