nesaprotu, kaapeec !?!

Reitings 75
Reģ: 09.04.2011
Sveikas meitenes,
esmu beidzot naakusi pie kaadas domas.. vai arii kaudzeem jautaajumu... kaapeec?
esmu bijusi kopaa ar vairaakiem puissiem, attiecibas, protams, viss kaartiibaa ir bijis, lieliski.. bet nu jau vairak kaa gadu.. nav bijushas attiecibas.. ir bijussi tikai taa saucamie "viena vakara sakari" .. un tie ir bijushi tieshaam daudz.. un tagad es nesaprotu, kaapeec ir taa, ka tajaa vakaraa tie puishi grib kaut ko ar mani.. bet peec tam vairs nekaa negrib.. vai nu vinji vispaar vairs neliekas ne zinis.. vai arii sazinamies, un pec kada laika vinjsh partrauc kontakteeties. kas vareetu buut pie vainas ? jo es esmu sapratusi to, ka man ir apnikussas shie viena vakara sakari, ka es gribu beidzot atkal buut laimiiga.. ir iekritis kaads puisis aciis.. bet nekaa arii vairaak nav, ir bijis shis viena vakara sakars.. un vairs nekaa.. varbuut kaada var sniegt,kaadu padomu?!!
03.03.2012 18:55 |

Reitings 550
Reģ: 29.01.2009
Nu meitenes to arī nevar tā vispārināt! Man no vienas nakts sakara izveidojās 3 gadus ilgas attiecības, tagad kādus trīs gadus jau šķīrušies esam, bet puisis vēl joprojām mīl mani.
Ja puisim tiešām no visas sirds iepatiksies, tad viņš neies tur analizēt šitos štruntus, ka ja ar mani varēja, tad ar citiem arī varēs utt.. Sievietes tomēr parasti ar šitādu analizēšanu nodarbojas, nevis vīrieši!
03.03.2012 21:22 |

Reitings 10
Reģ: 14.11.2011
Varu tikai piebilst, ka vairākkārt no mana drauga puses norādīts, ka esmu "vieglā", proti, viņaprāt pārāk daudz koķetēju ar citiem un runāju provocējošas lietas.
03.03.2012 22:24 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
ilzhuxa - tas nav iisti tiesa, ka normaali viirieshi neveido attieciibas ar sievieteem, kuras var dabuut pirmajaa randinjaa. protams, variantam - satikaamies, pieleejaamies liidz bezfilmai randinja laikaa un no riita pamodaamies kopaa kaili reti ir turpinaajumi. bet ja sagadaas iipashi romantisks randinsh un ir liela savstarpeeja pievilkshanaas, var buut arii turpinaajums. atkariigs no taa, kaa tas viss notiek. ja meitene uzmetaas viirietim virsuu kaa izbadeejusies nimfomaane ar olimpisko speelju akrobaata cieniigiem trikiem gultaa, protams, viirietim radiisies ne paaraak labs prieksstats. bet ja tas process notiek dabiski, nesamaksloti, tad veel ir ceriiba. tik labaak, lai sieviete ljauj viirietim pasviist, lai tiktu pie taa pirmaa randinja. :)
03.03.2012 22:38 |

Reitings 285
Reģ: 19.01.2010
Es arī nesen izklaidējos,kā norāvusies no ķēdes.Man šķiet,tas bija kāds gads aptuveni..kad izšķīros no sava puiša,nāca viens,otrs,trešais,.. protams,nebija jau tā,ka pirmajā naktī gultā,bet ar laiku atdevu sevi,bet tad pēc brītiņa nekā.Arī pat neatdodot sevi,viņi reizēm vnk mistiski izkūpēja gaisā.Es jutos iztukšota,sapratu ka tā dzīvot nav pareizi.
Vienīgi tādā pat veidā satiku savu tagadējo,sanāca ar otro tikšanās reizi tikt līdz gultai.
Bet tad es pārmetu sev,ka tas atkal dikti ātri un tā nedrīkst.Bet rezultātā esam pāris,nu jau drīz gads būs,dzīvojam kopā un kaļam nākotnes plānus ;)
Vienīgais,saprotu,ka ļoti,ļoti vajadzēja sevi pataupīt vēlākam laikam,tā būtu bijis labāk,jo toreiz viņš mani nopietni neuztvēra,izrādās bija vēl viena tajā pašā laikā.Kad es to uzzināju,atslābu.
Bet tas laikam nospēlēja savu,vīrieši pēc dabas mednieki,viņam vajag pacīnīties par sievieti.Un viņš saprata,ka lietas nebūs tik vienkāršas,jo es zināju visu.''Un ja gribēsi,parādīsi,ka sieviete tev vajadzīga.''

Pirmkārt,vīrietis ieraugot sievieti,pirmais ko iztēlojas,ka atrodas gultā ar viņu.Tā vnk ir.
Manējais apstiprināja to :D Pēc tam tikai nāk viss pārējais,ja viņam nostrādā klikšķis,sieviete paņem ar savu pievilcību,garīgajām vērtībām..
Bet ir tādi,kuri nemeklē neko garīgu,izmanto viegli pieejamas meitenes un iet tālāk.
04.03.2012 12:00 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
+ MuRR
Man atkal ir bijis pilnīgi pretēji - man ir bijuši tikai daži vienas nakts sakari, bet pēc visiem tiem, kas ir bijuši, vīrieši ir vēlējušies tikties ar mani vēl, aktīvi par mani interesēties, ir bijuši pāris gadījumi, kad pēc otrās tikšanās reizes viņiem parādās fantastiska ideja dzīvot kopā. Un tas atkal nebūt nenozīmē, ka vīrieši ir bijuši dīvaini, vai neriktīgi. Dzīvoju ārzemēs un tur uz to visu tomēr citādāk skatās.
Nu nevar tā vispārināt par visiem gadījuma sakariem.
Bet Tev ieteiktu mainīt savu attieksmi, tad mainīsies tas, kas ar Tevi reāli notiek. Padomā par to, ko vēlies un rīkojies saskaņā ar savām prioritātēm. Tad nekas nenoies greizi :)
04.03.2012 12:53 |

Reitings 250
Reģ: 11.01.2012
Man atkal cita versija - varbut gulta neesi laba,esi pasiva ? Kad man bija vienas nakts attiecibu posms tad nevareju atkauties no dzekiem kad pec tam mieru nelika,pat izdomaju svesu vardu un nedevu savu tel nevienam.
04.03.2012 13:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits