Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

i-neta veikals w-l.lv

 
Reitings 96
Reģ: 09.11.2010
Vai tuvākajā laikā kāda ir sūtījusi kaut ko no šīs mājas lapas?
Gribētos pasūtīt, bet nedaudz bail palasot iepriekšējās atsauksmes par to, ka apģērbu negrib laikot un citiem nepiegādā pat.
Tāpēc būšu pateicīga par jūsu atsauksmēm :)
10.03.2012 21:49 |
 
Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Divas reizes suutiiju, vienaa vienai kleitai atnaaca nepareizs izmeers S vietaa L, viena kleita neatnaaca, jo bija beigusies noliktavaa, bet par to vinji neinformeeja, pateica tikai kad zvaniiju, piedavaja izveleties citu. Otreiz neatnaaca. Viens no kreklinjiem, pavadziimee un visos papiiros ir, bet pakaa nebija. Vinji uzskata, ka nav vainiigi, uz epastiem neatbild. Njaa, pieredze nevisai laba.
10.03.2012 22:03 |
 
10 gadi
Reitings 5321
Reģ: 29.01.2009
Es esmu sūtījusi 2 džemperus, kuru kvalitāte ir apšaubāma, man arī bija problēmas ar sūtījuma saņemšanu, es ļoti ilgu gaidīju (mēnesi vismaz), es zvanīju uz viņu tel, viņi necēla klausuli, rakstīju uz epastu, tad sarunājām, ka es atbraukšu tad un tad, atbraucu - tur ofisā vispār neviena nav un apsargs teica, ka saimnieks esot slims un šodien nebija u nebūs. Karoče nočakarējos ne pa jokam! :D Njā un bildēs viss tā smuki izskatās, bet īstenībā diezgan slikta kvalitāte, džemperi vispār kkādi nenormāli garie bija, bildēs tādi neizskatījās...
Bet ja kaut ko ļoti vēlies, tad vari paskatīties ebayā, tur jābūt lētāk un tur tev noteikti piegādās, nebūs 100x jāzvanās un jājautā kur ir prece.
10.03.2012 22:10 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits