attiecības ar otras puses ģimeni

Reitings 502
Reģ: 29.01.2009
Čau ;)
Kādas jums ir attiecības ar puiša ģimeni?
Mani jau māc izmisums, biju jau dzirdējusi, ka draugam ģimenīte tāda šerpa, bet nu jau es vairs nesaprotu, kāpēc tā. Sākumā gāju ar mieru, smaidu, " uz sadarbību" un labām attiecībām. Bet viss jau ir tik tālu, ka es labprātāk nesatiekos, jo mani labāk redz ejam, nekā nākam, viņa māte man pat neatbild uz sveicienu (jo, kas es tāda esmu vispār...), ja es nesveicinātu, tad arī būtu slikti (atkal tas pats - kas es tāda esmu, ka varu tā). Viņa ģimenei ir saimniecība, kurā, protams, ir dažādi darbi - viss jau sākās ar to,ka tad,kad tur ierados, tad labprāt būtu gājusi un darījusi, lai tikai man parāda un pasaka,ko darīt, jo es tiešām nezinu, ko man darīt tādā lielā fermā. Bet, redz, es neko nedaru un esmu slinka govs - cilvēki vienkārši nesaprot, ka tā nav bijusi mana ikdiena, mana ikdiena ir mans darbs un no lauku darbiem tik daudz, cik tas notiek manos laukos (zāles pļaušana, lapu grābšana, ravēšana, sēšana, koku zaru apgriešana utt.). Un cilvēkam jau tikai vajag man pateikt " Nāc, palīdzi te un izdari šo, es tev parādīšu, kā." Bet, nē, labāk caur puķēm mani nolikt un nosaukt par slinku. Labākais jau ir tas, ka es gribēju, tiešām gribēju no visas sirds, bet nu jau ir tik tālu,ka es jau vairs negribu. Un ar katru dienu notiek jauni brīnumi un es uzzinu daudz ko jaunu par sevi, un es pat nesaprotu, kāpēc tā.
Diezgan juceklīgi sanāca, bet tas tāds īsais kopsavilkums. :D
Toties liels prieks par draudzeni - viņai ar puiša mammu ir ideālas attiecības, man arī ar viņas drauga mammu ir ļoti labas attiecības. Man jau tikai gribētos, lai tā ir arī ar manējo. :)
Kā jums?
17.03.2012 12:26 |

Reitings 285
Reģ: 12.02.2011
Man ir :)(: situācija. Tiesa nelikās, ka būs auzas sākumā :D Pirmo reizi satiekot, puiša tētis kautrīgi puisim noteica, ka grib mani samīļot.. es fiksi palūdzu pavēstīt, kas ticis puisim pateikts un ķēros pie lietas. Man ļoti patīk viņa ģimene un tētis nu jau sauc par ģimenes locekli! :)
18.03.2012 18:43 |

Reitings 285
Reģ: 12.02.2011
Uzskatu, ka tavam puisim ir jāparunā ar savu ģimeni.. man tas šķistu pašsaprotami.
18.03.2012 18:45 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
Čalim tāda attieksme šķiet normāla?
Man ir pieklājīgas attiecības ar vīrieša ģimeni.Naidīgu attieksmi jutusi neesmu un arī kaut kādu karstasinīgu mīlu pret mani neesmu jutus.Mani pilnībā apmierina šīs pieklājīgās attiecības kādas mums ir.Negribētu katru dienu sazvanīties ar viņa vecomāti vai šopingot ar viņa māti.Manai labākajai draudzenei bija tāds variants.Viņa ar čali izšķīrās pirms gandrīz gada un vēl tagad nevar atkratīties no bijušā omītes zvaniem uz mājas telefonu un gaudām,kāds viņi labs pāris bija un kāda traģēdija,ka izšķīrās.
18.03.2012 18:53 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Man ar puiša ģimeni ir labas attiecības. Ne vairāk, ne mazāk. Viņam vecāki šķīrušies, ar senci esmu pārmijusi pāris vārdus, jo viņi reti tiekas. Ar mammu tiekas biežāk, braucam ciemos gan pie viņas, gan pie vecvecākiem uz laukiem. Parunājamies, tā draudzīgi. Bet bieži vien mani kaitina, piemēram, mammas domāšanas ( vai nedomāšanas ) veids un tad nu es draugam saku, ka šitā tās lietas neies :D Bet nu mēs nesazvanamies, ja nu gadījumā kādreiz kko vajag.
Viņš ar manējiem arī ļoti labi saprotas, ir draugos ar maniem brāļiem. :) Es ar viņējo ar.
18.03.2012 19:02 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
Menda- kā es Tevi saprotu! Un jaa - viņa tiešām vēl to labako,grib pasargāt no "sliktas ietekmes" utt...
18.03.2012 19:06 |

Reitings 502
Reģ: 29.01.2009
Viņš saka, ka neko nevar izdarīt un arī piekopj jau iepriekšminēto taktiku - stāsta pēc iespējas mazāk (gan par saviem draugiem, gan mani).
Tā tas ir bijis no laika gala.
18.03.2012 19:38 |

Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
Es ar puisi arī esmu ilgi kopā, attiecības ar viņa tēvu ir ļoti labas, viņam vecāki ir šķīrušies, viņam ir tikai māsas, abas ir neciešamas, izmanto puisi , pazvana tikai tad, kad viņam kaut ko vajag, bet pārsvarā viņas viņu vienmēr apceļ, nozākā... Māte- nekad no viņas neko labu neesmu dzirdējusi, cik esmu bijusi pie puiša ciemos, tik esmu vienmēr strādājusi, palīdzējusi melnām rokām visu kaut ko darījusi, bet es viņai tā pat nepatīku. Esmu pat dzirdējusi, ka puisis ar viņu runā pa telefonu un viņa mani noliek, nolamā, nozākā... Tas ir mazliet sāpīgi,bet cenšos neņemt vērā, pie viņas nekad nebraucu vairāk puisim līdz, negribu vairāk sev nervus bendēt. Un galu galā,esmu kopā ar puisi nevis viņa neciešamo māti :)
18.03.2012 21:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits