Drauga bijušā

Reitings 103
Reģ: 23.01.2012
Vai jūs salīdziniet sevi ar sava drauga bijušajām draudzenēm, domāja-izskatu, izglītību, darbu, utt?Tā teikt kura ir veiksmīgāka...?
11.03.2012 18:31 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Tīri vizuāli esmu salīdzinājusi, jo esmu redzējusi bildēs ļoti daudzas vīrieša bijušās draudzenes. Lielākā daļa , manuprāt, ir skaistas sievietes. Gan mana tipa, gan savādākas.
Izglītību, darbu utt. gan nekad nesalīdzinu.. lai arī šajā ziņā zinu, ka esmu pārāka, ja sāktu salīdzināt.
Absolūti nepiekrītu viedoklim, ka vīrietim jāsaka , ka visas bijušās bijušas sliktas un esošā ir nu visperfektākā& visskaistākā. Necienu vīriešus, kas slikti izsakās par bijušajām draudzenēm, jo tas nozīmē, ka šķiršanās gadījumā tieši tāpat runās par tevi.
12.03.2012 23:31 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
izveelos nezinaat neko daudz par vinja bijushajaam. tikai to, kaapeec paskiiraas un kas tieshi vinjaa nepatika, lai zinaatu kaut ko vairaak par viiriesha personalitaati. ir taads labs teiciens - mazaak zini, labaak guli. :)
13.03.2012 05:29 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man loti patiik ,ka viiram vienmeer patikusas tikai loti sarmantas sievietes!Peec taa secinu,ka pati neesmu zemee metama!:)
13.03.2012 07:51 |

Reitings 74
Reģ: 29.01.2009
Zinu, ka esmu jaunāka par visām manējā bijušajām, bet par cik personīgi nezinu nevienu un manējais arī nekad nerunā par bijušajām (tas ir labi, manuprāt) - tātad esmu labāka :) pagaidām man nav darba (tātad ne īpaši veiksmīga), nav ideālas figūras (bet man pašai patīk) - bet tomēr, jau jau viņš mani "lenca" trīs gadus un beigās ar pozitīvu rezultātu :) tad jau esmu viņam ideāla un ar tādu apziņu arī dzīvoju un nedomāju par citām.
starp citu, esmu ievērojusi, ka uz ielas viņš arī neskatās uz citām :)

man laikam ir ideāls vīrietis :D
13.03.2012 08:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits