apsveicu.
man gan sveicee daktere uz solaariju atljaava iet. ne biezhaak kaa 1 reizi nedeeeljaa. taa kaa man sanaaca veel visu ziemu izstaigaat,tad sauli neredzeeju,man ieteica aizbraukt uz siltajaam zemeem,pasauljoties,bet,ja nesanaak,tad uz solaariju pa retam ir ok.
es matus nekraasoju,jo man ir dabiigie.
kafiju nekad neesmu dzeerusi,bet teejas es dzeru daudz un dikit- 7 kruuzes dienaa, veel tagad,lai arii veel 2 meen liidz dzemdiibaam atlikushi,bet uzmanies,jo,ja dzersi daudz teejas,tad tev var saakt truukt dzelzs,kaa man, un tad jaadzer papildus vitamiini aneemijai.
skriet vari,kad jau buusi apm 3.meenesii,jutiisi,ka paskriet vairs nemaz nevari.. ar riteni es liidz 4.meenesim braucu. man nebija gan nekaada dizhaa veedera veel. nevajag apstaaties-dari to,ko esi dariijusi,tu jutiisi,kad vnk vairs nevari, veeders tev traucees.
bet liidz 12.ned. uzmaniigi dziivojies,jo tas ir periods,kad notiek dabiskaa atlase,un ,piemeeram,shveicee man 1.viziite bija tikai peec 12.nedeeljaam,jo liidz tam man teica,ka nepienjems,nav jeega,jo pastaav 50% iespeejamiiba,ka beerninjhs nemaz neizdziivos,taa biezhi meedz notikt 1. gruutnieciibaa..
tad nu neko-seedeeju maajaas un gaidiju 13.nedeelju,un tad gaaju pie doka.
:)
ja gribi ko siikaak zinaat,vari man te veestuliiti atrakstiit :)