Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Lāsti un citas padarīšanas...

Reitings 468
Reģ: 29.01.2009
Labrīt jaukās dāmas!!! :)
Ko Jūs domājat par visiem lāstiem utt? Vientulības vainagu un noburšanu uz nāvi?...
Ir taču dzirdēti visādi gadījumi iz dzīves. Un ko saka tās meitenes, kas te ik pa laikam piedāvā izlikt kārtis citām meitenēm?
Varbūt kāda pati ir centusies sev kaut ko pieburt vai kādu noburt?
17.03.2012 10:48 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
varbuut buushu skarba, bet nezinu nevienu taadu vientuljo sievieti, kuru es veeleetos redzeet sev blakus, ja buutu viirietis. viena paaraak augstaas domaas par sevi, otra runaa kaa mazs beerns un attieciigi taa uzvedaas utt. katraa ir daudz lietu, kas atbaida potenciaalos gribeetaajus. taa kaa vientuliibas vainagam ir citi iemesli. lastiem ticu nedaudz. energija nekur nepaliek, un ja kaads visu laiku ljaunu veel otram, var gadiities, ka sliktaas domas sasniedz adresaatu.
17.03.2012 11:04 |

Reitings 468
Vientuļo sieviešu izmisīgā vīra meklēšana tiešām atbaida vīriešus, tur nu es piekrītu un neko skarbu nesaskatīju Tevis teiktajā!
Man interesē meiteņu viedokļi - tic/ netic, vai ir saskārusies ar ko tādu....
17.03.2012 11:13 |

Reitings 71
Reģ: 27.11.2011
Ticu pieburšanām, lāstiem un tam, ka var noskaust jo man zināmi cilvēki ir ar to saskārušies.
Man dziļi riebjas tie, kas ko tādu var darīt un sačakarēt citam dzīvi.
17.03.2012 11:14 |

Reitings 468
Beautiful_Sunshine varbūt vari pastāstīt ar ko tieši Tavējie ir saskārušies un kā no tā tikuši vaļā?
17.03.2012 11:17 |

Reitings 71
Reģ: 27.11.2011
Ir bijusi saskarsme vīriešu dzimtas pārstāvjiem ar to, ka sievietes viņus piebur un viņi kā apmāti skrien viņam pakaļ lai gan vēlas šķirties.
Par noskausšanu nevēlos runāt, jo tas attiecas tikai uz mani un man vistuvāko cilvēku- tas vienmēr paliks tikai starp mums, bet varu teikt ka tagad viss ir kārtībā, lai gan tas laiks bija viens no trakākajiem manā mūža. Ceru, ka cilvēkam kurs to izdarīja liktenis atspēlēsies dubultā!!!
Man zināma meitene ir saskārusies ar lāstu, kas tapis ar viņas vecmātes 'svētību' - sava laikā viņa ir ar vārdiem nolādējusi savu meitu, ka viņa nekad nebūs laimīga laulībā. Diemžēl tas ir piepildījies un arī minētajai meitenei attiecības jūk ne no kā.
17.03.2012 11:26 |

Reitings 468
Beautiful_Sunshine paldies par dalīšanos savā pieredzē!
17.03.2012 11:30 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Es ticu, bet tā nav nolemtība. Tās ir negatīvās informācijas programmas un tās ir iespējams nomainīt ar pozitīvajām. Vārdu sakot, ar to ir iespējams cīnīties.
17.03.2012 11:35 |

Reitings 12
Reģ: 16.03.2012
Plnībā ticu ,ka kads var noskaust par pieburšanu nevaru neko teikt ,jo nav bijusi pieredze. Par to noskaušanu ir bijusi pieredze draudzenei. Viņa- veiksmīga jauna sieviete ar labu darbu, vīriešu uzmanību, skaistu augumu un visu pārējo ,taču viena dienā sākās lielas veselības problēmas ar ādu, sametās ļoti sāpīgas pumpas ,kas atstaj rētas, tas viņai ļoti iegrieza ,jo viņas darbs saistīts ar fotografēšanos. Neviens dakters, alergologs nevareja pateikt ,kas īsti viņai ir. Pat ieteica aizbraukt atūsties uz siltaka klimata valsti. Velāk viņa aizgaja pie vienas sievietes(laikam zīlniece vai kas tads). Un jā, viņa pateica ,ka tiešām ,kads ļaunu novēlējis un jānēsā kāds aizsarga talismans ,mazgats svetaja ūdenī. Viņa ta arī izdarīja.
Pagaja mēnesis, viss pārgaja, visi murgi beidzās. :)
Nu nezinu var tam ticet var neticēt..Bet nu ta bija..
17.03.2012 14:27 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!