Vajag padomu...

Reitings 39
Reģ: 12.01.2010
Kopaa esam 8 meeneshus, plaaojaam saakt dziivot kopaa. Vinjsh ir iirs, dziivojam iirijaa. Viss bija labi un skaisti. Tikko atbraucaam no holideja Londonaa. Lieta taada, ka peedeejaa laikaa mani saak kaitinaat vinja naudas taupiishana. Zinu,ka vinjam nauda ir vinjsh pelna daudz vairaak nekaa es) un var atljauties, bet mum sbija jaaskataas uz leetaakajaam lietaam/atrakcijaam/kur leetaak paeest utt. Man ir uzskats, ka ja esmu holidejaa, man vienalga cik izteereeshu, jo veelos labi atpuusties. Gandriiz visu dalam uz puseem un man pat tika atgaadinaats, ka biju paaris paundus paraadaa. Tajaa pashaa laikaa, ja mums kaut ko kaarojaas, es teicu, ka nopirkshu un naudu par to neprasiiju. Kad braucaam maajaas, vinjsh man aizraadiija, kad veeleejos uzpiipeet mashiinaa, jo redz, esam uz lielaas shosejas un ja atveershu logu, tas eediis vairaak benziina. Pirms nedeeljas, kad kopaa gaajaam uz veikalu, lai nopirktu vakarinjas, es iedevu nedaudz mazaak naudas, vinjsh naakamajaa dienaa atbrauca un savaaca paarpalikumus (jogurtu un vistas fileju). It kaa siikums, nu par 5 eiro nabagaaks nepaliks, bet nu speciaali brtauca, lai panjemtu. Varbuut tas viss ir normaali, un tam taa jaabuut...vai arii man ir taisniiba un tas ir kaitinoshi un nepareizi? Bail iedomaaties kaa buutu, ja mees dziivotu kopaa, man noteikti katru centu vinjam buutu jaasamaksaa...
11.03.2012 21:26 |

Reitings 39
ak dievs, tikko sanjeemu no vinja sms, ka paarbaudiijis kontu un holidejaa izteereejis 400 eiro!!!! nu kursh sakariigs viirietis taa dariitu????
13.03.2012 21:23 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Man nav saprotams par komentāru 13.03.2012 19:43, kāpēc Tu dod? Viņš taču nejautā, ja? Un pats pateica, ka nopirks, kāpēc Tu itkā izaicini un dod to naudu, ko vēlies parādīt?
13.03.2012 21:30 |

Reitings 39
es laikam vienkaarshi esmu taa audzinaata, pieklaajiibas peec doshu, bet puisim ir tachu jaamaak atteikt. un laikam jau taapeec, ka zinu, ka jutiishos slikti, ja neiedoshu, jo peec tam buus jaaklausaas, cik vinjsh nabadzinjsh daudz izteereejies.
13.03.2012 21:34 |

Reitings 9
Reģ: 13.03.2012
Sveiki!
Ielūdzu Jus uz savu , sieviešu apģērbu, i-veikalu www.varaviksne.com !
Tajā, katrai dāmai, būs lieliska iespēja apskatīt un iegādāties sev ļoti skaistu un kvalitatīvu apģērbu par, manuprāt, pieņemamām cenām!
Preču klāstā tiek piedāvāti gan svārki, gan kleitas, gan arī bikses un daudz kas cits!
Ienāc un pārliecinies pati!
Mēs ļoti priecāsimies par katru jauno klienti!
13.03.2012 22:12 |

Reitings 9
Reģ: 26.02.2012
Nu skops ir skops,bet vins vel laikam ar nevienu nau dzivojis kadu ilgaku laiku kop...Tapec domaju,kad nemak sadziviskas lietas risinat un vinam tas liekas normali..Nevaru iedomaties ja man ta butu..Virietis,paliek virietis un vinam japrotaas...Saprastu ja butu darba problemas un mazs finansialais stavoklis,tad varetu kka pietaupities..Runa vel ar steigu kamer neesat vel sakusi lielo kopdzivi,citadak talak ka meitenes raksta bus trakak...
13.03.2012 22:30 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Izklausās mazliet pēc puiša ar kuru biju kādu laiciņu kopā!Vinš arī bija diezgan paskops,nekad man neko neizmaksāja,kafeinīcās prasīja visādas atlaides(man reizēm bija kauns un neērti),veikalā pirka tikai pašas lētākās lietas,ģērbās vienkārši nožēlojami.Kad gājām uz kīno šis trīcošā balsī teica kasierim,ka maksāsim atsevišķi.Viņam nebija kauns,ka reizēm es visu summu samaksāju par vakariņām.Nu vienkārši taaaaaaaaaaaaaaaads skopulis.Es sapratu,ka ar tādu vīrieti nevēlos būt kopā.Sākumā es to neredzēju,bet tad man atvērās acis,kad pārunājām šo tēmu ar draudzenēm.Brrrrrrrrrrrr, neieredzu skopus vīriešus.Es uzskatu, ka nav jātērē nauda pa labi un pa kreisi,bet tas ir slimīgi,ja pārāk skopojas.
Tavējā gadījumā arī izklausās briesmīgi,manuprāt,ja tu spēsi ar to sadzīvot, tad ir ok,bet ja tev būs ģimene kopā ar viņu,tad es tevi neapskaužu,jo tiks pārskaitīts,katrs paunds.Labāk tiec no viņa vaļā,jo šo slimību nevar izārstēt. :/
14.03.2012 00:01 |

Reitings 156
Reģ: 19.01.2012
no tādiem ir jābēg, jo nevar zināt, kas būs pēc tam.. :D
Ir tā gadījies ar tusiņu draugiem, kad ir oii..aizmirsu naudu mājās un bla bla.. sākumā biju akla, jo ļoti patika kā cilveki, bet tad atvērās acis un brutāli apkaunoju viņu ar visādiem mājieniem, ka tas nav normāli.. īpaši pie kases :D

starpcitu, kāda var izskaidrot kāpēc atverot logu tērējas vairāk benzīns? kaut kur biju dzirdejusi, bet nevaru izprast loģiku
14.03.2012 00:27 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Sugarlips,pastāsti,kā tu viņu pazemoji pie kases.Man arī te vienu gribš pārmcīt :D
14.03.2012 00:36 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Nu padomā pati, vai būtu spējīga ar viņu sadzīvot vēlāk, ja tev nav pieņemams tas, ka viņš tik strikti nodala jūsu abu finanses. Parunā ar viņu, paprasi kāpēc viņš tā dara? Kādas ir viņa domas attiecībā uz finansēm pāra starpā?
14.03.2012 00:53 |

Reitings 582
Reģ: 11.11.2010
Ārprāc,esmu šokā!Labāk bēdz no viņa!Tas NAV normāli!!!
15.03.2012 00:20 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
ak dievs!eediena atlieku savaakshana - tas ir skopums augstaakajaa pakaapee. a vinjam pasham nav kauna? labi veel, ka nav aizgaajis liidz tam, ka restoraanaa savaac neapeestaas maizes skeeles liidzi neshanai. :S
15.03.2012 00:33 |

Reitings 52
Reģ: 13.05.2009
es ari dzivoju irija 4gadus..un vairak ka gadu esmu kopa ar iru puisi...un tici man tadi vinji visi ir!!
ari mans puisis taupa naudu kur tik var-kgan stradaa bankaa!!naudas vinam netrukst..
man ari likas tas kaitinosi bet kops sakam kopaa dzivot vins mazliet ir mainijies...ja pirms tam dalijam naudu partikai-tad tagad loti reti-viens noperk un tad otrs bet naudu gan man vins nekad nav prasijis.
Iri vispar ir looooti savadaki nekaa latviesu puisi.
15.03.2012 00:35 |

Reitings 140
Reģ: 29.01.2009
Piedod, bet es tūlīt pateikšu kaut ko, kas tev iespējams nepatiks. - bet tu taču pati sanāk, ka esi pieradinājusi viņu, ja jau tu pati dod viņam naudu, kad viņš saka, ka izmaksās tev, tu jau viņam nemaz nedod iespēju, ja visu laiku pati pē tam atdod naudu. nu kamōn, viņš tev izmaksā un tu nākamajā dienā pati ej pie viņa ar naudu, lai gan viņš nav prasījis... nu čalis paskatās, ka tu tā dari un domā, kāpēc ne? ja jau neļauj izmaksāt, tad man vairāk bārā ko nodzert paliks. Un tā tava attaisnošanās, ka tu esi tā audzināta.. - kā, tev vecāki tā arī mācīja, ka ja puisis saka, ka izmaksās somiņu pa 25 paundiem, tad tev viņam jāiedod 20 paundi? moš viņš domā, ka tu esi feministe un uzskati, ka tas ir aizskaroši, ka puisis izmaksā. Neuztver kā baigi negatīvo komentāru, bet tas ir tas, kā man izskatās no malas šī situācija. Zinu vienu līdzīgu angli, paziņas puisis, pareizāk sakot vīrietis gados, tā pati problēma - skopums. Bet man jau liekas, ka šeit tu arī pati mazliet esi bijusi vainīga, ka tik tālu aizlaidi un pieļāvi šādas situācijas izveidošanos. Nu katrā ziņā piekrītu meitenēm - izdomā, vai tev liksies pieņemami šāda rīcība visu dzīvi un vai viņa lieliskās īpašības spēj nomākt šo briesmīgo īpašību.
15.03.2012 00:55 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Vai tu esi gatava ar to samierinaaties ilgterminjaa?

Un par to vistas savaakshanu - vinjam benziinaa neaizgaaja vairaak naudas, nekaa cik taa vista maksaaja? :D
15.03.2012 01:03 |

Reitings 1873
Ja jau jūs domājat dzīvot kopā, tad padomā,ka kaut kad iespējam būs bērni. Un par bērna pamperiem un pārtiku ar uz pusēm maksāsiet? Un,ja Tev būs mazāk naudas, tad bērnam teiksi:"Tu drīksti apēst tik un tik,bet tētis ēdīs vairāk, jo viņam ir vairāk naudiņas nekā man, tāpēc es nevaru piemest naudiņai Tavam ēdienam"
Vienmēr tracinājuši tik taupīgi cilvēki, ko dod tā viņa septītā gada Honda,ja ar viņu tik svētku reizēs izbrauc.Pārtiku jūs ar tieši pusi uz pusi apēdat? Viņš arī skaita katru Tavu kumosu?
Es tādu skopuli nepaciestu,lai arī cik ļoti mīlētu.
15.03.2012 08:40 |

Reitings 796
holidejs :DDDDD
15.03.2012 09:31 |

Reitings 2728
Man palika žēl diskusijas autores - nopietni!
Kas tas par vīrieti, kas skaita katru iztērēto naudas vienību un skaitļo, cik viņam izmaksā meitene?! Protams, vīrietim nav jāmaksā par VISU un jāuztur meitene (īpaši attiecību pašā sākumā), bet vismaz vakariņas vai kino jau nu var izmaksāt vai meitenei pa kādam ziedam uzdāvināt.
Es ar tādu nespētu kopā dzīvot (tāpat ar pārāk izšķērdīgu un nepraktiski domājošu vīrieti).

Zane, bēdz no viņa, kamēr nav paprasījis no Tevis atmaksāt pusi par pēdējām brīvdienām!
15.03.2012 10:06 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Ha, septiitaa gada honda prieksh iirijas nav nekas ekskluziivs, lai ar to lieliitos, redz maaceja ietaupiit... :d ja pie manis atbrauktu peec eediena paliekaam es taas atdotu miskastes maisaa un vairs netiktos ar tadu cilveeku... bishku par traku... bet tu jau ari pati vainiiga, ja tev saka ka izmaksaas, kaapeec tu vinjam baaz to naudu?
15.03.2012 10:18 |

Reitings 29
Reģ: 15.03.2012
Grūti saprast,tas ir tikai tavs stāsts,esi runājusi par to?
izklausās jau,ka ir slimīgi no viņa puses,bet esmu dažreiz rīkojies līdzīgi lai meitene saprastu naudas nozīmi,man bija tā ka viņa ļoti vieglprātīgi atteicās pret naudu un dusmojās uz mani kad es taupot,bet es vnk rēķināju līdzi,jo dzīvoklis un rēķini uz manis,arī man mašīnā bendzīns jālej un jābrauc uz darbu,bet viņai bija vecāku mājas kur atgriezties jebkurā brīdī un dzīvot bez utraukumiem.
tad dažas reizes viņakautko gribēja unh kā vnm teica - es tev atdošu pēc tam,protams nekad neatdeva un neprasiju,bet tad sāku prasīt,lai redz kā iziet nauda,jo kamēr savu maku neatver nejūti...
kad es dzīvoju pie tēta es arī daudzko atļāvos,jo man bija istaba kur atnākt,virtuve kur vienmēr būs ēst ,gaisma,siltums utt tad kad bija nauda tad nežēloju,varēju Esī arī 200ls pa nakti dzērienos atstāt vai paņemt dārgāko viesnīcu,ja bija nauda,jo nebija jāuztraucas kas notiks kad nebūs nauda.
bet tagad ir jādomā uz priekšu,nevar tērēties pa labi,kreisi,jo maksājumi,pirkumi utt
protams izšķīrāmies un es tiku pataisīts par skopuli un gandrīz vai izmantotāju,ka liku viņai atdot naudu dažas reizes.
tā ir,dažreiz neredzi kur kas aiziet un ja tev nav obligāto maksājumu kas pārsniedz 50% no taviem ienākumiem tad nesaproti kapēc cits taupa.
Viņa gribēja mazo sunīti,es teicu,ka tā ir liela atbildība + maksā naudu uzturēt utt,pfff es tak pati samaksāšu,bet kad bija jāmaksā protams maksāju es,teica,ka atdos.. vēlāk paprasiju atdot un lai pērkpati barību,ved uz potēm utt,nebija diez ko priecīga kad bija jāatver maks sunim,bet kamēr maksā kāds cits -pff kas tad tas ir,neesi skops utt.
15.03.2012 15:35 |

Reitings 1149
Reģ: 27.04.2009
Man patīk Mareka viedoklis, tik tiešām, esmu redzējusi šādus meiteņu tipus, kuras tik zin ka grib visu ko, bet nevar iedomāties cik tas viss kopā beigu beigās maksā..
Bet pēc Zanes stāstītā liekas, ka šis tiešām ir unikāli skops vīrietis. Nevaru iedomāties, ja mans draugs man pie kases man sāktu prasīt līdz pēdējam santīmam par manu ēdiena daļu.
Man liekas normāli, vienreiz viens nopērk, citreiz otrs. Jo kopā taču ēd. Nav jau tā ka vīrietis samaksā par ēdienu, un meitene to ēdienu pa kluso ved kādam citam :D
Ir labi, ja vīrietis ir taupīgāks un apdomīgāks par meiteni, un domā arī par nākošo dienu, ka vajag nomaksāt rēķinus uc, bet šis pavisam slims. Tiešām slimīgs.. :/
15.03.2012 15:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits