piekrītu Lanas un Dopes viedokļiem.Ja ir vilkme pie otra,tad nav izškiroša nozīme apģērbam un citiem faktoriem....mans mīļais cilvēks ir iekārojis mani un pavedinājis,ja taa var izteikties, arī tādā manas dzīves posmā,kad cīnijos ar smagām ādas problēmam un kaila izskatījos,manuprāt,atbaidoši...kautrējos no savas ādas,taču vina jūtas,iekāri,tas nemazinaja..teica, ja es Tevi nepazītu ,pirmo reizi liktos gultiņā,tad jau varbūt arī būtu taa švakāk,taču,mīlu,gribu Tevi tādu ,kāda esi..ar pumpām,bez..vienalga kādu...un šie vardi tika pierādīti ar darbiem...;) tā ka nu laikam gan mana pieredze liek sacīt,ka JA IR PATIESAS JŪTAS UN IEKĀRE,tad trenuškas un maika nebūs šķērslis seksam..un jā...es arī esmu ļoti salīga meitene,parasti apģērbjos ka čukča, ziema velku zeķītes bieži vien..un kamēr es tuntuļojos, manējais taja ar smaidu noskatās un tik saka -ģērbies,ģērbies, min4uk, tāpat es tEv to visu novilkšu ...:D un ta arī notiek..pēc tam akut kad naktī ceļos augsā un velk un atkal visu mugura,jo paliek auxts un nevaru aizmigt...:p ;)