Cerise, jā, tā ir, vakances dažādas, nu, piemēram, projektu vadītājs. Bet ļoti maz ir tādu sawļuxu, vairāk ir tie, kas pilni ar gramatikas kļūdām, piemēram, cilvēks, kas strādā ar medijiem, raksta mēdiji, kaut gan viņam jau, nu, noteikti vajadzētu zināt, kā tas būtu pareizi jāraksta. Vēl nedaudz jocīgi šķiet krievu CV, kuros viņi norāda, ka perfekti pārzina latviešu valodu, bet viss pilns ar nepareizām garumzīmēm utt., vai tad tiešām tik grūti iedot kaut vai kādam pārlasīt? Galu galā tas ir vienīgais, kas jāsūta (ok, vēl motivācijas vēstule), tātad pēc tā arī spriež par Tevi.
Es iepriekš kaut kā izvairījos no Europass, man bija pašai smuks uztaisīts. :D Bet tagad man ir tomēr iepaticies tas Europass, ļoti detalizēti viss, pārskatāms, darba devējiem arī patīk, man šķiet, vieglāk saprast - der vai neder. Vienīgais baigi gari sanāk, nu, vismaz man ir pāris lapas..
Tas, ko es varu pateikt, kā nedarīt - netaisiet, lūdzu, CV power point formā, turklāt nepievienojot normālu word failu (ja vien tā nav īpaša prasība, protams). Vēl labāk - tādu, kuru var tikai pa taisno printēt tā, ka pat nevar uzlikt vairākus slaidus vienā lapā, no no no. Mums tādi ne tikai netika izcelti, bet tika tieši zemāk novērtēti.