Piekrītu Zaķim, tāds periods ir katram, ar laiku tas pāries. Man jau neliekas, ka tā ir baigā problēma, tusē kamēr jauna... Jo mani, piemēram, uz klubu ar spēku vairs neievilksi, a kādreiz arī tik ļoti girbējās... Eh, vecums nenāk viens :D
Man tāds periods nav bijis un arī nebūs. Man nepatīk dzert, man nepatīk vazāties pa klubiem.. Draugu kompānijā ballēties patīk, bet arī tad es labprātāk braucu naktī mājās, lai pamostos savā gultā :)
Man ar tas periods jau sen beidzies, bet tad aceros no Esīša (tajā laikā bija baigi krutais) ar varu mani nevarēja izvilk ārā. Atceros vienā vasarā pat pirmdienā gājam un meklējam sev balli.
Tagad atkal tieši pretēji- ar varu iekšā neiedabūsi.
Liekas ka tas ir "kruti" tusēties un ballēties pa klubiem .
Kaut gan cik man gadu ,bet tagad tāds bums .
Nekad jau neesmu bijusi tāda mājās sēdētāja,bet tgd vispār ...Šausmas ,jābeidz!
Jāierobežo sevi:)
Paariet. :) Man pashai taa bija gadus 2vus atpakal. Bet tagad ir taa ka menesii reizes 2vas maximums es izieshu araa , bet arii ne gluzi vienmeer uz klubu. driizak uz baaru . un tad jau ir taa ka liekas - es tagad vareetu but maajaas ieritinaajusies padusee saveejam, skatiities kadu filmu :D
Laikam tev ir forša kompānija, ar ko izklaidēties tāpēc arī nevari apstāties! :) Manējie draugi sen jau atmetuši tusēšanos pa klubiem un pat mājas ballītes notiek vairs tikai retu reizi, tāpēc arī es neeju nekur. Bet droši vien, ja būtu ar ko, es arī ietu izklaidēties katru nedēļu! :) Kamēr tā tusēšanās nekam netraucē, tikmēr jau var! :) Ir taču jāizbauda jaunība!