Personības dubultošanās?

Reitings 282
Reģ: 25.02.2011
Vai cilvēks var vienlaikus būt:

-savtīgs egoists, bet tajā pašā laikā citu vēlmes un vajadzības nostādīt pirmajā vietā un padomāt par otru cilvēku;
-Iedomīgs, bet ar zemu pašnovērtējumu;
-Lepns, bet pazemīgs;
-Drosmīgs, bet bailīgs?

Īpašības, kas ir kā neiet kopā, bet vai var būt, ka tā ir, vai arī tā jau ir kāda šizofrēnijas forma? Lūdzu Jūsu viedokli......
12.03.2012 22:23 |

Reitings 282
WaRRior - labi, to es saprotu, ka esam gan labi, gan slikti, neviens nav 100% ne viens, ne otrs. Bet īpašības, kas pēc būtības viena otru izslēdz? Reizēm šķiet, ka vienlaicīgi šim cilvēkam ir gan tās, gan tās.

Emmanuelle - ļoti interesanta profesija. Ja ir kas tāds, ko negrib parādīt un tas ir slikts, tad pēc būtības šis cilvēks ir labs, jo grib būt labs. Man šķiet.
13.03.2012 21:01 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es nedomaaju ,ka labaa uzvediiba vienmer ir "speele"!Es arii labi uzvedos visur!:)Es domaaju tiesi so gadiijumu,kur cilveeks ir taads izteikti pieklaigs,savaldiigs skairaa praataa un iereibis peeksni mainaas...!
Taas spontaanaas mainas var buut arii pie citaam diagnozeem...!Taads pastiprinaats juutiigums uz lietaam-peec traumaam,audzeejiem uttEs varbuut pakonsulteetos ar psihiatru...!Te var mineet loti daudz!Kaa jau teicu alkohols -probleemas ar alkoholu!
Man ir viens piemeers,kur cilveeks peec traumas biezi juut ,ka vinam uznaak peeksni lielas dusmas uz kaut ko-siikums kaads...nevar taas trakas dusmas satureet...naak uz aaru!
13.03.2012 21:01 |

Reitings 239
Reģ: 24.02.2012
Protams, ka var uzvarēt, ja cilvēks negrib sāpināt visus savā ceļā tad var, bet svarīgākais ir saprast to, ka tas pilnībā ietekmē paša dzīvi un tā var sagrūt pa detaļai vien, pa vienam cilvēkam, pa vienai lietiņai. Jā tā ir nevis var būt, ka cilvēks ir labs dziļi iekšā, tikai viņš ir sajutis asins garšu vai kautkādu eiforiju no tā ka viņš var izcelties, parādīt savu gudrību vai muļķību, kas tajā brīdī šķiet izdevīgāk un gūt uzmanību. Ar to var cīnīties.
13.03.2012 21:03 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
zupinja, nu man arī ir - piemēram, egoisms, kas var piecu minūšu laikā kļūt par devīgumu.. es nesaprotu, kur tu meklē problēmu, šajā gadījumā tādu neredzu. ir varbūt kādi apsekti, ko tu neredzi, piemēram, ka kāda no īpašībām ir mākslīgi radīta, lai tādām kā tu nebūtu iemesli parāk dziļi rakņāties otram galvā ;) vai arī cilvēkam tā ir labāk - "iedomīgs bet neparliecināts" vairak rada iespaidu, ka cilvēks vienkārši ir kompleksains, to iedomību radot mākslīgi.
13.03.2012 21:05 |

Reitings 16208
WaRRior-to esmu noveerojusi pie pilniigi normaaliem cilveekiem biezi...muus loti ietekmee visas kosmiskaas energijas,apstaakli ,kuros dziivojam,situaacijas dziive uttLoti piekriitu taviem vardiem-katraa ieksaa seez tas "mazai velnins"!
Cilveeks noteikti grib buut labs-tas noteikti!Taapeec arii skaidraa praataa taads ir!
13.03.2012 21:07 |

Reitings 239
Man prieks redzēt tik saturīgu sarunu un tik labus komentārus :)
Warrior, piekrītu ka cilvēks var būt arī kompleksos varbūt, ka ir pazudis kāds cilvēks, kas liek justies labi sim cilvēkam un pārvarēt kādu kompleksu, neizlēmību par to kādam būt vai vēlmi būt tik labam cik vien iespējams.
13.03.2012 21:12 |

Reitings 239
Emmanuelle, piekrītu, ka katram ir tas "nelabais" iekšā un dažreiz, kad zūd modrība ir grūtāk viņu kontrolēt, ja viņu laiž vaļā tīšu prāt, tā jau ir cita runa. Viņš var izaugt nekontrolējams un paraut līdzi visu labo, tamdēļ labāk kontrolēt viņu un laist uz āru to labāko sevī jebkurā brīdī, tad tas izaugs lielāks. Bet jā bieži tam iemesls ir alkohols, tas atņem kontroli cilvēkam pašam pār sevi. Vai arī eiforija no labām sajūtām, tādām kā uzmanība, jautrība, ņirgāšanās utt. Tas viss var būt labi un jautri robežās. Nu man liekas, ka cilvēks mācās robežas augot. Bet ja viņsš pats sevi neizmāca un nenokontrolē, tad dzīve izmāca.
13.03.2012 21:34 |

Reitings 16208
No manas puses arii paldies par interesanto teemu,komentaariem !Atcereejos interesantas lietas!:)
13.03.2012 22:09 |

Reitings 9
Reģ: 13.03.2012
Sveiki!
Ielūdzu Jus uz savu , sieviešu apģērbu, i-veikalu http://www.varaviksne.com !
Tajā, katrai dāmai, būs lieliska iespēja apskatīt un iegādāties sev ļoti skaistu un kvalitatīvu apģērbu par, manuprāt, pieņemamām cenām!
Preču klāstā tiek piedāvāti gan svārki, gan kleitas, gan arī bikses un daudz kas cits!
Ienāc un pārliecinies pati!
Mēs ļoti priecāsimies par katru jauno klienti!
13.03.2012 22:10 |

Reitings 239
Milda Reklāma :D
13.03.2012 22:13 |

Reitings 282
Jā, paldies par jūsu viedokļiem un priecē, ka bija arī kāds, kas ir par līdzīgām lietām mācījies (Emmanuelle)..
It kā šo to sāku saprast pateicoties jūsu komentāriem, bet grūti to pieņemt, kur nu vel izdomāt, ko darīt..
tātad katrā cilvēkā ir tas velniņš un viss atkarīgs, cik labi spējam viņu kontrolēt un iegrožot - tas ir tas, ko izsecināju.. :)
13.03.2012 22:15 |

Reitings 239
http://www.youtube.com/watch?v=aemXgP-2xyg
13.03.2012 23:24 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
cilvēki ir pretrunīgi, un tas nav nekas neparasts
14.03.2012 00:26 |

Reitings 239
Jā protams zupinja01, cik saprotu pēc tava pēdējā komentāra, tā pašlaik notiek ar tev kādu tuvu cilvēku, ceru ka sapratīsi ko darīt, viens no maniem ieteikumiem ir paanalizē viņa dzīvi, vai tā ir bijis vienmēr, vai tas sākās kāda konkrētā vecumā vai brīdī, vai viņam nav bijuši lieli zaudējumi dzīvē, ģimenē vai mīlestībā, var gadīties, ka tāds var būt iemesls tādai rīcībai, kad ir saņemta milzīga mīlestība un pēkšņi palicis tukšums, tad gribās visam uzgriezt muguru un laist to "velniņu" ārā un būt bezrūpīgam. Bet ja šis cilvēks nevēlas lai tu vai vēl kāds cilvēks kurš par viņu satraucās, naktī spētu mierīgi gulēt, tad viņam ir jāsaņemās. Vari viņam palīdzēt saprast, un atrisināt radušos problēmu, vienmēr ir atpakaļceļš pirms nav iebrizts par dziļu "mēslos".
14.03.2012 19:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits