Dzīvoju Rīgā visu dzīvi un piekrītu, ka par lielu pilsētu to grūti nosaukt. Es noteikti nevēlos un nevaru dzīvot laukos vai mazpilsētā. Man vajag kustību, pārmaiņas, redzēt jaunus cilvēkus un pat Rīgā nekas tāds nav iespējams. Cilvēku lokā, kurā apgrozos man tiešām šķiet, ka es visus zinu vai pazīstu. Tādēļ vēlos dzīvot ārzemēs un noteikti kādā no lielākajām Eiropas pilsētām, tas ir mans mērķis, kurš ticu - piepildīsies, šobrīd pie tā strādāju. Vēlos sākt studēt ārpus LV.
Man uzdzen depresiju tas, ka katru dienu eju pa vienām un tām pašām ielām, jo Rīga ir tik maziņa, bet tas nav ļaunākais. Sliktākais ir vieni un tie paši cilvēki. Šeit galu galā, nav ārzemnieku, bet vietējie tikai brauc prom, nevis viņu kļūst vairāk, līdz ar to es vienmēr jūtos kā laukos, jo nav nevienas dienas, kad neredzētu pretī ejot pazīstamu seju. :D Es nebūt nevēlos teikt, ka tas ir slikti, bet mans enerģijas avots vienmēr ir un būs kustība pilsētā, dažādie cilvēki, notikumi u.t.t Es zinu, ka vēl mazākā pilsētā par Rīgu visticamāk, sajuktu prātā pavisam.