Nu, no antibiotikām tas ir pavisam normāli, jo tas pat ir rakstīts lietošanas instrukcijā. Trešajā reizē, kad gāju pie ginekologa ar šo pašu problēmu, man izrakstīja dzeramās tabletes, pēc kuru lietošanas, paldies dievam, arī viss normalizējās. Tabletes bija dārgas, bet tā vērtas, viena, ja pareizi atceros, maksāja līdz 5 lati un bija jādzer tādas 3. Vīrieti ārstet nevajadzēja, viņam viss kārtībā, turklāt atkārtoti sēne no viņa ne reizi nav bijusi. Domāju, ka, ja lietojam prezervatīvus, sēne no viņa nelips un nepārnēsāsies. Viss gulstās uz taviem pleciem - stiprini imunitāti, nēsā labāk kokvilnas apakšveļu, atsakies no jebkuriem smaržīgajiem higiēnas produktiem, to skaitā jebkuriem ikdienas ieliktnīšiem!! Labāk izmazgā biežāk apakšveļu nekā lieto tos sūdus. Mazgājies regulāri, lieto labāk intīmajai zonai paredzētās ziepes un iegādājies aptiekā bezrecepšu ziedi pret piena sēni un turi zināmā vietā, lai brīdī, kad uznāk baile par sēnes atkārtošanos, uzreiz vari iesmērēt un mazāk uztraukties. Es jau nu noteikti lietotu ārsta ieteiktās zāles, jo, ja tu vienkārši ielaidīsi sēni, tā var pārvērsties par hronisku problēmu un tad nu mocīsies vēl trakāk ar tikšanu vaļā no tās. Tautas metodēs, cik man zināms, lieto kumelīšu novārījumus un skalo, sodas ūdeni skalošanai, bet nav ko čakarēties un ātrāks rezultāts būs ar zālēm noteikti. Lai veicas!