Sveiki!
Pirmkart, atvainojos par savu perverso temu, bet neerti vinu sutit pie arsta, tapec gribu pameginat lugt palidzibu seit..
Patiesiba es loti milu savu puisi, bet man ir problema. Pirmkart, ir nepieciesams vismaz pusotru stundu ilgstoss oralais sekss, lai vins vispar beigtu, un ari tad, kad vins to dara, vina organisms izdala max 1 ml :D spermas. Lieta tada, ka es vinam esmu pirma, un vins ir vecaks par mani... un nav ta, ka vinam butu gruti sasniegt erekciju (patiesiba man jau sak skist, ka vinam stav vienmer :D), bet tiesi ta kulminacija.. :( Es gribeju uzzinat, vai es tur ko varu lidzet (nezinu, ipasi stimulejot sekliniekus vai vel kaut ka..) vai ari man vienkarsi ir jasamierinas... Un patiesiba, vai ir iespejams ta, ka virietim sperma izdalas visu laiku..:D jo vakar vnk gulot gulta un nedaudz glastot vienam otru, pieskaroties vina loceklim, es sataustiju kaut kadu skidrumu (wtf??) Varbut vinam ir kadas veselibas problemas, vai vel kaut kas..? es ticu, ka jums nav lidzigas pieredzes, bet varbut tomer varetu lugt kadu nelielu padomu..
Paldies, ja veltijat uzmanibu.
Jauku dienu!