Acu kraasa

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Sveikas daamas. Pilniigi nesvariiga teema, bet tikuntaa gribejas pavaicaat. Kaada ir jusu acu kraasa? Biezi vien sanjemu komentarus,ka man ir loti zilas acis. Shodien darba biedrsa izteica komentaaru ''Can I ask you - Is that the real colour of your eyes?''. Kad es pasmeejos un noteicu,ka jaa manis pashas. Vinsh teica ke esot paaraak zilas/dzidras lai butu iistaa kraasa. Ta mulkjigi liekas. Pat praataa nenaak katru riitu likt kraasainaas leecas. pietiek ar parastajaam kuras labraat neliktu ja es bez vinjaam kko redzetu :D runaju ar labu draudzeni vinja teica,ka mani blodie mati izceljot acu kraasu :D
Vienmer gribeju sev bruunas acis. meitenes ar bruunam aciim vienmeer skitushas iipashi skaistas..
05.03.2012 12:40 |

Reitings 248
Reģ: 07.06.2010
Man ir tādas tumsnēji zilas,jo mammai gaiši zilas (love) bet tēvam zaļas,tad nu mums ar brāli ir vienādas acu krāsas,tikai man ir kkas īpašs,kreisai acij ir brūngans lāsumiņš,bet labajai nav :D Tīņu gados nepatika,uzskatīju to par defektu,tagad patīk,jo nav tā ka ir ap visu zīlīti,bet tikai mazliet.
06.03.2012 21:15 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Man ir zaļas, pašai ļoti patīk:) Bērnībā bija vairāk tā kā zilganpelēkas, jo abiem vecākiem ir zilganas, bet tad man kaut kā pusaudzes gados pārvērtās par smuki zaļām, nevienam rados tādu nav:D
06.03.2012 22:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits