Vajag padomu...

Reitings 39
Reģ: 12.01.2010
Kopaa esam 8 meeneshus, plaaojaam saakt dziivot kopaa. Vinjsh ir iirs, dziivojam iirijaa. Viss bija labi un skaisti. Tikko atbraucaam no holideja Londonaa. Lieta taada, ka peedeejaa laikaa mani saak kaitinaat vinja naudas taupiishana. Zinu,ka vinjam nauda ir vinjsh pelna daudz vairaak nekaa es) un var atljauties, bet mum sbija jaaskataas uz leetaakajaam lietaam/atrakcijaam/kur leetaak paeest utt. Man ir uzskats, ka ja esmu holidejaa, man vienalga cik izteereeshu, jo veelos labi atpuusties. Gandriiz visu dalam uz puseem un man pat tika atgaadinaats, ka biju paaris paundus paraadaa. Tajaa pashaa laikaa, ja mums kaut ko kaarojaas, es teicu, ka nopirkshu un naudu par to neprasiiju. Kad braucaam maajaas, vinjsh man aizraadiija, kad veeleejos uzpiipeet mashiinaa, jo redz, esam uz lielaas shosejas un ja atveershu logu, tas eediis vairaak benziina. Pirms nedeeljas, kad kopaa gaajaam uz veikalu, lai nopirktu vakarinjas, es iedevu nedaudz mazaak naudas, vinjsh naakamajaa dienaa atbrauca un savaaca paarpalikumus (jogurtu un vistas fileju). It kaa siikums, nu par 5 eiro nabagaaks nepaliks, bet nu speciaali brtauca, lai panjemtu. Varbuut tas viss ir normaali, un tam taa jaabuut...vai arii man ir taisniiba un tas ir kaitinoshi un nepareizi? Bail iedomaaties kaa buutu, ja mees dziivotu kopaa, man noteikti katru centu vinjam buutu jaasamaksaa...
11.03.2012 21:26 |

Reitings 57
Reģ: 27.06.2009
ak Dievs... par benziinu...
nu jaa... traki.
11.03.2012 22:03 |

Reitings 341
Reģ: 18.11.2009
Ja man uz darbu būtu jāiet 15min. es ar ietu kājām. :D
Bet nu puisis interesants, ieteiktu kārtīgi aprunāties un tad izlemt vai palikt kopā.
11.03.2012 22:04 |

Reitings 39
paldies meitenes :)
11.03.2012 22:13 |

Reitings 1
Reģ: 29.01.2009
lasot šo es atcēroj savas bijušās attiecibas)))))dzivojot kopā,ja es gaju uz veikalu tad man vajadzeja nest cheku:D...Bet labi ka izskiros.novelu tev tieshi tapat izdarit ;),esmu parliecinata tas nav tautibas problema,bet gan neaudzinatiba!ja jusu virietis velas taupit sava dzive,tas jau nenozime ka tev jadara tieshi tapat.katram cilvekam jabut savi principi,bet nevajadzetu uzpsiest viens otram;)
12.03.2012 01:35 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
man jau liekas, ka jebkurš vīrietis, kurš mīl savu sievieti, nav TĀDS SKOPULIS, kā stāstīji par savējo.. nu kā var pieprasīt pusi no īres maksas maksāt tev, ja pelna 3 reizes vairāk? nemaz nerunājot par to, ka atbrauc un speciāli savāc ēdamo no ledusskapja, jo redziet, pats par to ir maksājis.
vispār nošokējos, bet esmu satikusi tādus vīriešus, uzreiz cenšos piegriezt skābekli un miers. :)

vari, protams, aprunāties, bet domāju, ka tev liktenis lielisku iespēju devis, pirms vēl uzsākāt kopdzīvi vai vēl trakāk ->apprecējāties, tu jau esi iepazinusi viņa vissliktāko īpašību, kāda vien var būt vīrietim. izdomā pati, vai vēlies savu dzīvi ar tādu mūdzi (atvainojos, bet tā ir )saistīt.
12.03.2012 11:29 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
kā var atpazīt skopuli randiņu periodā?
12.03.2012 11:36 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
viens ir taupiit naudu,bet otrs ir buut skopam..pff..riebjas shitaada uzvediiba. kapeiku pis***
12.03.2012 11:36 |

Reitings 8407
Es vēl saprastu, ka neļauj mašīnā pīpēt atverot logu, jo tad mašīna piebirst ar pelniem un smird, bet nu, ka tā benzīnu tērē - tas nu vispār ir vāks! Bēdz no tāda.

Man jau dažreiz liekas, ka manējais ir mazliet skops, bet viņš vismaz maksā visus rēķinus un ēdienu pērk, kā arī es veikalā varu ņemt ko gribu un nekad neko nesaka, tad laikam jau manējaissalīdzinājumā ir izšķērdīgs. :D
12.03.2012 11:40 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Liliii, mašīna tā patiešām tērē vairāk benzīna. Es gan brīnos par vīrieti, kurš uztraucas par tiem pāris pārtērētajiem benzīna gramiem, to dažu minūšu laikā, kamēr sieviete uzpīpēs.
12.03.2012 11:43 |

10 gadi
Reitings 1698
Nu gan šausmas. Es nespētu ar tādu ne dzīvot kopā, ne pat tikties, skopums manās acīs ir traģiskākais vīrieša trūkums... Tā kā tiešām izvērtē, vai ir vērts sākt pavisam nopietnas attiecības ar tādu, vai spēsi to izturēt. Jo diez vai viņš kādreiz mainīsies, pat ja jūs perspektīvā apprecēsieties...
12.03.2012 11:47 |

Reitings 8407
Nikolette - nu zinu, ka tērē tad mašīna vairāk, bet nu kurš normāls čalis, ko tādu var pateikt, tur tiešām jābūt normālam skopulim. Par to vairāk šokējos.
12.03.2012 11:49 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Jocīgi, ka vēl tualetes papīru neliek no abām pusēm izmantot un podu skalot tikai tad, kad iet lielās darīšanās! :D

Bet ja nopietni, tad vājprāts, bēdzno viņa ātrāk, tādi nemainās, visu mūžu šitā dzīvosi un ar vecumu šitādi kļūst vēl riebīgāki!
12.03.2012 11:57 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Eu,sitais stasts ir patiess? Kautgan manejam bija ta,ka ka nuda-fiksi pazuda.
12.03.2012 13:19 |

Reitings 39
jaa, diemzheel staasts ir patiess. un shobriid man pat liekas, ka izrunaaties nemaz nav veerts, jo vinja atbilde buus shaada - tu uzskati, ka man par visu buutu jaamaksaa... zheel man sevis un vinja, jo likaas, ka beidzot buushu atradusi kaadu, ar kuru varu runaat par visu, justies briivi utt.. bet nu taada ir dziive :)
12.03.2012 15:22 |

Reitings 188
Tā izsmējos :) Super vīrietis, pat atbrauca vistas filejai pakaļ :) :) :)
Bāc un Tu vēl esi ar viņu kopā?
Tādu taupekli neesmu redzējusi un arī negribētu redzēt ne sev, ne kādai citai tuvumā.
12.03.2012 15:42 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Zane, saki viņam, ka tā nav mīlestība, ja otram nenovēl lieku gaļas gabaliņu. Mīlošs cilvēks drīzāk grib otru palutināt, nekā atņemt kaut ko.
13.03.2012 09:20 |

Reitings 72
Reģ: 25.01.2010
Es arī esmu shokā !!
Laikam nekad tādus skopuļus nesapratīšu ,kad viņs taisās braudīt dzīvi ,ja visu mūžu žmogojās?

Par laimi manējais pilnīgi neko no tā nedara ,viņš man atdotu pēdējās kapeikas un savu kreklu ,bet lai man tikai būtu labi !

Viņam nekad prātā nenāktu ,lai braukt pakaļ pārtikai ,ko par savu naudu pircis ,viņš drīzāk vēl atvestu ,lai man tikai būtu ko ēst ! Ārprāc briesmīgs tas puisis tev !
Bet ,es brīnos tu viņam NEKAD NEKAD neesi nekādus iebildumus teikusi ? Ja ,mans mīļums man teiktu ,ka es drīkstu tikai veikalā pārtiku uz atlaidēm pirkt ,tad es pasūtītu šķērsām ,jo īpaši Anglijā un Īrijā ,tā nocenotā pārtika nav ne veselīga ,ne garšīga !!

Es piekrītu meitenēm ,ja puisis mīl ,tad viņam nebūs žēl ne par savu naudu pirktā pārtika ,ne arī izmaksāt ,jo mīlestība taču ir par to lai mēs viens ar otru dalītos ,neviss tikai skatītos ,ka tik viens otram kaut ko par daudz neiztērē un neapēd !
13.03.2012 10:07 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
Esmu ari loti taupiga,jo man ar naudu ir ta ka ir, bet tas tiesam ir slimi. Es ari sad tad draugam aizdodu,piem, cigaretem, un kad man vajag, vins man ar, un mums nav bijis strikti noteikumi, ka jaatdod obligati precizi pa kapeikai, jo zinam, kad vajadzes tad atkal aizdosim. Nu kas tas butu par attiecibam, ja viens ir skops, bet otrs dod visu?? Ta ir vienpuseja milestiba, jo milestiba nozime ari dosanu otram....
Vispar jau si situacija atgadina manu vecaku attiecibas. Bija biezi ta ka mamma izmaksaja vinam ij restorana, ij benzinu, lai kaut kur aizbrauktu, un vins nekad neko preti nedeva, parasti teica, ka maksa par dzivokli, bet mamma maksaja par mani un masu, ari par edamo un visu parejo. un alga abiem bija daudzmaz vienada. beigas jau bija ta, ka vins visu naudu taupija savam milakajam, kuras gan lutinaja, protams, izskiras. nu tas ta
vienkarsi tiesam, ja redzi, ka tur neka laba nebus, jo tas nav nekads sikums! - padoma, par to, ka veci nak un iet, un pec vina satiksi reiz citu isto! nav ko teret laiku tam, kas nav domats tev. sac domat par sevi! vienkarsi izmet visu, kas tev saistas ar vinu ara, un ta vieta kaut kadu nodarbi sev atrod, ta bus vieglak pardzivot skirsanos.
13.03.2012 10:29 |

Reitings 39
Katru reizi, kad kas taads notiek pati noshokeejos nu kaa taa var... bet miilu sho cilveeku un censhos pati saprast, vai speetu ar vinju dziivot kopaa vai nee. katraa zinjaa ir taa, ka ja es dodu naudu par kaut ko, nekad nebuus taa, ka vinjsh nepanjems..diemzheel :( redz, vinjsh sho savu taupiibu attaisno taa - ka par sakraato naudu nopirka tikko 7 gada hondu. atceros, kad bijaam pagaajushajaa holidejaa portugaalee vinjsh man sho braucienu uzdaavinaaja kaa dzimshanas dienas daavanu, un gandriiz par katraam vakarinjaam maksaaju es.. vaardsakot lutinaata netieku, tas tiesa. tikko atcereejos kaa bijaam river island veikalaa, man shausmiigi iepatikaas viena soma, vinjsh teica, ka man nopirkshot, pie kaseem pieklaajiibas peec devu 20 eiro (maksaaja 25), vinjsh panjeema arii.. un veel atceros, ka gaajaam tuseet uz vieteejo nakstklubu, paluudzu vinjam atnest dzeramo no maajaam, jo zinaaju, ka vinjam ir daudz un pirms braukshanas holidejaa gribeejaam nedaudz ietaupiit, eeju klubaa samaksaaju pati, daudz tur nedzeeru, vinjsh varbuut man 2 kokteiljus izmaksaaja. naakamajaa dienaa rokaas tureeju 20 un teicu, ka tas par vakardienu, un vinjsh panjeema... ak dievs, laikam tieshaam jaamuuk no vinja aatraak prom.
13.03.2012 19:43 |

Reitings 527
Reģ: 05.01.2011
es uzskatu, ka normāls vīrietis, ja pelna 3x vairāk varētu maksāt nedaudz lielākus rēķinus un šad tad normas robežās palutināt savu sievieti, nevis savākt par savu naudu pirkto pārtiku, pie tam speciāli braucot pakaļ, es ar tādu nevarētu diemžēl būt kopā..
13.03.2012 19:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits