1. Sliktākais matu kopšanas līdzeklis (šampūns, maska, serums, sprejs u.tml.)
GlisKur nepatika, Inecto kokosriekstu maska ( likas ka mani ta jau sausie mati palika vel sausaki)
2. Sliktākā skropstu tuša
Avon bija vien tusa ( neatceros tiesi kura ), visu laiku bija pandas efekts, klajas ari sakjepinot visas skropstas.
3. Sliktakais tonālais krēms/pūderis
Loreal tonalais ( manuprat saucas ideal balance, precizi neatceros jo tas bija pasen) tonis kas itka atbilst manai adai tomer tads nedabigs izskatijas, smarza ari nepatika.
4. Sliktākās acu ēnas
Kautka nav bijusas sliktas enas, ari letas enas ir smuki klajusas un izskatijusas labi.
5. Sliktākā lūpu krāsa/spīdums
Lipsmacker bubble gum, smarza likas tada kjimiska, ne ipasi patikama, no sakuma smarzo smuki, pec ta bubble gum, pec tam sak sist cauri kautko nepatikamu....pec teksturas ari likas tada parak elljaina.
6. Sliktākais sejas krēms
Njemot vera ka man ir jutiga ada, te var minet daudz :D
7. Sliktākais ķermeņa krēms/paštonējošais krēms
Kjermenja krems - ISANA bundzinja, atstaja taukainu kartnju uz kjermenja, neuzsucas pietiekami labi.
8. Sliktākais acu zīmulis/šķidrā kontūra
Automatiskais acu zimulis, kautka likas ka izsmerejas ( nepateiksu nosaukumu, bija no letajiem variantiem)
9. Sliktākais sejas mazgāšanas līdzeklis
Nav itka no tiem kurus esmu meginajusi bijis kads slikts
10. Sliktākais kosmētikas noņēmējs
nav gadijies tads kas nenonjem ( atskaitot gadijumus, kad meginats notirit udensnoturigo kosmetiku ar parasto nonjemeju)
P.S. Nesaprotu kas es vieniga esmu kurai Maybelline udensnoturigas tusas nonjemas vnk ideali? :D (Izmantoju Maybelline 2 fazu nonjemeju )