the VAMPIRE diaries

Reitings 102
Reģ: 25.06.2010
saaku skatiities the vampire diaries angliski, bet, taa kaa ne visu saprotu, gribeeju pajautaam dazus jautaajumus taam, kas zina atbildes (man jaaskataas, jo skolai vjg, ko staastiit anglju valodaa, tpc butu pateiciga par atbildeem) (visur lielaakoties runa par 1. SEZONU):
1. Kaa Stefans un Deimons kljuva par vampiiriem?
2. Kurs no viniem pirmais kljuva par vampiiru?
3. Kaapeec Deimons ir tik ljauns?
4. Vai abi Salvatores miileeja Ketriinu?
5. Kaa visi tie mironji var atdziivoties (piemeeram, Annas maate)?
6. Kaapeec Slavatores atgriezaas Mistikfalsaa?
7. Kaapeec dazi vampiiri nevar ieiet maajaa? Tur kkas ar aicinaashanu?
8. Ja vampiirs mirst (epizode, kur Stefans it kaa mira, bet Elena vinju izglaaaba, laujot dzert savas asinis), vinjam jaiedod kkada cilveka asins?
9. Ko iisti Izabella prasiija Elenai?
10. Kas tur ir ar tiem gredzeniem? Tie kaut kaa pasargaa?
11. Ko gribeeja Dzons Gilberts? Vins arii ir vampiirs?
paldies...
15.03.2012 21:32 |

Reitings 102
Reģ: 25.06.2010
ok..
es turpinu skatiities..
esmu 2. sezonas pusee gandriiz (10 seerijas)..
tgd jau tur darbojas tas Klauss un taa sieviete, kas ir bijusi vampiirs 500 gadus, ja pareizi sapratu..
un man radaas veel kaarteejaa jautaajumu chupinja:
1. Kaapeec toreiz Elena tika nolaupiita?
2. Ko iisti dara tas moonstone (meeness akmens)? Kaapeec visiem vinju vajag?
3. Kaapeec Katrina netiek aaraa no taas alas, kuraa vinju iespundeeja?
4. Kaadaa sakaraa Elena aizgaaja pie Katriinas? Uzzinaat kkaadu veesturi? U
5. Katriina Piirsa ir Katriina Petrova, ja?
6. Kaapeec vienas seerijas saakuma bij epizode, kur Katriina dzemdeeja meiteniiti? Kas tur taalaak ar vinju notika?
7. Kaapeec peec tam Katriina beega no Klausa un kaa vinja tad kljuva par vampiiri?
8. Kas iisti notiek ar tiem vilkachiem pilnmeeness laikaa?
9. Cik saprotu, tad vilkachi un vampiiri ir savstarpeejaa konfliktaa. Tas taapeec, ka vinji var viens otru izniicinaat vai arii kas tur ir par lietu?
10. Kaapeec Klauss vajaa Elenu?
11. Vai Stefans, taapat kaa Katriina, nevar tikt aaraa no alas, kuraa vinji abi tgd ir (esmu tajaa vietaa, kur Stefans gribeeja izglaabt Dzeremiju no Katriinas)?
Tas pagaidaam it kaa buutu viss...
18.03.2012 16:39 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
pašlaik skatos 2.sezonu Pretty Little Liars.... vai Vampire diaries ir normāls seriāls, jo kaut kā tā vampīru tēma sāk tracināt?!
18.03.2012 17:08 |

Reitings 1607
Reģ: 26.05.2010
Nightberrii, katram savs. Iesaku paskatīties sākuma sērijas un tad spriest, vai ir jēga skatīties :)
Mani šis seriāls, piemēram, ir aizrāvis. Daudz par mīlestību, solījumiem un uzticēšanos. Protams tam visa sava fantastika :)
18.03.2012 17:45 |

Reitings 883
Reģ: 24.03.2009
Vienīgi tieši no sākuma sērijām nevar neko spriest par Vampire Diaries, jo pirmās sērijas riktīgi jocīgas ir. Tās man galīgi nepatika, bet tomēr turpināju skatīties un prieks, ka tā. Vēlāk ir daudz labāk. :)
18.03.2012 17:58 |

Reitings 1607
Hirro, nu kā jau minēju - katram savs :) Man atkal iepatikās no paša sākuma.
18.03.2012 18:00 |

Reitings 32
Reģ: 22.07.2010
1.Ja pareizi saprotu tu runa par Rozu kura ar savu draugu nolaupija Elenu. Baigi sarezgits pasakums :D Tatad original gimeniti par vampiriem pataisija vinu mate, viena no burvestibas sastavdalam bija meitenese asinis, bet vinai bija dziva meitina un ta ik pec vairakam paaudzem piedzima dopelganger. Klausa bralis Elijahs atrada Katerinu pirms vina bija cilveks un gatavojas ar meness akmens palidzibu atbrivot klausu no vilka lasta. Klaus ir gan vampirs gan vilks un vina asinis var glabt vampiru no vilka kodiena.Vakara pirms pilnmeness Rozas draugs centas glabt Katerinu un aizsutija vinu pie Rozas. Pa vidu visadi notikumi, bet Katerine iedzera Rozas vampira asinis(roza vinai iedevajo vina skiet meginaja sevinogalinat) un pakaras un iedzera majinas saimnieces asinis klustot par vampiru. Ta nu Roza un vinas draugs beguloja un pec cik tur 500gadu begulosanas atrodot Elenu izdomaja ka ta varetu izpirkt savu brivibu ludzot Klausam un Elijaham piedosanu.
2.Meness akmens ir viens no burvestibas elementiem,kas pec tas veiksanas laus Klausam radit vairak vinamlidzigos hibridus,kas klausis vinu.
3.Alai ir uzlikta burvestiba.
4.Elena uzzinaja ka vina ir dopelganger un vina velejas uzzinat netikai vesturi, bet gan kko vairak par Klausu un ka vinu var nogalinat.
5.jap
6.Katerinas meitenite ir Elenas sence, Katerinu un Elenu saista asinsradnieciba.
7.pastastiju pirmaja...
8.vilkaci pilnmeness laika parversas par vilkiem,bet ne visi.. tikai tie kuri netisam vai vienkarsi ir nogalinajusi kadu cilveku tada veida iedarbinot lastu.
9.Viena no serijam ir stasts ka original gimene ierodas vieta kur visi cilvekiir laimigi,skaisti un veseli. Vini bija parasti cilveki tikai vinu mate bija burve. Saja vieta dzivoja sie vilkachi kuri pilnmenesi parvertas par vilkiem un ja vinu cela gadijas cilveki vini nekontroleja sevi un vareja tos saplosit. Ta Klaus un vina bralis pilnmenesi bija aizgajusi paskatities ka vini parversas un vina bralis tika ievainots un vinu mate un tevs izdomaja ka vinu gimeni padarit atraku un stipraku par vilkaciem. Klustot par vampiriem vini nespeja kontrolet savu velmi pec asinim un saka slepkavot vietejos iedzivotajus un tada veida iemantojot ienaidniekus ari lasts bija radits ta ka vilkachi bija dabiski vinu ienaidnieki un vareja mirt no vinu kodiena. Tad ari atklajas ka Klaus nav istais teva dels jo nogalinot cilveku iedarbojas vilkachu lasts un vins kluva par hibridu.
10. tas par to lastu, vins velas radit sev lidzigos hibridus, kas klausitu vinu un vins doma ka Elena janogalina rituala laika,bet beigas izradas ka burve vinam meloja un isteniba vinas asinis pec rituala veiksanas palidz vampiriem parversties hibridos.
11.Ja ari Stefans nevar tikt ara tapat ka Katerina. Velak vina nevares tikt ara no turienes tapec ka Elijahs vinu "nohipnotizes"un tikai original gimenes parstavji to var izdarit ar citiem vampiriem, bet kad vini "mirst" compulsion pazud.

Nightberrii, man jau loti patik sis serials salidzinot ar suuda Twilight. Skiet interesanti paversieni un visa patiesiba lenam atklajas un nekad nevar zinat isti kas notiks talak, turklat tur it loti smuki aktieri :D
18.03.2012 18:07 |

Reitings 32
Hirro man ari tiesi pirmas serijas sakuma nepiesaistija un talak serialu neskatijos,bet kkad atkaluzskreju tam virsu loti iepatikas, kad saka verpties intrigas utt.
18.03.2012 18:10 |

Reitings 32
ak jel mana pareizrakstiba, teikumi un astarpes visi dzivo savu dzivi, sorry :D
18.03.2012 18:12 |

Reitings 1065
Reģ: 29.01.2009
šis ir mans mīļākais seriāls (ko laikam nešaubīgi var pateikt pēc manas profila bildes šeit :D )
esmu noskatījusies visu līdz 3. sezonas 16. sērijai, bet jāteic, ka šī pēdējā sērija man lika vilties.. es nezinu uz ko tur bija vērts gaidīt veselu mēnesi, kamēr viņiem bija tā pauze.
esmu visas epizodes līdz šim redzējusi, bet tik un tā ir interesanti palasīt, ko abolits raksta, jo ir daudz visādu sīkumu, kuri vienkārši bija piemirsušies :)
18.03.2012 18:17 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
Nightberrii,es noskatījos pirmās sezonas pirmās 10 sērijas.Palika garlaicīgi un man arī aktieri likās neglīti.Man seriālos ir svarīgi,lai aktieri būtu simpātiski.Tas pats Pretty Little liars vai Gossip Girl-nekā tur nav,bet aktrises un aktieri galvenajās lomās tādi,uz kuriem gribas skatīties.Citreiz,protams,aktieru skaistums nav svarīgs,jo doma ir ļoti laba.Šeit nesaskatīju nekādu domu.
Gaumes dažādas.Citas jau čurā biksītēs no laimes katru reizi,kad kāds piemin to seriālu.
18.03.2012 18:19 |

Reitings 883
Reģ: 24.03.2009
Nu es, piemēram, nesapratu pirmajās sērijās to, kādā sakarā tur visu laiku parādījās tas melnais putns. Saprotu, ka viņam bija kkāds sakars ar Deimonu, bet nu neiebraucu. Tāpat tā migla, kura parādījās līdz ar vampīriem, bija tikai pirmajās sērijās un pēc tam vispār vairs nekur nebija. :D
18.03.2012 18:19 |

Reitings 1065
Deimons nebija nohipnotizējis to putnu? :D
Tāpat jau bija ar tām dienasgrāmatām - sākumā baigi cītīgi abi rakstīja, pēc tam vairs nekur tas neparādās (vai tad šā iemesla dēļ seriāls nesaucas vampire diaries? :D ) Tagad atkal pa retam parādās kāda aina par dienasgrāmatām :D
18.03.2012 18:24 |

Reitings 32
Ļaunuma Sakne* es nesen noskatijos skiet noskatijos atkal visu serialu un atsaucu atmina daudz visadus sen aizmirstus notikumus :) Sis ir ari mans viens no milakajiem serialiem,loti jutu lidz Deimonam un loti patik ka Ians telo un iejutas sava loma :)

Jasmin, nu gaumes ir dazadas tapat ari sis serials nav isti domats visam vecuma grupam :) kadi seriali tev vislabak patik? kads tavs milakais aktieris?
18.03.2012 18:25 |

Reitings 32
Nu pa vidu tur ir visadi mistiski notikumi,man ar likas divaini ka peksni sarodas daudz migla un tas putns :D
Ari dienasgramatu rakstisanas kults ir loti smiekligs facebook spele kur tev jaatrod sava dienasgramata un rakstamais un jaiet rakstit to pie Elenas maja tapat ka jaiedod Tyleram dienasgramata, biskit kukuu :D
18.03.2012 18:28 |

Reitings 1607
A kā tur īsti ir? 3.sezonas 16.sērijā atklājās, ka Alariks nogalinājis tos cilvēkus gredzena ietekmē, tad es neizprotu to - Elēna viņu atrada mājā ar dunci vēderā, tad sanāk, ka viņš pats sev to izdarīja? :o Jeb tur atkal slēpjas kaut kas cits?
18.03.2012 18:29 |

Reitings 32
Landa pagaidam paradija ka ta sieviete no pagatnes to darija un gredzens uz vinu atstaja sliktu ietekmi, bet vel nav zinams par Alariku, to izdarija vins vai kads cits ;) Es domaju ka ari Dzeremijs driz atgriezisies tada gadijuma jo ari vinu tas gredzens var nelabveligi iespaidot.
18.03.2012 18:35 |

Reitings 1065
abolits jā, man arī ļoti patīk kā Ians tēlo - tā Deimona personībā un raksturs, kā viņš to atveido - mmm.. :)

Landa nu cik saprotu, ja vainīgais izrādīsies Alariks, tad viņš tik daudzas reizes ir nomiris un atgriezies starp dzīvajiem, ka viņam tur tas prātiņš nedaudz ar to visu ir nojūdzies un pats vairs nesaprot, ko dara. tieši tāpēc gaidu nākamo sēriju :) ceru, ka būs labāka kā šī.. un, ja runājam par pēdējo sēriju, tad kāds tur sakars bija tai Samantai Gilbertei beigās? viņa tāpat kā Alariks staigāja apkārt un killeroja visus? :D
18.03.2012 18:35 |

Reitings 32
Ļaunuma Sakne* jap Deimons ir lielisks personazs un man laikam patik ka vins var but loti maigs un jutigs, emocionals un otra bridi vins var aizsargajoties pargulet ar pasu velnu :D

Par Samantu sapratu ka Deimons vinu nogalinaja un vins atdzivojas un prata aptumsuma saka slepkavot, bet kapec tiesi tikai tos biedrus utt, domaju tur gaisma naks kartejais dzilais stasts.
18.03.2012 18:41 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
abolits,mans mīļākais ir Game of Thrones.Vēl patīk Dexter un agrāk patika House.Glītu aktieru un aktrišu dēļ skatos jau minētos Pretty little liars un Gossip Girl.
Mīļākā aktiera nav.
Varbūt taisnība par vecuma grupu.Man 22.Iespējams vecumā vaina,ka šādas lietas garlaiko.
18.03.2012 18:43 |

Reitings 32
Jasmin esmu dzirdejusi par Game of Thrones, tas ir mana skatisanas saraksta. Dexter skatijos, bija interesanti tas ka vins savadaks ka citi un itka ieklut vina domas, bet man ipasi kka biskit garlaikoja,nebija tada intriga lai skatitos talak, ari Pretty little liars skatijos bet pazuda intrese par to serialu, bet Gossip girl man skiet skatos tikai tapec ka tur ir interesanti personazi raditi, bet aktieri gan diez ko nepiesaista, bet lomas iederas labi.
Man 21, isti nepatik skatities serialus kur sizeta ir skolas dzive utt bet tie aktieri likas daudz pieaugusaki un skiet tiesi aktieri un intrigas pavilka, skiet ka tas nav tads naivs serials kur tev jagaida lai kads sanemtos kko darit, tur visu laiku kkas risinas ;) piemeram Secret circle man skiet galigs tinu serials, skatos lai zinatu piemeram ka veidosies sizets utt bet loti nepatik aktieri.
18.03.2012 18:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits