Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Salfordas universitāte

Reitings 26
Reģ: 08.05.2010
Varbūt kādai no Jums kāds draugs vai pašas esat šeit studējušas un variet padalīties ar kādu info.Vai ir grūti,izmaksas,kā tā tiek vērtēta pašu angļu vidū?Jebkāds info noderēs.. :)
07.03.2012 00:09 |

Reitings 41
Reģ: 06.01.2011
čau, mana labākā draudzene tur mācās,pirmais gads, viņa teica,ka grūti nav, jo pirmais gads ir pārsvarā iepazīšanās ar priekšmetiem,kas tiek apgūti un tā lai studenti pierastu pie Uni life. Izmaksas droši vien ka zini,bet ar nākamo gadu ir paceltas un kādas tās tieši ir vari apskatīt universitātes mājaslapā http://www.salford.ac.uk/ Mācās tur daudz daādu tautu cilvēki tāpēc visi ir draudzīgi un pieņem viens otru. Kopumā telpas labas, tās arī tiek uzlabotas un vispār universitāte forša :)
Pati es mācos University of Huddersfield, ja ieinteresē kkas par to, tad saki :)
07.03.2012 01:09 |

Reitings 26
Reģ: 08.05.2010
Cik jauki,ka atbildēji,paldies Tev! :) Ir tā,ka LV man būs pabeigta LBK koledža un UK es gribētu pabeigt pilno bakalauru,kas notiek 1 gada laikā.Par cik manai skolai ar šo ir sadarbības iespējas,tad interesējos par apstākļiem.Un jā,interesē ari University of Huddersfield.. ;)
07.03.2012 12:50 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits