Karinjo-ko nu vairs...tagad melnajaa sarakstaa uz visiem laikiem...!
Man bija loti laba seja lidz tam briidim ,kad saaku straadaat ar zaaleem-domaaju Latviju,eedu jau arii,nemaz nezinaaju,ko var nevar,taapat kaa te visas skreeju arii uz solariju...domaaju taas pumpas nomaskeesies zem taa bruunuma!Es tiesaam briinos,ka mani appreceeja un iztureeja labu laiku!:D
Es veel atbraucu uz Ameriku ar taadu ne visai labu seju,atceros veel kaa sodien ...Tad viss mainiijaas,satiekot manu tagadeejo viiru!Domaaju ,ka klimatam arii kaads sakars-nav tie putekli tomeer taadi...te ir loti sauss klimats-jaadzer daudz uudens,jo citaadi paraadaas nevajadziigas krunkas...!Mums nav taa, kaa Hawaii,tur vispaar man seja bija vienreizeeja...tas mitrais gaiss un taads loti tiirs!
Ar kremiem ieveeroju to,ja lieto visu laiku ,tad ir OK-domaaju tiesaam labus kremus...bet tad ir jaalieto visu laiku!Man apnika keepaaties ar visiem taam "bundzinaam" -godiigi!Atceros to -kurs bija pret krunkaam...man uzdaavinaaja viira draugs- iedomaajoties par to cenu vien ,bija zeel lietot...:DLabi kreemi vareetu uzlabot ,bet tagad laikam kaadus 5gadus nelietoju neko,bet eedu loti piedomaajot!Noteikti nevaru tos loti treknos riekstus,vispaar ar saldumiem ,treknaam lietaam jaauzmanas...!