vakar nopirku garneles, bet nelobītas nezinu kā tādas gatavot. draugs man saka, ka viņas esot jāpavāra un tad janoņem čaula un jācep? tā jādara? es kkad nesen lasīju, ka viņas laikam ar visām čaulām cep, ja? kā labāk?
Atkarīgs no tā, ko vēlies gatavot. Es parasti neattīrītās apcepju svietā, garšvielās un ķiplociņos uz pannas, un pēc tam vnk lobot visu vakaru mielojos. Ja velies salātos, mērcēs, uzkodās, tad gan vieglāk un ērtāk pirkt jau attīrītas.
garša baigi mainīsies , ja viņas tomēr nedaudz pavārīšu noņemšu čaulu un tad apcepšu? draugs baigi cer, ka būs tās garneles vakariņās, negribas sabeigt tās garneles :D
ja es cepšu ar to čaulu, kā man viņu noņemt?