visam tik pozitivi viss.
es gan, iireeju maaju kopaa ar seshiem puishiem, ne Latvijaa. Un taakaa esmu vieniigaa meitene, tad citreiz eju pa gaisu no dusmaam par to, ka virtuve aizcuukota, vannasistaba viena vai otra nav savaaktas aiz sevis, plusam klaat man riebjas, ka uzskata , ka ja maajaas ir meitene, tad ganjau vinjai nervi neizturees un sakops visu - iztiiriis paklaajus, kas ir pietiekoshi daudzaas vietaas maajaas ( miikstais griidas segums) - kaapnes no pirmaa liidz treshama staavam utt. protams, pienaak reizes, kad mani nervi netur un es visu iztiiru un sakopju, bet uz cik ilgu laiku tad tas...
taaka nekaadas labaas atsauksmes nav.
BET - viens puisis nav seshi maneejie puishi! :D taaka ja saticiigi dziivosiet tad arii viss buus jauki! :)
manaa gadijumaa - izrunaashanaas nepaliidz. kaa pret sienu. saka, ka jaa savaaks, bet taa arii netiek nekas dariits. tapeec pavisam driiz atvadiishos no shiis kompaanijas. man tomeer gribas tiiriigumu, maajiigumu apkaart, nevis cuukukuuti. kalpone arii negribu buut. zheel iedomaaties, kaada shii maaja buus, kad manis te nebuuus :D