Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

vai kāds tā dara?

 
Reitings 333
Reģ: 01.09.2011
vakar nopirku garneles, bet nelobītas nezinu kā tādas gatavot. draugs man saka, ka viņas esot jāpavāra un tad janoņem čaula un jācep? tā jādara? es kkad nesen lasīju, ka viņas laikam ar visām čaulām cep, ja? kā labāk?
05.03.2012 15:29 |
 
Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Atkarīgs no tā, ko vēlies gatavot. Es parasti neattīrītās apcepju svietā, garšvielās un ķiplociņos uz pannas, un pēc tam vnk lobot visu vakaru mielojos. Ja velies salātos, mērcēs, uzkodās, tad gan vieglāk un ērtāk pirkt jau attīrītas.
05.03.2012 15:34 |
 
Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Te meitenes dalījās ar dažām receptēm (arī receptes ar nelobītām garnelēm) http://cosmo.lv/forums/topic/112493-garnelites/?sort=desc
Paskaties! :)
05.03.2012 15:36 |
 
Reitings 333
Reģ: 01.09.2011
un ja man viņas ir čaulā, kā es zināšu, ka viņas gatavas , ja cepšu uz pannas? (palasīju tās recept.)
05.03.2012 15:59 |
 
Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Var manit, kad maina krasu :D
05.03.2012 16:19 |
 
Reitings 333
Reģ: 01.09.2011
garša baigi mainīsies , ja viņas tomēr nedaudz pavārīšu noņemšu čaulu un tad apcepšu? draugs baigi cer, ka būs tās garneles vakariņās, negribas sabeigt tās garneles :D
ja es cepšu ar to čaulu, kā man viņu noņemt?
05.03.2012 16:22 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits