Material girl :)

Reitings 807
Reģ: 20.04.2010
Tā kā man jau ATKAL nākas pārcelties, nupat izgāju cauri tām šausmām, kas saucas mantu pakošana.. Nekad nebiju iedomājusies, ka tik īsā laikā var salasīties tik daudz lietu! :( un, kad tas viss jāpako un jāpārved - gribas kļūt par mūku un dzīvot ar to, kas mugurā :D Tātad pirmais šīsdienas jautājums ir 1) kas ir tās lietas, no kā nekad neatteiktos, neatdotu un glābtu pirmās, ja degtu māja? (nerunājot par dokumentiem un naudu utt). Otrais jautājums arī par mājas lietām 2) ja jums būtu iespēja izveidot savu sapņu istabu, kāda tā būtu -krāsas, iekārtojums, stils? Turpinot tradīciju pati atbildu pirmā
1) noteikti daļa no ikdienas iemīļotā apģērba - arī tagad to, ko valkāju visbiežāk, paņēmu uz jauno mitekli, pārējo sapakoju un aizvedu pie vecākiem. Uzreiz šķiet, ka vieglāk elpot. Vēl fotogrāfijas un grāmatas :) pārējo jau var nopirkt.
2) te man ideju nav :D jo man tas šobrīd aktuāli un gribas jūsu idejas! Varbūt kas pašai iepatiksies
05.03.2012 16:14 |

Reitings 103
Reģ: 23.01.2012
Ja neskaita dokumentus un naudu, tad drošvien būtu jāglābj somas, jo tās man ir visdārgākās naudas izteiksmē.:DNoteikti paķertu savu portatīvo un ipadu arī.

Man patīk gaišas un moderni iekārtotas telpas ar lieliem logiem.
05.03.2012 18:05 |

10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
Es tik ļoti gribētu aizbraukt kaut kur ar vienu somu, nu tādu mugureni,kur nevar iestumt vairāk par 10 kg. :) piemēram,uz Indiju. Vienreiz braucu uz Tenerifi ar vienu somu,bet tur pārsvarā bija drēbes, lādētājs,higiēnas piederumi, man bija arī termoskrūze, kas ir baigi forši, jo, ja ceļo nevis ar aģentūru,bet tā traki,piedzīvojumiem bagāti, tad noder.
svarīgi laikam arī kompi būtu, lādētājus, noteikti ipodu, kādu kladīti, kur pierakstīt superīgākās atziņas ceļojuma laikā.

bet par ugunsgrēku gan ilgi domāju - es moš pa logu izmestu visas svarīgākās mantas,lai nav jāvāc maisā,mestu,visu,ko varētu to apmēram piecu min laikā,tad suni paķeru un skrietu prom.

istaba - minimālisms,bet patīk arī tāds renesanses laikmeta iekārtojums-smagnējs,tumšs koks utt.
05.03.2012 21:10 |

Reitings 259
Reģ: 03.02.2012
Istabu,ja tagad remontētu taisītu kā savu buduāru, gaišos toņos ar vintage stila mēbēlēm, baltu galdu ar spoguli, kur krāsoties, glabāt savus kopšanas līdzekļus utml..
05.03.2012 21:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!