Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Aug socialais stāvoklis, bet maks nē

Reitings 349
Reģ: 29.06.2010
Ko darīt un kā „izlocīties”, ja stāvoklis sabiedrībā aug. Piemēram labāks, prestižaks amats, popularitāte sabiedrībā un tamlīdzīgi. Bet maks līdzi neaug. Taču sabiedrība „pieprasa” , lai tomēr ģērbjas atbilstoši statusam, braukā ar atbilstosu auto, ēd atbilstošās vietās u.t.t. Tāda diezgan dilemma.... Jo reāli naudas nav tik daudz kā vien tas stāvoklis. ja kādai ir bijusi pieredze priecāšos, ja padalīsieties.
13.03.2012 11:40 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Pelnīt vairāk! Meklēt iespējas vai nepakļauties sabiedrības spiedienam.

Vispār diezgan nekonkrēti uzrakstīts, runa ir par Tevi? Pēc kā secini, ka no tevis "pieprasa"?
13.03.2012 11:42 |

10 gadi
Reitings 6263
Reģ: 01.04.2009
Nu es uz to baigi neiespringstu, kas attiecas uz apģērbu, var piemeklēt lietas, kas tikai izskatās dārgi, bet patiesībā maksā salīdzinoši maz:D
13.03.2012 11:43 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Kā sabiedrība pieprasa? Ir taču cilvēki, kas savu prestižu nezaudē lai vai kā ģērbtos, un ar kādu transportu pārvietotos, katram ir savs imidžs.
13.03.2012 11:46 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Ja jau Tev kādam jāizrādās un no Tevis kāds ko pieprasa, lai iedod arī naudiņu par ko pieprasītās lietas iegādāties :D Bet vispār, manuprāt, tās ir muļķības - neviens ne no viena neko nepieprasa, tas viss ir pašu galvās. Es jau sen nestresoju, ka nevaru atļauties to ko darba kolēģi, jo viņu algas ir krietni vien augstākas par manu (tāpat kā atbildība un darba slodze) - esmu laimīga ar to, kas man ir un ar laiku, kas man nav jāpavada stresā un darbā ārpus darba laika!
13.03.2012 11:47 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Man ar liekas, ka nevar no tevis kaut ko pieprasīt - ne jau nu mašīnu un katru dienu ēst restorānos.
Tas, ka mani kolēģi var atļauties uz jubilejām vest uz restorāniem, nenozīmē, ka es arī par visu algu visu paēdināšu. Es jubilejā nesu kūku uz darbu un visi vienalga ir priecīgi.
Visi kolēģi ir bijuši tādi paši kā es, un neviens neko no manis nepieprasa un negaida, kā arī es pati netēloju no sevis to kā neesmu, es eju uz priekšu, attīstos un pilnveidojos, lai arī kādu dienu nonāktu turpat, kur ir mans priekšnieks un citi kolēģi.

Ar apģērbu arī var dažādi izlīdzēties, ne vienmēr viss dārgais ir ļoti labs.
13.03.2012 11:54 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Viss ir galvā. Sākot no statusiem, beidzot ar to, ko sabiedrība it kā pieprasa. Realitātē neviens no tevis neko neprasa, visu nosaki tikai tu pati. Nu protams, ja vien tu neesi ministre vai bankas prezidente.
13.03.2012 12:00 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits