pride and prejudice
Uhh, kādas te tēmiņas! Manuprāt, te jau ir gluži otrādi - tās, kuras to neatbalsta, uzskata, ka attiecībās problēmas un novirzes ir tām, kuras atbalsta un praktizē. Pati neko tādu neesmu mēģinājusi, bet mani nesatrauc, ko citi cilvēki dara savā gultā un kurš kuram ko, atvainojos, laiza vai baksta. Manis pēc viņi kaut no griestiem viens otram var lēkt virsū vai dejot riesta dejas, fakts, ka man tas šķiet dīvaini, nenozīmē, ka tas uzreiz ir slikti. Es un mani paradumi tik intīmā lietā nav galvenā mēraukla, pēc kuras mērīt citus.
__________UN atkal shii meitene izsakās tik sasodīti precīzi,ka pēc tada komenta pilnigi liekas,var slēgt temu un iet gulēt :D
Eh,nu ko lai piebilst - būtu katrai meitenei,dāmai,šeit tads domu gajiens kā Tev, diemžēl lielaka daļa savu gaumi, izveli un dzīvi ņem par mērauklu pārējiem cilvēkiem.....kas tā ir par moderno slimību?!Nesaprotu tik paštaisnus cilvekus......
bet attiecībā uz doto jautaajumu - manuprāt,pilnīgs gaumes jautajums...ja otra ķermenis ir tikpat mīļš un tuvs kā pašai savs un vīrietim tas sagadā baudu , tad -go ahead! Man patiik sagadāt pārsteigumus un kāpēc gan neatklāT jaunas baudas robežas? Pat ja mani tas fiziski neuzbudina,tas,ka redzi kā vīr.kaifo,liek arī pasai justies for6i...es to darījusi neesmu,taču esm ucitadi spelejusies ar viņa dibenu un jā.....MIQUELE....man prieks,ka šeit parādās vēl kāda jauna seja starp daudzajam ļoti konservatīvajām dāmām..opzīcijai jābūt.. ;)