Jaa- man darbaa arii jaalieto ipasa zeleja,ja taa vareetu to saukt,bet es esmu no taam ,kura teiks,jo vairaak uztrauksies ,jo vairaak kas lips klaat!Tas no pieredzes straadaajot ar slimniekiem ,kuri naaca taisnaa celaa no ielas,netiiri smirdiigi,ar sifiliss... uttKas gan nav elpots ieksaa un kaadas bruuces dziiveee nav tiiriitas!Es tagad pati briinos,kaa esmu saglabaajusi tik labu veseliibu,kaada ir...!
Ari seit Amerikaa!Padomaaju vienu ,it kaas siikumu,bet tomer...Man jau otro dienu iznaaca saukt 911(aatros),jo atradaam istabaa mirusu cilveeku!Tas varbuut visiem nemaz nav zinaams,ka taa inde ,kura naak araa no liika ir tiesaam apkaareejiem kaitiiga!Es vienmer piesaku radiniekiem,kad nevajag ilgi uztureeties liika klaatbuutnee!
Tas viss ,kas ir parastaas sabiedriskaas vietaas-ir "pupu mizas"!Tad jau arii uz kafejniicu iet nevar-mees tacu nezinam ,cik tajaa "smalkaajaa kafejniicaa" tas trauku mazgaataajs tos traukus labi nomazgaa uttPar so teemu es vareetu tiesaam runaat daudz...!Rokas vajag mazgaat-tas saprotams!Es arii to daru biezi,bet iecikleeties noteikti nevajag...