arī veselīgs ēdiens mēdz "uzpūst" vēderu, vienkārši pārskati, ko ēd un pavēro, pēc kā tieši Tev pūšas vēders. Pamaini ēdienkarti, padomā par to, kādus dzērienus izvēlies.
ja neēd ēdineu, kas pūstu vēderu, tad jāiet pie daktrea, jo ja ēdien nav vainīgs, tad pie vainas varbūt kāda kaite vai kas cits, ko var tikai pateikt dakteris. man vnm mācīja, ka ar vēderu nejoko :)
Aizej pie gastroentorologa. Bet vins uzreiz liks rit kobru-bridinu :) Es no kobras atteicos, ludzu, lai nozime asins analizes-atklaja vairaku produktu nepanesamibu, kops tos vairs needu, veders vairs nepusas. Veiksmi
Nav nemaz daudz jāēd, lai vēders pūstos, man pietiek apēst 200g jebkādu kāpostu vai 2 ābolus ar mizu, vai aptuveni 300g etiķi saturošus produktus, lai mocītos ar vēderu visu atlikušo dienu un pat nākamo.
Hmmm re kā izrādās, ka man ne vienīgajai tāda problēma! mjā laikam pie doka būs jāaiziet, bet kobru gan nēeeeee!!! varbūt tiešām kāda alerģija, kaut gan nekad dzīvē ne pret ko nav bijusi alerģija.
Kaut kas ir nojaucis zarnu mikrafloru, ja šī problēma ir parādijusies nesen.Varbūt esi slimojusi un zāles kādas dzērusi-tas arī varbūt pie vainas.Aizej aptiekā un pajautā Liveo,tās ir probiotiskās baktērijas zarnu mikrafloras sakartošanai.Ja kurss nepalīdz,tad gan vajag obligāti griezties pie ārsta!