Sveikas!:)
Vakar vakariņojot ar savu vīrieti, sanāca aizrunāties par dažādām tēmām. Tākā mans vīrietis ir daļa no manis un otrādi, mēs runājam par visu. Viņš man atklāja, ka nu jau 2 nedēļas aptuveni viņa sekretāre pievērš pastiprinātu uzmanību. Izmanto katru izdevību ,lai būtu kāds kontakts. Esmu priecīga, ka starp mums ir uzticība, un mēs abi kopā par to principā pasmējāmies.
Lieta tāda, ka viss sākās dienā ,kad es ierados viņa birojā, lai parunātu par dažām darba lietām, un tur sēdēja viņa. Blondiem matiem, bez make up, gadi pāri pa 30.sēdēja stūrī ierāvusies diezgan teiktu pat nekopta, no ģimenes dzīves nogurusi sieviete.Bez starojuma un iekšējā prieka. Viņas seja pārvērtās, kad viņa ieraudzija mani. Tāds sava veida nicinošs skatiens. Es pati darbojos modes lietās, pietiekoši kopju sevi, nav divu domu ,lai teiktu, ka mēs esam katra no savas "" planētas.""
Sākumā es domāju, ka mans vīrietis ir pārpratis draudzīgos žestus un pats ko padomājis, bet nebūt nē. Izrādās, viņa lūdz lai viņš viņu aizved mājās, cik viņa ir nogurusi no sava vīra, no bērniem. Viņa dara visu, lai izveidotu darba romānu.
Īstenībā man rodās jautājums, kur rodās šādas sievietes? Es par viņām smejos, smejos par to, ka viņām netraucē tas, ka redz ,ka cilvēks ir iemīlējies,un ka otra pusīte nav no pelēkā tipāža. Mums ir lieliskas attiecības! Un tas viņu pievelk vel vairāk.
Kā to var izskaidrot? Varbūt jums tā iri bijis, būt šīs sekretāres lomā, jeb arī jūsu vīrietim ir bijusi šāda malējā sieviete, kura ir pārāk pārliecināta par sevi?
Interesanti būtu palasīt par to, kapēc un kā sievietes nonāk tik tālu lai kārtos kaklā aiznemtam vīrietim?