Es arī nesen izklaidējos,kā norāvusies no ķēdes.Man šķiet,tas bija kāds gads aptuveni..kad izšķīros no sava puiša,nāca viens,otrs,trešais,.. protams,nebija jau tā,ka pirmajā naktī gultā,bet ar laiku atdevu sevi,bet tad pēc brītiņa nekā.Arī pat neatdodot sevi,viņi reizēm vnk mistiski izkūpēja gaisā.Es jutos iztukšota,sapratu ka tā dzīvot nav pareizi.
Vienīgi tādā pat veidā satiku savu tagadējo,sanāca ar otro tikšanās reizi tikt līdz gultai.
Bet tad es pārmetu sev,ka tas atkal dikti ātri un tā nedrīkst.Bet rezultātā esam pāris,nu jau drīz gads būs,dzīvojam kopā un kaļam nākotnes plānus ;)
Vienīgais,saprotu,ka ļoti,ļoti vajadzēja sevi pataupīt vēlākam laikam,tā būtu bijis labāk,jo toreiz viņš mani nopietni neuztvēra,izrādās bija vēl viena tajā pašā laikā.Kad es to uzzināju,atslābu.
Bet tas laikam nospēlēja savu,vīrieši pēc dabas mednieki,viņam vajag pacīnīties par sievieti.Un viņš saprata,ka lietas nebūs tik vienkāršas,jo es zināju visu.''Un ja gribēsi,parādīsi,ka sieviete tev vajadzīga.''
Pirmkārt,vīrietis ieraugot sievieti,pirmais ko iztēlojas,ka atrodas gultā ar viņu.Tā vnk ir.
Manējais apstiprināja to :D Pēc tam tikai nāk viss pārējais,ja viņam nostrādā klikšķis,sieviete paņem ar savu pievilcību,garīgajām vērtībām..
Bet ir tādi,kuri nemeklē neko garīgu,izmanto viegli pieejamas meitenes un iet tālāk.