Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Darba mainīšana.

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Hei, sveiciens visām skaistajā dienā! :)
Gribēju gan parunāt par mazliet nopietnāku tēmu. Šodien runājām ar draudzeni, kura dzīvo ar vecākiem, taču paralēli mācās 1. kursā universitātē un strādā pusslodzē. Alga minimālā (tātad, teju divas reizes mazāka nekā būtu strādājot pilnu slodzi), līdz ar to nekas dižs mēnesī nepaliek. Visus savus rēķinus, ēšanu un citus izdevumus apmaksā pati, tādēļ vienīgais, kas par laimi, pagaidām nav uz viņas pleciem ir komunālie maksājumi.
Es viņai teicu, ka noteikti vajag meklēt darbu ar kaut nedaudz augstāku algu, bet viņa atbildēja, ka viņai bail mainīt un riskēt, jo ja jaunajā darbā kaut kas neietu kā plānots, tad viņa paliktu vispār bez darba. Līdz ar to, pavisam vienkāršs jautājums - vai jūs šajos krīzes (jā, uzskatu, ka joprojām krīze ir) mainītu darbu, zinot, ka iespējams jaunajā kaut kas varētu nepatikt, būtu problēmas ar vadību un citu darbu atrast šobrīd nemaz nav tik vienkārši?
04.03.2012 14:57 |

Reitings 778
Reģ: 27.10.2011
No savas pieredzes man bij shaads gadiijums : straadaaju salonaa (caur bezdarbniekiem), atalgojums nebij liels, bet liels bonuss tam visam bij tas, ka salona pakalpojumi kaa saviem darbiniekiem bij uz pusi leetak, blakus maajaam un darba laiks ideaals, un tad draudzene man piedaaavaaja citu darbu, lai pameeginu, tur rii alga uzreiz lielaka..nu neko ,es piekritu, nepilnus 3 meeneshus nostraadaaju tur un aizgaaji pati prom, jo nu tas darbs nebijs prieksh manis un tad saaku domaat, ka baaac, nevajadzeeja iet prom no taa ieprieksheejaaa darba (salona) prom, tas nekas, ka alga mazaaaka...

Taadeelj savaa zinjaa es saprotu Tavu draudzeni :)
04.03.2012 15:06 |

Reitings 537
Reģ: 29.01.2009
Šobrīd esmu līdzīgā situācijā - pašreizējais darbs apnicis, tāpēc staigāju pa intervijām. Un pēc tām jau diezgan skaidri var saprast - jaunais piedāvājums interesē vai nē... Pagaidām neko super labāku neesmu atradusi, tādēļ turpinu meklēt. Ja jau visu dzīvi dzīvo ar domu, ka varbūt rezultāts būs vēl sliktāks, nekā pašreizējā situācija, tad sanāk tāda stāvēšana uz vietas, bez jebkādas attīstības.
04.03.2012 15:18 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Es gan pirms tam nestrādāju, bet pavasarī man piedāvāja pirmo nopietno darbiņu, kur alga laba, piedevām darbs manā profesijā, bet bija daži āķi (nekas nelikumīgs vai nepatīkams, bet tomēr). 2.dienā sapratu, ka darbs nav priekš manis un aizgāju. Pēc tam darbu, kur jēdzīgi maksā un netraucē studijām, atradu pēc nepilniem 5 mēnešiem...
04.03.2012 15:21 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits