Es brīnos! Kāpēc nē? Protams, tas var sagādāt problēmas, bet nav jau vnm teikts, ka bērns nepieņems.
Ideāli, ja pirmais bērniņš ir ar mani, bet dzīvē ir dažādi gadījumi. Ja nu viņš ir atraitnis,.. varbūt varētu. viss atkarīgs no vīrieša un kopējās situācijas.
Atkarībā kāds bērns. Ir dzirdēti gadījumi, kad vīriešā bērns, bez maz vai, cenšas iznīcināt sava tēva jauno mīlestību.. ar tādu gan negribētu būt kopā, jo tā pat ir skaidri ziāms, ka tas vīrietis būs sava bērna pusē. Bet ir arī dzirdēti gadījumi, kad bērns ir ļoti draudzīgs un ar tāda bērna tēvu man nebūtu problēmas būt kopā. :)
Piedosanu,atkariba kada berna maate,ja histerikje,tad ne,ja sen vis sbeidzies tad ja,bet te berns nav vainigs,bet gan tas,ka bijusas sievas,draudzenes,biezi izmanto bernu ka ieroci,lai izjauktu esosas,jeb jaunas attiecibas. Reti, bet...
Nevarētu tāpēc, ka man bērni nepatīk un es nevaru iedomāties situāciju, kad man būtu jāmēģina iedraudzēties ar svešu bērnu. Un jāatzīst, ka esmu egosite, jo gribētu, lai tāds liels dzīves notikums, kā bērna piedzimšana, vīrietim pirmo reizi būtu ar mani. Nevarētu pieņemt, ka kaut kas tik īpašs viņam ar kādu jau ir bijis.
tikos ar vīrieti,kuram bija 3 gadīgs dēls,kurš dzīvoja pie viņa. nekādu problēmu nebija,mazais ātri mani pieņēma, pašai arī nebija problēmu pieņemt puiku, jo ikdienā strādāju ar bērniem.
ja vīrietis patīk, tad bērns nebūs šķērslis.
bērns dzīvo pie tēva vai pie mātes?