nesaprotu....

Reitings 370
Reģ: 27.01.2012
Sveikas. Tātad.. šodien strīdējos ar savu pusi (pusgads) par to,ka manuprāt viņš negrib tik daudz seksa ar mani kā es gribētu. Un tad viņš pateica,ka kā var gribēt seksu ar mani ja es eju gulēt pidžambiksēs un kreklā ! es vnk apdirsos... say whaat??? Man ir dažas seksīgas naktskleitinjas u.t.t kuras vinjam ljooti patīk ,un kuras es arī velku,bet tomēr pusgadu esam kopā ,kas es nevaru ieiet gulēt normālā ērtā pidzhammaa vai trennushkās un kreklā? :D Un vispār mums mājās ir ļoti auksts un man jāģērbjas siltāk,lai nav senalstu pa nakti. Manuprāt tur nav nekā grūta vvnk novilkt tās bikses un kreklu nost un lūk būšu es kaila ! Manuprāt tā nav mana vaina,ka vins negrib seksu ja es neemsu nezinkaa seksiigi apgeerbusies ... ko jūs domājat?
Gan jau būs komentāri ka pati vainīga emsu u.t.t,bet padomājat,vai tad jūš katru nakti uzvelkat sexīgu apaksvelju un naktskreklinjus ??
Un noteikti būs lērums meitenju ,kuras puiši njem priekšā arī tad kad vinjas trennushkās pa māju staigā... Manējais ,kad staigāju trennushkās vai citās neseksīgās drēbēs (pa māju) sauc mani par urlu un par seksu vispār varu aizmirst...
17.03.2012 11:25 |

Reitings 457
Reģ: 29.01.2009
Dzirdētu šitādu- iekrautu. Ja tā bija kopš paša sākuma jūsu attiecībās un tu pieņēmi tādus viņa noteikumus, tad pati vien vainīga. Btw iekārdināt jau var netikai ar kailumu...
17.03.2012 19:06 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Nu trenushkaas es negulju, jo man vnk nav taa eerti,. Diezgan biezhi uzvelku seksiigu velju vai babydoll, lai veel vairaak sakaardinaatu, bet ne katru vakaru... ar vinja gribeeshanu probleemu nav, protams vinjam patiik, ja uzvelku ko ljoti seksiigu, bet iekaaro arii apgjeerbtu
17.03.2012 20:00 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Man liekas, ka ar viņu pašu drīzāk kaut kas nav kārtībā nevis ar tevi, kaut gan vīrieši ir dažādi - varbūt viņam vajag speciālu zīmi no tevis, ka vēlies mīlēties :D - uzvilkt kādu seksīgu veļiņu, naktskrekliņu. Tas komentārs par sporta biksēm izskatās pēc aizbildinājuma vairāk.Man liekas, ka cilvēks saista tāds kāds viņš ir, tad tie seksīgie nieciņi neliekas tik svarīgi. Es nesaku, ka nav jādomā, kāda tu mājās izskaties - par to noteikti ir jādomā, jo pat vis mīļākais cilvēks var sākt kaitināt, ja staigā nekopts ilgstoši.

Otrs variants: Pēc tava rakstītā var saprast, ka no sākuma esi centusies viņa priekšā izskatīties pēc iespējas seksīgāk, tāda tu viņam arī iepatikies, pierada pie tevis, bet tagad tu sāc ģērbties mājās brīvāk un tas viņam neliekas tik seksīgi. Viņš varbūt gaida to pašu seksīgo lellīti blakus, kas bija sākumā.

Pati pa māju, lielākoties, staigāju sporta biksēs, jo tā vienkārši ir ērtāk, bet nu sporta tērpi arī mēdz būt dažādi. Gulēt eju kaila, jo tā ir ērtāk - esi brīvs no visa, kas spiež, kaut gan pie sevis domāju - ja nu ar laiku viņam mans kailais ķermenis vairs nesaistīs? Varbūt labāk ir tomēr kaut ko piesegt :D ?
17.03.2012 20:36 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
piekrītu Lanas un Dopes viedokļiem.Ja ir vilkme pie otra,tad nav izškiroša nozīme apģērbam un citiem faktoriem....mans mīļais cilvēks ir iekārojis mani un pavedinājis,ja taa var izteikties, arī tādā manas dzīves posmā,kad cīnijos ar smagām ādas problēmam un kaila izskatījos,manuprāt,atbaidoši...kautrējos no savas ādas,taču vina jūtas,iekāri,tas nemazinaja..teica, ja es Tevi nepazītu ,pirmo reizi liktos gultiņā,tad jau varbūt arī būtu taa švakāk,taču,mīlu,gribu Tevi tādu ,kāda esi..ar pumpām,bez..vienalga kādu...un šie vardi tika pierādīti ar darbiem...;) tā ka nu laikam gan mana pieredze liek sacīt,ka JA IR PATIESAS JŪTAS UN IEKĀRE,tad trenuškas un maika nebūs šķērslis seksam..un jā...es arī esmu ļoti salīga meitene,parasti apģērbjos ka čukča, ziema velku zeķītes bieži vien..un kamēr es tuntuļojos, manējais taja ar smaidu noskatās un tik saka -ģērbies,ģērbies, min4uk, tāpat es tEv to visu novilkšu ...:D un ta arī notiek..pēc tam akut kad naktī ceļos augsā un velk un atkal visu mugura,jo paliek auxts un nevaru aizmigt...:p ;)
17.03.2012 22:44 |

Reitings 582
Reģ: 11.11.2010
Es īstenībā vienmēr esmu valkājusi skaistu un seksīgu nakstērpu.Ja būtu puisis,tad arī nepavilktos, ja meitene kā urla gulētu blakus.Protams,tās neglītās bikses var novilkt un tu būsi kaila,bet vīrietim jau patīk pafantazēt un redzēt savu sievieti skaistu pirms sexa.
18.03.2012 04:02 |

10 gadi
Reitings 412
Reģ: 10.10.2010
Nu manam bijušajam piemēram vsp bija ne silts ne auksts ja vilku seksigu veļu un tml... Toties viņu uzbudināja tieši vnk lietas - treniņtērps, kokvilnas maiciņas... Tā vienkārši bet smuki!!! Bet mums ar to bija problēmas, jo es esmu meitene kurai patik sexigas lietiņas, fifīgums un tml!!! Ta kā virieši ir dažadi!
18.03.2012 12:12 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Čalim kaut kāda stulba domāšana..Manējais nekad neatļautos tā pateikt vai norādīt, ka jāiet gulēt vai jāstaigā pa māju seksīgās drēbēs. Ja es nevarētu gulēt garajās biksēs, sen jau būtu ziemā nosalusi. :D
Pats viņš baigi domā pie tā, lai visu laiku seksīgs izskatītos? Nu wtf?
Pievienojos viedoklim, ka šādās attiecībās nekāda baigā mīlestība nav..
18.03.2012 14:18 |

Reitings 120
Reģ: 03.12.2010
mees ar savu puisi ejam guleet kaili katru nakti,, nu nav jau briinums ka vins negrib sexu, diezai ka vinu uzbudina bidzmmbikses un krekls.. :d
25.03.2012 19:08 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
kad sagribas ļoti seksu,tad ielien gultā ar seksīgu naktskrekliņu..un pēc seksa uzvelc ērtās ,viltās bikses, maiciņu. otrs variants-lai sāk īrēt normālu, siltu dzīvokli. nevar tādu atļauties nodrošināt ,tad lai nemurmina.
25.03.2012 19:32 |

Reitings 150
Reģ: 23.03.2012
Par trenninjbiksem, pidzammam...nezinu, bet man piemeram pasai patik gulet tani isaja naktskreklinja, nevaru iedomaties ka es varetu uzvilkt kautkadu lielu pidzammu...pa maju ari liekas kautka jocigi staigat trenninjterpa, nekad to nedaru...nu un tad ka esmu majas, gribu izskatities labi, es ta jutos labi.
26.03.2012 15:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits