piekakātā dvēsele

10 gadi
Reitings 620
Reģ: 21.01.2010
sovakar ir "lielisks" vakars..aaa kaa taa ar mani un atkal?
iedomajaties,es menesi satikos ar ķēmu..rakstiju ka vinsh teica ka nevarot aizmirst bijushas..viss ideali bija,teica ka grib mani,sampis,rozes un spa..pat sovakar bija sarunats tikties,bet atsuta sms ka viss cauri jo atkal esot ar bijushas...ta ka man vina bijusi pazistama,tad pajautaju vai sen atkopjat attiecibas uz ko vina atbildeju jau kadu laiku,prasija kapec jautajot...??
tad ari pateicu ka ar mani ticies un pat sovakar solija,mosk nepareizi dariju,bet rupji sakot mana dvesele piedirsta...un pedejie vardi vinam cerams ka tu nepateiksi ka starp mums bija sex...ta sadusmojos ka pateicu ka vinsh mani uz spa ir vedis..utt..dabuja ko gribeja!! jo ri pirmo reizi vinsh nokrapa savejo meiteni un tad tagad atkal sanak ka nokrapis...gribu piedzerties!!!
16.03.2012 22:19 |

Reitings 198
Reģ: 14.03.2011
Es saprotu tevi. Liekas,ka pareizi dariji,ka pateici! Tikai tu baigi nepārdzīvo un dodies tālāk ar paceltu galvu! ;)
Esmu satikusies ar puisi kurš paralēli bija kopā ar vienu citu(+viņiem kopējs bērns)... Izšķīros no viņa, kad uzzināju par otru meiteni. Tik brīžiem uznāk kāda velme pazvanīt viņa meitenei un pastāstī viņai par savu un citu meiteņu eksistenci! Tikai ... vienmēr apstājos pie domas....
16.03.2012 23:45 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
nepārdzīvo, vīrieši nāk un iet :)
aizies šis kretīns vietā nāks nākošais, bet iespējams - nākošais nemaz nebūs kretīns :)
Galvu augšā (man ar tā ir bijis, bet viss ir pārejošs :) )
16.03.2012 23:46 |

Reitings 844
Meitēn! Bet bija tak viss skaidrs jau no sākuma. Kāpēc tada nespēja aprēķināt iespējamās sekas. Klasisks, tipisks gadījums - nenobriedis nenoturīgs čalis un naivs zaķis bez pašapziņas. Cmoon. Nevis dzert, domāt vajag!
16.03.2012 23:47 |

10 gadi
Reitings 620
Reģ: 21.01.2010
sodien shis zvanas un suta sms kjip-"esi prieciga"? un ka necelju tad uzraksta "kas ir pat parunat vairs nevari?"
17.03.2012 10:01 |

Reitings 2258
nomaini tel.numuru un dzīvo tālak :)
17.03.2012 11:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits