Aptauja. Jūsu vilšanās

10 gadi
Reitings 1167
Reģ: 18.08.2011
Sveikas;) Ir veidotas diskusijas par labākajiem kosmētikas līdzekļiem, bet es vēlos izveidot aptauju par sliktākajiem kosmētikas līdzekļiem - Jūsu vilšnās.
Tātad:
1. Sliktākais matu kopšanas līdzeklis (šampūns, maska, serums, sprejs u.tml.)
2. Sliktākā skropstu tuša
3. Sliktakais tonālais krēms/pūderis
4. Sliktākās acu ēnas
5. Sliktākā lūpu krāsa/spīdums
6. Sliktākais sejas krēms
7. Sliktākais ķermeņa krēms/paštonējošais krēms
8. Sliktākais acu zīmulis/šķidrā kontūra
9. Sliktākais sejas mazgāšanas līdzeklis
10. Sliktākais kosmētikas noņēmējs
11. Cits

Paldies par uzmanību!;)
06.03.2012 00:00 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
1. šampūni no Isana un principā jebkuri, kuriem konsistence ir kā šķidras ziepes, drausmīgi matus nosausina :\ pagaidām tādas konsistences šampūns, kurš man patīk, ir tas jaunais loreal elvital rozā iepakojumā ar mirdzumiņiem.
maskas & kondicionieri, principā viss, ko pirku drogās, man nepatika. kad izmēģināju mil mil, sapratu, ka nekad vairāk nekādi drogu kond/maskas manā galvā nebūs. vienīgais, kas patīk no drogu plauktiem un ir vēl pieņemams ir nature fussion, ļoti krēmīgs, foršs!
pūšamie elvital u.tml. kondicionieri, ja godīgi, nesaprotu, kāda jēga no tiem. pilnīgi lieka naudas izmešana.
2. no tām, kuras esmu mēģinājusi - maybelline rozā ar zaļo skrūvējamo vāciņu. vienkārši drausmas! :D tā tuša tikai nokrāso skropstu, ja gribās kuplākas, garākas utt. no šīs neko tādu nesagaidīt, jo tā birstīte ir pilnīgi un galīgi garām.
3. varu pateikt, ka tas, kurš man ir šobrīd. un tas ir maybelline superstay 24 hrs. slikts dēļ toņiem, veikalā šķita atbilstošs, bet, kad ieraudzīju dienas gaismā ... nu jā! ļoti mākslīgi toņi, bet labi maskē. no pūderiem ar to pašu, ka toņi ļoti mākslīgi, varu minēt loreal tādā melnā bundžā un viņš arī ļoti ātri nobirst. spēj tik pūderēties :D
4. nelietoju ikdienā, bet no tām,kuras ir kaut kad liktas, kaut kāds lētais Deco variants, nuuuu drausmas, it īpaši melnās, viņas liek un vēl pašas uz vaigiem birst, iedomājieties skatu :D un ja ar pirkstu centies uzmanīgi tīrīt, izbojā visu vēl vairāk :D
5. neesmu laikam īsti vīlusies , jo ikdienā lietoju tikai balzamu/sviestu lūpām.
6. viennozīmīgi Avon persiku sērija ar visiem pārējiem līdzekļiem. no viņiem pumpiņas metās vēl vairāk, vienīgi sejas ziepes likās ok, bet skrubis un krēms, ārprāts!
7. nelietoju paštonējošos. no ķermeņa krēmiem, arī neesmu vīlusies.
8. nelietoju
9. nav nācies vilties
10. lietoju mitrās salvetes, vienreiz rimi uz atlaides paņēmu kaut kadas oreon, pēc viņām man vēl vajadzēja seju mazgāt dikti, jo palika viss taukains, kosmētiku noņēma, bet sajūta, it kā es tur kko drausmīgu būtu likusi uz sejas ādas.
07.03.2012 15:56 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
1. Ar matu kopšanas līdzekļiem ieberžos regulārisākot no šmpūniem beidzot ar matu kremiem. Piem vakar nopirku Kerastase nectar termique kremu matiem, iztērēju bargu naudu, mati lipīgi un pretīgi.

2.Maybeline the falsies volume expres, internetā bija tik labas atsauksmes, bet relitāte loti nepatīk.

3.Nav jau tā ka tas būtu slikts, bet tā milzu summa ko iztērēju! Man bija daudz lielākas cerības uz Chanel pro lumiere tonālo.

4. ar acu ēnām bija tā pat kā ar tonālo. Pasūtīju netā dior paleti ar 4 ēnām, nav jau sliktas, bet tas cipars neattaisno kvalitāti vispār. Viņas ir tieši tādas pašas kā dažas Drogās nopērkamās, ja ne sliktākas.

5. Chanel spīdumi ir pretīgi, nerunājot jau, ka dārgi- ļoti lipīgi un ja ir klāt spīdumiņi tad viņi ir tādi asi un kad spīdums noiet tad mazās spīdīgās daļiņas ir pa visu seju. fuj.

6. tādi ir bijuši daudzi, pagaidām ir bijuši tikai divi kas man patiešām ļoti patīk, un vienu no viņiem vairs nemaz neražo.

7. Pret ķermeņa kremiem man nav pārāk augstas prasības, tāpēc pa lielam, ja smarža ir ok, tad arī pārējais ir ok.Savukārt paštonējošo vēl nevienu labu nēsu atradusi, kas atbilst manām prasībām, vienu laiku lietoju Dove, bet viņš diezgan smird un paliek pleķainas rokas arī pēc nomazgāšanas.

8. Pārsvarā nelietoju, bet ja lietoju, tad man nav biju;si tik daudz lai izšķirtu kvalitāti. Nepatīk tādi, kas izplūst pa pus seju dienas laikā.

9. Garnier tāds ar birsti galā, tad jau labāk ar pliku ūdeni mazgāt.

10.Es visu mūžu lietoju Loreal to kam ir sivas krāsas un tad jāsakrata, ļoti patika, tagad lietoju Bioderma ūdeni, arī ļoti patīk. Pilnīgi nav ko pateikt no sliktajiem.

11. Ir bijušas vilšanās ar šādām tādām kosmētikas otām kas pasūtītas par lielu naudu, beit beigās kvalitāte nekāda.
07.03.2012 16:03 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Arvien vairāk pārliecinos, ka sliktās un labās lietas ir individuālas. Tikko nopirku jauno YSL lūpu laku, par kuru daudzi interneta blogeri čurā aiz sajūsmas, taču par ko tas parvēršas uz manām lūpām, varat paskatīties http://velvetmimosa.blogspot.com/2012/03/jaunums-ysl-rouge-pur-couture-vernis.html?showComment=1331129016207#c5772479774957444642

sliktākais laikam ir tikai gudrons.
07.03.2012 16:11 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Es to lūpu laku dabūju paraudziņā 3 krāsās, briesmīga!!! šusmīgi smaga, lūpas līp un viņa nāk nost tā kā ar gabaliem.FUJ! Kaut arī visi citi ysl lūpu produkti man ļoti patīk, lai neteiktu, ka tie ir mani mīļākie.
07.03.2012 16:44 |

Reitings 159
Reģ: 29.01.2009
Piekrītu par šampūnu Syoss, pirku Vācijā! No sākuma biju sajūsmā, mati gludi un spīdīgi, bet regulāri lietojot, atklājās, ka galvas āda kļuvusi sausa, nāca pat ar plēksnēm nost! šausmas, tagad cīnos ar sekām :(
07.03.2012 17:01 |

10 gadi
Reitings 1167
Reģ: 18.08.2011
izskatās ka līderi ir syoss un maybelline:D
07.03.2012 18:52 |

Reitings 425
Reģ: 10.09.2009
1. Sliktākais matu kopšanas līdzeklis - no Gliss Kur šampūna blaugznas parādījās.
2. Sliktākā skropstu tuša - Lancome Hypnose, kaut gan Lancome L'Extreme ir mana mīļākā.
3. Sliktakais tonālais krēms/pūderis - nelietoju
4. Sliktākās acu ēnas - nelietoju
5. Sliktākā lūpu krāsa/spīdums - nelietoju
6. Sliktākais sejas krēms - Babe, it kā plēve uz ādas būtu
7. Sliktākais ķermeņa krēms/paštonējošais krēms - visi, kas nav eko, sākot no Nivea beidzot ar Dior.
8. Sliktākais acu zīmulis/šķidrā kontūra - Sante zīmulis un Gosh laineris
9. Sliktākais sejas mazgāšanas līdzeklis - nav tāda
10. Sliktākais kosmētikas noņēmējs - nav tāda
11. Cits - Essence nagu lakas. Gribēju mēģināt eksperimentēt ar sarkanajiem toņiem, un nolēmu paņemt ko lētu. Nu man tā sarkanā laka jau nākamajā dienā nodrupa.
07.03.2012 18:53 |

Reitings 66
Reģ: 29.01.2009
1)Syoss (sausiem matiem)
2)L'Oreal Telescopic Clean Definition
3)-
4)-
5)-
6)Biotherm Biosensitive
7)Nivea
8)Maxfactor (tāds mazs izmērā)
9)-
10)AVON pūderpērlītes
07.03.2012 20:16 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
1. Sliktākais matu kopšanas līdzeklis (šampūns, maska, serums, sprejs u.tml.)
Visi Loreal Elvital produkti - sausa galvas ada, mati vel vairak taukojas.
2. Sliktākā skropstu tuša
Maybelline tusa Collosal - birst un grauz acis, kuras man vienkarsi ir jutigas.
3. Sliktakais tonālais krēms/pūderis
Rimmel tonalais, kurs it ka mate un ir domats taukainai adai - nevienmerigi klajas...
Loreal True Match - nevienmerigi klajas un tonis bija par briesmigi tumsu, kaut gan veikala uzklajot skita piemerots...
Maybelline Affinitone - kaut ka nepatika. Tads kepigs.
4. Sliktākās acu ēnas
ta ka acu enas lietoju loti reti, isti neesmu iegrabusies
5. Sliktākā lūpu krāsa/spīdums
Avon ilgnoturigais lupu spidums - lupas sausas, plus vienkarsi pretigi lipigs
6. Sliktākais sejas krēms
visi Eveline, ta smarza skita uzbaziga un metas vel pumpas. Ari Nivea Young serijas produkti neiet pie sirds.
7. Sliktākais ķermeņa krēms/paštonējošais krēms
viennozimigi no pastonejosajiem - Johnsson - no tiem plekaina ada, kaut vai to pirms tam 100x skrubejot un rupigi klajot. Kadreiz patika Nivea, bet tagad kvalitate tam nolaidusies.
9. Sliktākais sejas mazgāšanas līdzeklis - visas ziepes xD
12.03.2012 15:45 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
1. matu kopšanas līdzeklis (šampūns, maska, serums, sprejs u.tml.) - slavenais Syoss :D Baltā pudelē. Nu, tik nespodri, nesavācami, smagnēji un pēc sajūtām neizmazgāti mati man savu mūžu nebija bijuši. Tāpat arī balzams matus tikai padarīja skumjus. Ā, arī Dove repair sērija (balzams, šampūns, maska) man neizraisīja nekādas emocijas... drīzāk pat kaut kas nepatika, bet noteikti ne tā, kā ar syoss :D Nepatīk arī Avon zaļais matu galu serums un Lee Stafford Pokerstright Shine Serum... nu nepatīk man tās eļļainās konsistences... spīdums ir skaists, ja tas ir kuplos, vijīgos matos, nevis tādos, kas kopā saplacināti.
3. tonālais krēms/pūderis - essence konsīleris ar otiņu. 1)nevienmērīgi nāca ārā 2)nepatīkama uzklāšana 3) ne īpaši labi sedza 4) uz beigām nāca ārā eļļa, nevis konsīleris 5) ļoti ātri izlietojās, jo bija daudz nepieciešams.
6. sejas krēms - Visu slavētais Avon solutions sejas krēms (kurš principā ir kā paštonējošais), man nu dikti nepatīk. Neesmi bāla, bet seja izskatās oranžīga, krēms atstāj taukainu kopskatu... galīgi ne mana lieta. Tad vēl Avon pumpu profesionālā sērija.
11. Avon nagulakas (vispār nežūst!! varbūt man brāķi trāpījušies)
12.03.2012 16:36 |

Reitings 1007
Reģ: 10.02.2012
Sliktākais ķermeņa krēms - Garnier
Sliktākais šķidrais kontūrzīmulis - Avon
12.03.2012 16:42 |

Reitings 190
Reģ: 27.07.2011
Man vispār no Avon kosmētikas alerģija - uzreiz izsitumi kā mazi pūslīši uz sejas..
Nepatika arī Madaras tonējošais fluīds - briesmīgi smird..
12.03.2012 16:52 |

Reitings 190
Reģ: 27.07.2011
ā un Gliss Kur matu taisnošanai (violētā iepakojumā) - rokas pielipa pie matiem..
12.03.2012 16:58 |

Reitings 1190
Reģ: 03.10.2010
jocīgi, ka nespēju neko ielikt slikto kategorijā. ir bijušas lietas, kas neder pēc toņa , bet vilšanās nespeju atcerēties :) tas labi
12.03.2012 17:36 |

Reitings 58
Reģ: 05.09.2019
1.Sliktākais matu kopšanas līdzeklis - šampūns Nature Siberica loves Latvia. Nākošajā dienā jau bija taukaini mati un šķita, ka ļoti sausi arī ir palikuši pēc šampūna lietošanas.
2.Sliktākā skropstu tuša - Essence I Need A Miracle. Saķepina skropstas un dienas laikā nobirst.
3.Sliktākais tonālais krēms/pūderis - RDL YOUNG. Bet ko gan varēja gaidīt no pašas lētākās kosmētikas? ???‍♀️
4.Sliktākās acu ēnas - RDL YOUNG XXL Rose acu ēnu palete un kaut kādas Oriflame acu ēnas. Ļoti nepiesātināti toņi un ātri izgaist.
5.Sliktākā lūpu krāsa/spīdums - ESSENCE Shine Shine Shine lūpu spīdums. Lipīgs, bet laikam jau visi lūpu spīdumi ir lipīgi. Un vēl viens no ESSENCE, kurš, cik sapratu vairs nepārdodas, ar metālisku spīdumu. Lūpas kļuva sausas. Un protams visi lūpu produkti, kas ir atnākuši no AliexPres vai Wish ( izņemot lūpu vazelīnu ).
6.Sliktākais sejas krēms - tāda gan pagaidām nav.
7.Sliktakais ķermeņa krēms/paštonējošais - tāds arī nav bijis. Paštonējošos vispār neesmu lietojusi. ?
8.Sliktākais acu zīmulis/šķidrā kontūra - No Oriflame kaut kāds zilā krāsā. Neērta otiņa un pats laineris arī nav noturīgs. Krāsa gan skaista.
9.Sliktākais sejas mazgāšanas līdzeklis - nav tāds bijis :)
10.Sliktākais kosmētikas noņēmējs - arī nav ko pateikt.
27.10.2019 15:33 |

Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
1. Sliktākais matu kopšanas līdzeklis (šampūns, maska, serums, sprejs u.tml.) - DOVE MOISTURE šampūns, kondic.
2. Sliktākā skropstu tuša - neatceros bet bija viena no catrice
3. Sliktakais tonālais krēms/pūderis - superstay 24h
4. Sliktākās acu ēnas - Makeup revolution 144 eyeshadow palette
5. Sliktākā lūpu krāsa/spīdums - nav
6. Sliktākais sejas krēms - nav
7. Sliktākais ķermeņa krēms/paštonējošais krēms - nelietoju
8. Sliktākais acu zīmulis/šķidrā kontūra - visi bijuši ok
9. Sliktākais sejas mazgāšanas līdzeklis - NIVEA daily essential face wash gel
10. Sliktākais kosmētikas noņēmējs - nav
27.10.2019 18:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)