Kopa dzivosana

Reitings 436
Reģ: 16.06.2011
Ne gluzi problema man, bet drizak...periodiskas nesaskanas. Dzivoju kopa ar puisi, parvacos pie vina. Sadzive vins ir diezgan rosigs - patik gatavot est, nav lupata un ari traukus var nomazgat pec cikstesanas vai izlietni iztirit...
Nu luk. Kad ievacos pie vina, majas rupes uznemos uz sevi,protams,galu gala es ari te tagad dzivoju. Saku ieverot,ka vinam patik man aizradit,ka ko labak darit. Piemeram, zekes un apaksvela, nu parasta,nekadi sikie zida izstardajumi ir jamazga atseviski no parejam drebem,jo vins ta darot. Es,protams, teicu,ka es,savukart,visu mazgaju kopa.
Saku taisit vakarinas vienu dienu - spageti ar maltas galas merci. Sis ienaca virtuve un atkal saka - vispirms merci,tad makaronus.... Nu bac! Es taks nu maku uztaisit makaronus ar merci!! Es taisu ta ka es taisu!

Ir vel vesela stripa ar tadam sikam sadzives niansem,kur vins man aizrada,ka jadara. Citreiz man rodas sajuta,ka vins doma, ka es neko nejedzu... Esmu cik reizes teikusi,ka es majas daru ta un man ta ir labi un iegajies... Esmu vinam teikusi - tas viss beidzas ar bucu - protams,mila, dari ka tu zini un maki, bet nakamaja reize, vins atkal bus klat un man teiks,ka kotletes vajag parmest uz otro pusi ar koka lapstinu nevis divam daksinam,jo skrapejot pannu. Nu es taks zinu,ka skrape,ka nevar kasit un vai tad es kasu? It ka pirmo reizi pannu turetu rokas...
Goda vards dazreiz uznak dusmas,ka vins mani par pedejo nejegu uzskata...
12.03.2012 14:23 |

Reitings 2059
Reģ: 29.01.2009
Kad es ierados pie sava vīra (uz viņa dzīvesvietu)-viņš teica-tagad tu te esi saimniece. Nu es visu daru kā gribu-galvenais ir rezultāts, ne metodes :D
12.03.2012 17:41 |

Reitings 2059
Reģ: 29.01.2009
Koka lāpstiņas man nepatīk, man laikam ir vecā labā čuguna panna.
Drēbes mazgājot šķiroju pa krāsām. Veļu pie drēbēm lieku kopā. Gultasveļu atsevišķi. Zeķes atsevišķi.
Un mērce-atkarīgs no ēdiena.
12.03.2012 17:43 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
sakura - :D :D :D man arī sagribējās kādu plāceni, tik ne kotletes.. visas piemin koka lāpstiņu :D
12.03.2012 17:44 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man liekas ,ka taa pielaagosanaas ir vislielaakaa maaksla!Visgruutaak ir tad ,ja cilveeki ir dziivosjusi vieni ieprieks , tad saak dziivot kopaa ar kaadu...!Gruuti ir taapeec,ka katrs pieradis pie sava dziives veida. Abas puses censaas un saakumaa abi "juutiigi"!
Sajaa gadiijumaa -taa velas mazgaasana tacu ir nieks,ja vien kaut kas nesakraasojas...Es savas dreebes mazgaaju ar rokaam,viira -ar masiinu-es skatos mazliet,lai gaisaas dreebes nejauktu ar tumsaam,bet kaadreiz jau taapat iejaucas-nekas nenotika ...taapat jau ar to pannu arii...vispaar mans viirs uzreiz pateica,ka daksu nevajag lietot ...Es sapratu ,ka pareizi vien vins saka!Gruuti ir saakumaa,jo liekas ,ka aizraada uz katra sola,bet kad padomaa labi-pareizi vien ir loti biezi...!Galvenais visu uznemt taa mieriigi...!Buus veel daudz lielaakas lietas,ja gribeesiet palikt kopaa,kur buus jaapiemeerojas,jaapaklusee ,jaanorij kaada asara arii!Lai veicas!
12.03.2012 17:45 |

Reitings 130
Reģ: 03.07.2011
Esmu no cilvēkiem, kuri ļoti saasināti uztver visus aizrādījumus, kas vērsti manā virzienā, gandrīz droši varu apgalvot, ka šādā gadījumā vienkārši pateiktu, lai viņš pats to visu dara, ja jau māk labāk, nav jau māksla aizrādīt, māksla ir aiziet un izdarīt. :D
12.03.2012 18:03 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Man pašai mājās arī dažreiz piemīt niķis neturēt muti ciet, kad, pēc maniem ieskatiem, kaut kas nenotiek, kā vajadzētu vai kā man šķiet būtu pareizi, bet pašai līdzīgā situācijā, kad pamāca, izlaist adatas:D Tā tāda automātiska reakcija - izlaist nadziņus, it kā jau saproti, ka otram varētu būt taisnība, bet dumjais iecirtīgums dažkārt neļauj uzreiz tā - viss, ķepiņas gaisā, un darīsim, kā Tu gribēsi:D
12.03.2012 18:41 |

Reitings 25
Reģ: 12.03.2012
Pavisma vienkārši - V I E N K A R S I . LV - tiešām lieliskas smaržas par lieliskām cenām, pasaki draudzenēm
12.03.2012 19:36 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Man tas liekas pavisam normāli, ka uz pannas darbojas tikai ar koka "instrumentiem" (nenāk tik vēlu prātā īstais vārds). Vienreiz mana māsa bija atnākusi ciemos un pamanīju, ka veiksmīgi jau ar metāla lietu iebrauca pannā. Uzreiz aizrādīju.

Tāpat arī man liekas pavisam normāli, ka vispirms sāk gatavot mērci, tad makaronus.

Apakšveļu gan mazgāju kopā ar citām drēbēm, lai gan tīri teorētiski varētu piekrist, ka atsevišķi ir labāk.

Jā, laikam arī esmu diezgan dīvaina :D
17.03.2012 01:12 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
kaapeec tad neejat uz kompromisu? piemeeram, tu samiici kotleshu miiklu un vinjsh taas uzcep? vai arii vinjsh saskiro jau uzreiz pa grozinjiem savas dreebes un tu katru grozinju mazgaa atseviskji?
17.03.2012 01:25 |

Reitings 668
Reģ: 17.06.2009
Bik sasmējos... :D

Vīra māte parasti saka, kas jāmazgā tā un tā... Es vnk sametu baltos ar baltajiesm... melnos ar džinsiem... un krāsainos ar krāsainiem...

un viss ideāli... nekas nav nokrāsojies un nekādas uzlīmes nenāk nost :)
17.03.2012 01:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits