Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Aptauja. Jūsu vilšanās

10 gadi
Reitings 1167
Reģ: 18.08.2011
Sveikas;) Ir veidotas diskusijas par labākajiem kosmētikas līdzekļiem, bet es vēlos izveidot aptauju par sliktākajiem kosmētikas līdzekļiem - Jūsu vilšnās.
Tātad:
1. Sliktākais matu kopšanas līdzeklis (šampūns, maska, serums, sprejs u.tml.)
2. Sliktākā skropstu tuša
3. Sliktakais tonālais krēms/pūderis
4. Sliktākās acu ēnas
5. Sliktākā lūpu krāsa/spīdums
6. Sliktākais sejas krēms
7. Sliktākais ķermeņa krēms/paštonējošais krēms
8. Sliktākais acu zīmulis/šķidrā kontūra
9. Sliktākais sejas mazgāšanas līdzeklis
10. Sliktākais kosmētikas noņēmējs
11. Cits

Paldies par uzmanību!;)
06.03.2012 00:00 |

10 gadi
Reitings 1167
*Jūsu vilšanās
06.03.2012 00:04 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
1. Sliktākais matu kopšanas līdzeklis - nivea shampuuns. izskatiijos apmeeram kaa mana vecaa griidas mazgaashanaas birste.
2. Sliktākā skropstu tuša - maybelline uudensnoturiigaa. vienreiz pameeginaaju, nedeelju nost nevareeju dabuut ne ar ko. meeginaaju gan iipashos liidzekljus, ellju, ziepes utt, bet nekaa.
3. Sliktakais tonālais krēms/pūderis estee lauder tonaalais - izskatiijos pa 20 gadiem vecaaka. biezs, ljoti smaga tekstuura un izskatiijos kaa buutu sajaukusi tonaalo kreemu ar zemesriekstu sviestu.
4. Sliktākās acu ēnas - pupas tumshaas acu eenas. kad klaaj virsuu, taas atrodaas visur atskaitot acis. un peec paaris stundaam maina savu atrashanaas vietu no aciim uz vaigu kauliem.
5. Sliktākā lūpu krāsa/spīdums loreal long lasting. luupas atgaadinaaja smilshpapiiru.
6. Sliktākais sejas krēms - tur vareetu veselu sarakstu uztaisiit.
7. Sliktākais ķermeņa krēms/paštonējošais krēms - neatceros nosaukumu, bet gadus desmit atpakalj biju vienu pameeginaajusi un staigaaju nedeelju koshi orandzaa kraasaa.
8. Sliktākais acu zīmulis/šķidrā kontūra - gosh. nejaushi notraapiiju ar skidro kontuuru uz skropstaam. fig nomazgaasi peec tam nost.
9. Sliktākais sejas mazgāšanas līdzeklis - garnier. aada lipiiga peec tam.
10. Sliktākais kosmētikas noņēmējs - lietoju beernu sampuunu taam vajadziibaam, taa kaa nezinu.
11. Cits
06.03.2012 00:15 |

Reitings 1519
Reģ: 30.04.2010
1. Sliktākais matu kopšanas līdzeklis- kokosriekstu eļā pūšama. neatceros nosaukumu, bet baltā pudelītē, ar kokosriekstu virsū, no drogu plauktiem. Mati nevis spīdīgi, bet taukaini. un neliku daudz.
2. Sliktākā skropstu tuša- maybelline tā rozā ar zaļu korķi
Pārējo nelietoju vai nav bijis nekas traks :D
06.03.2012 00:25 |

10 gadi
Reitings 1167
izlasot Tavu sliktāko skropstu tušu, sasmējos, jo man bija tieši tāda pati pieredze ar Maybelline ūdensnoturīgo tušu!:D
06.03.2012 00:26 |

Reitings 844
Reģ: 29.01.2009
1. keune - reiz man uzdāvinaja veselu komplektu. Priekš profesionālās kosmētikas man likās - nu fui. Matu krēmu pat izmetu ārā.
2. Bourjois ar ķemmīti, Rimmel ar ķemmīti.
3. Loreal matējošās putas, Clarins pūderis
4. Tādas nav bijušas, visas labas:)
5. Versache
6. Avon
10. Avon un Madara
06.03.2012 00:41 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
2. nav sliktaakaa skropstu tusha, bet gan sliktaakais shkjidrais laineris - Sephora. It kaa uudensNEnoturiigais, bet nu nevar vinju nomazgaat ne ar uudeni, ne nonjeemeeju, kursh, starp citu, man ir ljoti labs.
10. Nivea acu kosmeetikas nonjeemeejs. Taads s*ds. Ar vinju nevareeju nonjemt nenoturiigas skropstu tushas un laineri, kas viegli njeemaas nost ar citiem nonjeemeejiem. Ar uudeni bija vieglaak. turklaat peec tam taada riebiigi taukaina aada ap aciim paliek.
06.03.2012 00:56 |

Reitings 59
1. Trevor Sorbie beautifully moisturised miracle smoother-mati palika vienkaarsi nespodri un nepatiikami sakepusi lai cik daudz/maz lietotu
2.Maybelline uudensnoturiigaa - naaca aaraa tikai ar manaam skropstaam
5.Neatceros konkreeti kurs,bet Maybeliine ar spiiduminem -luupas palika pretiigas un tie spiidumini man pat luupu saberza liidz asiniim

Paareejie visi produkti laikam ir bijusi vairaak vai mazaak lietojami (vai arii vienkaarsi neatceros nosaukumus :D )
06.03.2012 02:01 |

10 gadi
Reitings 350
1. umberto gianni spa rituals matu maska ar florences īrisu. šausmīgi smird, mati kā saķepuši, tik pēc 3mazgāšanas reizes dabūju viņu ārā, un tā smaka tik noturīga.. Vienīgais labums, ka sašķeltos matu galus tā salīmēja, ka varēja atlikt frizieri.

5. AVON color trend. Pirmkārt, tonis neatbilda norādītajam, izrādījās kaut kāds pretīgs perlamutrs; otrkārt, slikti klājās.

10. Estee lauder. Uztaisīja vati ar putojošu efektu, bet tikpat kā neko nenotīra un vēl kož acīs.
06.03.2012 02:19 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
*Draņķīgs šampūns priekš maniem matiem bija Schwarzkopf professional pret matu elektrizēšanos, tāpat no Drogām šampūna pudele balta virsū pāršķelti kokosrieksti
*Ļoti nepatika matu taisnošanas līdzeklis citre shine
*Slikts paštonējošais krēms ir Garnier Ambre solaire
*Slikts ķermeņa krēms no Drogām zilā lielā bundžā ar pāršķeltiem kokosriekstiem virsū, tāds pats vēl ir ar zemenēm, viņiem arī losjons ir, nu košos toņos, bet smarža drausmas, tāpat uz ādas vē.
*Cits- Secret sausais dezodorants, man padusēs metas sāpīgi bumbulīši
06.03.2012 06:35 |

Reitings 4129
* Sliktākā skropstu tuša-viennozīmūigi visas Maybelline tušas.
* Sliktākais tonālais krēms-Chanel Vita Lumiere (citas slavē, manai ādai bija ļoti dranķīgs).
* Sliktākās acu ēnes-Maybelline-sabirst ļoti ātri, uz acim ilgi neturās, toņi nav piesātināti.
* Sliktākais acu kosmētikas noņēmējs-Nivea-acis grauza visu nakti, biju pamatīgi noraudājusies.
06.03.2012 08:06 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
1. Matiem - Keune maska ar dzelteno apli (internetā, savukārt, ļoooti labas atsauksmes) nepatika, nekas cits slikts laikam nav bijis. Vismaz tik slikts noteikti ne, ka tagad atcerētos
2. Avon - superschock
7. Tie, kuri neiesūcās ādā tā forši, bet paliek baltas švīkas uz ādas, viens no tiem - fruttini
06.03.2012 08:18 |

10 gadi
Reitings 1167
:)
06.03.2012 10:38 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Tusha -pati jaunaakaa Loreal udensnoturiga, meesls ne tusha, divreiz pameginaju un izsviedu, klajas slikti un tad birst nost.... fui.... kaut gan Loreal teleskopic ir favoriite
06.03.2012 10:46 |

Reitings 77
Reģ: 04.03.2012
1. Madara Gloss&Vibrancy šampūns- nu pilnīgi neder maniem matiem, nākamajā dienā jau izskatijās smagi un salipuši.

Vairs nekas nenāk prātā no nesenajiem pirkumiem.
06.03.2012 10:46 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
1. Lielākā daļa no tiem, ko esmu lietojusi, man absolūti neder. Te nepietiks vietas, lai visu uzskaitītu :D Bet līderis noteikti ir Syoss.
2. Loreal, laikam bija Lash architect.
3. Nelietoju.
4. Man nepatika body shop.
5. Nezinu, nelietoju.
6. Visi, kuros iekšā ir minerāleļļa un parabēni.
7. Visi, kuros iekšā ir minerāleļļa un parabēni.
8. Nelietoju.
9. Nezinu, nav gadījies trāpīt uz sliktu.
10. Nelietoju.
06.03.2012 10:47 |

10 gadi
Reitings 289
Reģ: 17.02.2012
1. Sliktākais matu kopšanas līdzeklis (šampūns, maska, serums, sprejs u.tml.)
GlisKur nepatika, Inecto kokosriekstu maska ( likas ka mani ta jau sausie mati palika vel sausaki)
2. Sliktākā skropstu tuša

Avon bija vien tusa ( neatceros tiesi kura ), visu laiku bija pandas efekts, klajas ari sakjepinot visas skropstas.

3. Sliktakais tonālais krēms/pūderis
Loreal tonalais ( manuprat saucas ideal balance, precizi neatceros jo tas bija pasen) tonis kas itka atbilst manai adai tomer tads nedabigs izskatijas, smarza ari nepatika.

4. Sliktākās acu ēnas
Kautka nav bijusas sliktas enas, ari letas enas ir smuki klajusas un izskatijusas labi.

5. Sliktākā lūpu krāsa/spīdums
Lipsmacker bubble gum, smarza likas tada kjimiska, ne ipasi patikama, no sakuma smarzo smuki, pec ta bubble gum, pec tam sak sist cauri kautko nepatikamu....pec teksturas ari likas tada parak elljaina.

6. Sliktākais sejas krēms
Njemot vera ka man ir jutiga ada, te var minet daudz :D

7. Sliktākais ķermeņa krēms/paštonējošais krēms
Kjermenja krems - ISANA bundzinja, atstaja taukainu kartnju uz kjermenja, neuzsucas pietiekami labi.

8. Sliktākais acu zīmulis/šķidrā kontūra
Automatiskais acu zimulis, kautka likas ka izsmerejas ( nepateiksu nosaukumu, bija no letajiem variantiem)

9. Sliktākais sejas mazgāšanas līdzeklis
Nav itka no tiem kurus esmu meginajusi bijis kads slikts

10. Sliktākais kosmētikas noņēmējs
nav gadijies tads kas nenonjem ( atskaitot gadijumus, kad meginats notirit udensnoturigo kosmetiku ar parasto nonjemeju)

P.S. Nesaprotu kas es vieniga esmu kurai Maybelline udensnoturigas tusas nonjemas vnk ideali? :D (Izmantoju Maybelline 2 fazu nonjemeju )
06.03.2012 11:33 |

Reitings 102
Reģ: 24.11.2010
1. John Frieda (kuplumam), man gandrīz bolderjāņus nācās dzert, kad ieraudziju savus matus. Bija zūdis spīdums, palika kā salmi.Izmetu uzreiz.
2. Loreal Lash architect (kamoli un drupačas)
5. Viena no Rimmel, briesmīgi sausināja lūpas.
6. nivea krēmi, metās pumpas.
07.03.2012 15:22 |

10 gadi
Reitings 8729
1. Madara Cosmetics, SYOSS, L`oreal Elvital šampūni - mati paliek sausi un izskatās netīri jau nākoš.dienā!
2. L'oreal extra volume collagen mascara - drausmīgi birst!
3. -
4. -
5. -
6. kaut kad pamēģināju Čornij Žemčug, nepatika.
7. Man šodien "topā" L`oreal :D - L'oreal Nutrisummer paštonējošais
8. acu zīmulis Maybelline - nez no kāda koka viņš ir, bet nežēlīgi grūti asinās un tādēļ ātri izbeidzas!
9. Avon Solutions
10. toniki nepatīk, jo daudz vajag, ātri beidzas un bieži vien grauž acis neatkarīgi no firmas. tāpēc izvēlos losjonus!
07.03.2012 15:40 |

10 gadi
Reitings 1698
1. Dove sērijas šampūni. Pēc viņiem mani mati bija kā pie galvas pielipuši. Domāju, ka tas ir tāpēc, ka man ir diezgan mīksti mati paši par sevi, bet Dove diezgan pamatīgi mīkstina.
2. Viss no Drogām, izņemot Maybelline, no dārgā gala - Lancome, absolūti man nederēja.
4. Avon
5. Dior - nezinu, vai visas tādas, vai man tāda trapijās, bet lūpas pēc izmantošanas bija ļoti sausas.
6. Viss, kas nav organisks.
7. Paštonējošie - visi: Dove, Garnier, Nivea... Kas tik nav mēģināts, paliek plēķi. Krēmi/losjoni - ne pārāk patīk tie, kuri nav organiski.
8. Šķīdrais laineris - no visiem, izņemot Pupa, man paliek sarkanas acis.
9. Piemēram, Garnier... Āda paliek sausa.
10. Loreal tajās melnajās tūbiņās (tāds kā pieniņš) - brrr, acis kož, kosmētiku nenoņem. (Savukārt māsa par šo ir sajūsmā)
07.03.2012 15:47 |

Reitings 1705
* Syoss šampūns - man sāka plēkšņoties galvas āda, izskatījās, it kā būtu blaugznas.
* Body shop lūpu balzāms (apaļajā trauciņā) - ja viņu regulāri lieto un pēc tam nelieto, tad lūpas ir nereāli sausas.
07.03.2012 15:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits