Sveikas! Jā,zinu, ka šī tēma ir runāta un pārrunāta, bet man situācija ir bišķiņ savādāka! Tātad īsumā, jau no 15 gadiem ik pa laikam esmu ievērojusi diezgan drastiskas diētas, badojos utt., bet rezultātā protams svars nāca atpakaļ, lieki pieminēt, ka tā bija vairākkārt! No šīm darbībām parādījās strijas gan uz vēdera, gan augšstilbiem gan arī padušu rajonā. Lieta tāda, ka sasniedzot saprātīgu vecumu (tagad 18), sapratu, ka strijas ļoti traucē un izskatās arī galīgi garām, jo tomēr esmu jauna un viss vēl priekšā. :) Sakarā ar to ēšanu, šobrīd viss ir normas robežās - ēdu veselīgi, regulāras sporta nodarbības, kā rezultātā atkal svars krītas, bet tā nav tāda ne'dēļas aizraušanās, jo tā jau ir kādu pusgadu, lūk! Situāciju it kā aprakstīju, bet galveno jautājumu tā arī neuzdevu :D Ko jūs ieteiktu, lai tās strijas mazinātu, zinu, ka nebūs tā, ka pazudīs, bet it kā bālākas un neuzkr';itošākas tās varot dabūt! Varbūt zināt kādu efektīvu krēmu vai arī procedūras? Ceru uz jūsu palīdzību, jo internets ir pārpildīts ar šiem "brīnumlīdzekļiem", bet efekts nav zināms! :)