Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

sejas tīrīšana

Reitings 784
Reģ: 22.04.2010
Pavasarim tuvojoties gribās aiziet patīrīt sejas ādu, bet skatos,ka ir tik daudz veidu un piedāvājumu. Varat ieteikt vietu, kur uztaisīt sejas tīrīšanu..Tiešām lai viss ir tīrs, lai dabūtu prom melnos punktus no deguna utt.
Un kā procedūra saucās, kurā vietā un cena!?
09.03.2012 19:36 |

Reitings 784
Reģ: 22.04.2010
:)
09.03.2012 19:37 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
pie sava kosmetologa, ja tāds ir ;) ja nav, tad vari vienkārši aiziet pie jebkura pieteikties, tur arī taisa to procedūru, kad attīra pilnīgi visu seju no tiem punktiņiem un tā, nezinu, cik Rīgā tas varētu izmaksāt, bet savā pilsētā aptuvenā summa ir 15 LVL ;)
bet , tur ir jāskatās kas un kā. man draudzene manā pilsētā bija, samaksāja tos 15 LVL, viņai it kā tur visu izdarīja ar smalku adatiņu, pēctam sasmērēja daudz krēmus un aidā, viņa teica, ka tādai procedūrai neatbilstoša cena, jo toreiz, kad viņu vēl pēctam satiku, viņai sejas āda bija pabriesmīga, sarkana, saspaidīta izskatījās un tā..
es ieteiktu tevpašai to visu pamēģināt - uzlaist karstu tvaiku sejai,lai atveras poras, vai uzlikt karstu dvieli uz sejas, ar smalku adatiņu, bet visam jābūt perfekti tīram, spirtu vajag, lai adatu visu laiku var pamērcēt tur.. tiem krēmiem tur īsti jēgas nav, cik sapratu. bet ja pēc tā visa procesa, kad seju ar ūdeni noskalo un ar maigu līdzekli nomazgā, tev ir tāda sajūta,ka vajag kaut ko uzsmērēt, tad uzsmērē ;)
09.03.2012 19:57 |

Reitings 44
Reģ: 29.10.2011
O, man arī tā diezgan aktuāla tēma šobrīd :)

Zinu ka Kolonna taisa arī šādas procedūras. Bet atsauksmes?
Tik visādi stāsti dzirdēti, ka seja sarkana kā tomātam pēc tam ka bail no mājas iet ārā cilvēkus biedēt.
09.03.2012 20:02 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
cukur_dupsis, tas, vai seja būs sarkana un vai vispār varēs redzēt kaut kādas pēdas, zināmā mērā ir atkarīgs no tā, kā to procedūru veic.. es esmu dzirdējusi, ka citur arī spaida, kaut arī no ārstu viedokļa - spaidīt nedrīkst, jo pumpai iekšā apkārt ir apvalks, viņa ir kā kapsula, tiklīdz tu šo kapsulu saspied, tev liekas, ka viss iznāk uz āru, bet patiesībā, daļa no tā pumpas satura ( smieklīgi izklausās :D ) pa asinsvadiem aiziet tālāk un jau pēc pāris dieniņām, kaut kur apkārt tai spaidītajai pumpai sametās vēl pāris, maziņas pumpiņas.. :)
es zinu, ka arī ar adatām speciālām, tur drošivien arī seja sārta paliek un viss pārējais, bet nesen lasīju par kaut kādu citu (?) metodi, kurā, īsti neatceros, kāds bija process, bet nevar pēctam pateikt, ka cilvēks bijis uz tādu procedūru,kurā viņam seju attīra.
un draudzenei kosmetoloģe teica, ka pēctam 2 ned. uz sejas pilnīgi neko nedrīkst likt.
09.03.2012 20:09 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
karstu tvaiku labos salonos jau sen nelieto! ir speciālie līdzekļi (uz skābju bāzēm, kas atver poras nekairinot ādu. es biju pasen uz sejas tīrīšanu, bet varu apgalvot, ka no sīkiem melniem punktiem uz deguna vaļā netiksi. Vispār, manuprāt, no tiem punktiem var tikt galā tikai ar deguna plāksteriem, piemēram, ar šadiem
http://sugarmakeup.blogspot.com/search/label/Beauty%20formulas
un jā, sejas tīrīšana jāplāno vismaz nedēļu pirms svarīga pasākuma, jo pāris dienas var būt apsārtumi
10.03.2012 00:07 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
ui, vienreiz mana kosmetologe man uztaisiija to sejas tiiriishanu ar skaabeem. 3 dienas atgaadinaaju vaariitu bieti. un proceduura bija nepatiikama, dega peec velna. taa kaa ja juutiiga aada, iesaku padomaat pirms taadas proceduuras, jo skaabes ir liels aadas kairinaataajs.
10.03.2012 00:10 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits