bakeeriju pereeklji.

Reitings 824
Reģ: 27.08.2011
Shodien aiz nekaa dariit skatiijos youtubee visaadus klipus un slavenajos " whats in my bag" klips pamaniiju,ka gandriiz visas meitenes somaa liidzi neesaa antibakteriaalo roku zheleju,gaidiijumos ja " ne tur pieskaros" un VAJAG tiiras rokas.
Es arii mazgaaju regulaari ntaas reizes dienaa, bet aarpus maajas man iipashi nav bijusi vajadziiba peec peekshnji tiiraa, bez bakteriju rokaam.

Vai juusu sominjaas kas taads ir atrodas, jebshu es viens taads?
03.03.2012 21:02 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Ir man želejiņa emergency situācijām, šad tad gadās reizes, kad vajag, bet rokas nomazgāt nevar. Protams, nekas nevar aizvietot parastu ūdeni un ziepes, dievinu tīru roku sajūtu :D
Želeja pirkta Dzintarā.
06.03.2012 15:43 |

Reitings 436
Reģ: 06.03.2012
Nav,bet ir doma iegādāties tādām emergency situācijām,lai stāv somā.
06.03.2012 15:48 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
:D šodien nopirku vienu želeju. Tik patīkami smaršo un tik labu, atvēsinošu sajūtu sniedz, ka prieks! :D
06.03.2012 19:57 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
cloo - Redz, ka uz Tevi shi saruna iedarbojas - tu nopirki...
06.03.2012 20:19 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Man Jā, priecājos par viedokļiem daudzajiem, jo jau kādu laiku pētīju un gribēju iegādāties, bet nebija pārliecība, ka tas tiešām ir kaut kas labs. Uzzinot, ka daudz\ām patīk, tad drošāk palika, kanav vējā izmesta nauda. :)
06.03.2012 21:32 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Jaa- man darbaa arii jaalieto ipasa zeleja,ja taa vareetu to saukt,bet es esmu no taam ,kura teiks,jo vairaak uztrauksies ,jo vairaak kas lips klaat!Tas no pieredzes straadaajot ar slimniekiem ,kuri naaca taisnaa celaa no ielas,netiiri smirdiigi,ar sifiliss... uttKas gan nav elpots ieksaa un kaadas bruuces dziiveee nav tiiriitas!Es tagad pati briinos,kaa esmu saglabaajusi tik labu veseliibu,kaada ir...!
Ari seit Amerikaa!Padomaaju vienu ,it kaas siikumu,bet tomer...Man jau otro dienu iznaaca saukt 911(aatros),jo atradaam istabaa mirusu cilveeku!Tas varbuut visiem nemaz nav zinaams,ka taa inde ,kura naak araa no liika ir tiesaam apkaareejiem kaitiiga!Es vienmer piesaku radiniekiem,kad nevajag ilgi uztureeties liika klaatbuutnee!
Tas viss ,kas ir parastaas sabiedriskaas vietaas-ir "pupu mizas"!Tad jau arii uz kafejniicu iet nevar-mees tacu nezinam ,cik tajaa "smalkaajaa kafejniicaa" tas trauku mazgaataajs tos traukus labi nomazgaa uttPar so teemu es vareetu tiesaam runaat daudz...!Rokas vajag mazgaat-tas saprotams!Es arii to daru biezi,bet iecikleeties noteikti nevajag...
07.03.2012 01:01 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
kanaadaa roku dezinfekcijas geli ir sabaazti visur - bankaas, slimniicaas, polikliinikaas, pastaa utt. veikalos seit ir arii liela izveele dezinficeejoshajiem geliem. pati vienmeer sominjaa neesaaju liidzi dazas mazaas pudeliites no bath and body works. tie ir ar dazaadaam smarzaam klaat. un jaa, lietoju sameeraa biezji - ja sanaak pieskarties sabiedriskajaa transportaa pie seedekljiem, tureekljiem, peec lielveikala apmekleeshanas utt. man ir riebiigs paradums ik pa laikam pieskarties sejai ar rokaam un taa kaa no taa nespeeju atradinaaties tad labaak jau turu rokas tiiras.
07.03.2012 01:44 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
lietoju želejiņu, bet lai tītītu ar viņu rokas pēc katra brauciena sabiedriskajā vai lielveikala apmeklējuma... to taču es daru vairākas reizes dienā un to želeju nemaz nevar tik bieži lietot, jo šausmīgi sausina rokas. Galu galā gadus 3 atpakal, kad mums tādu želeju nebija, arī nekas slikts nenotika. Izmantoju viņas, ja nākas apmeklēt publisko wc (skola vai ofiss neskaitās) un tad pat pēc nomazgāšanas ar ūdeni gribās to želeju. vai arī ja ēdu ārpus mājām kaut kādas bulciņas vai ko, kas jātur rokās. Neatsverams palīgs viņas ir festivālu laikā, jo tur nu ūdens mēdz būt problēma, bet jānodzīvo ta 2-3 dienas ar max 2 dušas apmeklējumiem :D
07.03.2012 09:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits