šodienas murgs veikalā

Reitings 19
Reģ: 08.06.2009
Sveiki!

Vēlējos padalīties ar savu šīs dienas pieredzi un lūgt jūsu padomu!

Šodien iegriezos GC Cubusā.Paņēmu palaikot džinsa jaku,kabīnē konstatēju,ka tā ir uzlikta uz diviem pakaramajiem. Nederēja-aiznesu vietā,bet vienu pakaramo atstāju ģērbtuvē (mana lielā kļūda). Ejot laukā mani apstādināja apsargs, jautādams,kur esmu likusi topiņu. Jautāju-kādu topiņu? Viņš parāda kaut kādu noplēstu cenu zīmi,saka,ka atradis to ģerbtuvē. Skaidroju,ka laikoju tikai jaku un noliku to vietā,bet viņš diezgan rupji saka,lai sekoju viņam,viņš paskatīsies kamerās un pārmeklēs mani. Pa ceļam piedāvāju viņam paskatīties manu somu, bet nē-jāved mani uz apsardzes telpām,tur nu visu redzēšot.

Biju apmulsusi,bet sekoju,pa ceļam skaidrojot,ka jaka bija uz diviem pakaramajiem,bet nekā vairs tur neesot bijis. Tiku ievesta apsardzes telpās. Apsargs visu laiku teica,ka tūlīt redzēs,kas nu tur ir. Pēc brīāa viņš aizgāja un atstāja mani ar citu apsargu,kas nez kāpēc jau sāka rakstīt protokolu. Uz šo brīdi man netika prasīts parādīt somu,ne noģērbties,vienkārši sēdēt un mistiski kaut ko gaidīt.

Pēc minūtēm desmit atnāca šis iepriekšminētais apsargs kopā ar veikala pārdevēju.Teica,ka šī man esot pēdējā iespēja-vai nu maksāju par preci,vai nu būs policija. Teicu,ka droši var saukt policiju,jo neko neesmu ņēmusi. Likās,ka apsargs paliek neapmierināts. Lika man izkratīt somu, vēlāk vēl pats meklēja mistiskās,slepenās kabatas,kur es varēju to nelaimīgo topiņu iebāzt. Tālāk lika man iet uz atsevišķu telpu, kur mani pārmeklēs veikala darbiniece, bet soma gan varot turpat palikt. Nepiekritu,savācu mantas,sekoju pārdevējai.Viņa apskatīja manas drēbes,izmeklēja visas birkas-nekā. Izgāja ārā,teica,ka man nekā nav.

Uz šo brīdi man jau bija asaras acīs no pazemojuma, jo izturējās ļoti rupji,tā itkā es tiešām būtu akut ko nozagusi. Izejot laukā man teica ''Atvainojiet,neliels pārpratums noticis''. Neliels?
Beigās lika parakstīt to protokolu par aizturēšanu.

Es saprotu,ka tas ir apsargu darbs,tomēr
1) izejot ārā no veikala es nepīkstēju.
2) likās,ka visu to laiku kamēr biju veikalā,viņš cītīgi vēro ko kurš ņem.
3) izkratīt somu un pārmeklēt-to darīt var tikai policijas darbinieki, ne apsargs,kur nu vel pārdeveja.
4) viss process bija ārkārtīgi rupjš,anidīgs,nepatīkams.

Tātad,vēlējos jautāt,vai man ir jēga rakstīt sūdzību un kur man vērsties? Vai esat ar ko līdzīgu sastapušās?
13.03.2012 21:06 |

Reitings 372
Reģ: 04.05.2010
kādam beidzot par šito tēmu tautas balsi vajadzētu paziņot, .. pēc šāda apraksta, man pilnīgi žēl tevis, ka tev tām šausmām bija jāiet cauri. ;( un tu noteikti neesi vienīgā.
15.03.2012 01:14 |

Reitings 259
Reģ: 03.02.2012
Ka man riebjas kad apsargi un pardevejas mani vero taka nezin ko,it seviski douglas veikala,vienreiz mekleju sev lupu spidumu un skaidrs,ka piegaju pie katra stenda,arii darga gala,jo ja vajag tad nav zel.apsergs ka traks skraida man apkart,pirmo reizi paskatijos dusmigi preti,pec tam atkal tas pats un pateicu,ka lai neuztraucas,es nezagsu,es tikai izmeginu sev labako!!tadas dusmas uzdzen!!! Tagad vienmer kad ar draugu ejam douglas vienmer skali izsaku kadu dzeligu piezimi un vismaz liek man mieru:D
15.03.2012 02:04 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Es tavā vietā būtu taaaaaaaaaaaaaadu skandālu uztaisījusi,kad viņi varētu to veikalu klapēt ciet!Nevienam NAV tiesības pret tevi tik pazemojoši izturēties!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15.03.2012 02:25 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
bella_me kā apsargs var zināt, ka tu nezodz? Tas ir viņa vienīgais pienākums veikalā - gādāt par drošību un to, ka nekas netiks nozagts. Interesanti, ko tu iesaki viņiem darīt? :)
15.03.2012 09:49 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Uz mani nekad neviens neskatās ar iedomīgu sejas izteiksmi. Varbūt man vienkārši nav paranojas vai lielummānijas? Kad es strādāju par pārdevēju, tad mazākais kas mani interesēja bija pircēja izskats. Man ir citas problēmas dzīvē. :D Biju gatava atbildēt uz jautājumiem un palīdzēt, bet pētīt kādu...yeah, right, it kā man vairs nav nekā interesantāka ko darīt, bet nu ja tu izskaties pēc ķēma, tad nevajag citus vainot.
15.03.2012 09:53 |

Reitings 102
Reģ: 15.07.2011
Es noteikti rakstītu sūdzību veikala vadībai.
Tas tak ir pilnīgs apsurds :@
15.03.2012 11:22 |

Reitings 19
Reģ: 08.06.2009
Pēc ilgas domāšanas nolēmu tomēr beigu beigās neko nekur nerakstīt. Pierādīt neko nevar.Ir mans vārds pret viņējo. Kā arī,ņemot vērā,ka viņiem ir mani personas dati,varētu beigās vēl kaut ko savārīt.

Diemžēl tas var notikt tikai Latvijā.Nojaušu,ka ja būtu kāda cita valsts,tāda situācija pat nebūtu izveidojusies.

Nu vismaz esmu ieguvusi nenovērtējamu pieredzi un paranoju no veikaliem :D
15.03.2012 23:09 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Nu nezinu,kur tev vispār bija prāts ko parakstīt vai kādu savu datu viņiem teikt?Ja reiz,tu esi nevainīga. priekš kam. Tu varēji teikt,ka parakstīsi kaut ko tikai policijas klātbūtnē.
Nu pati vainīga, tavs vārds nomelnots.
Vismaz būtu gājusi un cīnījusies līdz galam.
Kameras taču viņiem tur ir.
15.03.2012 23:17 |

Reitings 1190
Reģ: 03.10.2010
varu ieteikt paķert slēpto kameru un izprovocēt līdzīgu situāciju. video ar vēstuli nosūtīt mūsu mīļotajiem bez tabu vai tautas balsij. slepto kameru var dabūt rīgā ap 10 ls.

Ja apsardze tik droši uzbrūk, tātad viņiem tas jau pierasts .

ko šai gadījumā darīt, nezinu.
Kaut arī sūdzēties domāju ,iespējams, ja spēsi pierādīt , ka tevi emocionāli vai fiziski ietekmēja, lai tu parakstītu protokolu par rīcību, ko neesi veikusi. tev .
. Piem tas, ka atradies telpā ar 3 apsargiem, varbūt neļāva zvanīt utt Neesmu jurists. Varbūt atrodi pazīstamu advokātu, aiziet pakonsultēties . Varbūt notika kas tāds, ko vari izmantot.
Jo tomēr tev ir piezīmejuši zādzību, tādejādi ne tikai morāli, bet arī tava reputācija ir cietusi .

Un galvenais ,Zvirbulīt, nopurinies , padzer tējiņu , padomā ar vēsu prātu. . Karma viņiem nāks atpakaļ.
16.03.2012 01:23 |

Reitings 1190
Reģ: 03.10.2010
ja apsargs pats ielīda somā, tam jābūt parkāpumam .Piem, naktsklubā apmeklētaja somiņu apsargs pat nedrīkst atvērt. tas jādara īpašniecei. Ja negrib, tad vai nu sūta ārā vai gaida policiju, ja aizdomas par kaut ko.
kamerās neskatījās, jo zāles kamerās nepamanīs viens topiņs vai divi un pārģērbšanās kabīnē tadas nedrīkst būt vispār . Tāpēc izvēlējās iebiedēšanas taktiku. Žēl tevis, ka nācās pārdzīvot šādu situāciju. Briesmīgi . Tagad es ar zinātu ko spert tādiem pretī , āda jau izaudzeta, bet agrā, 20 gados arī būtu šokēta ,100% apraudātos un nezinu kā rīkotos .
16.03.2012 01:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)