Starojums/pozitivisms/sharms

Reitings 495
Reģ: 12.07.2009
Sveikas!
Ka Jums liekas, ko dara un ko doma tas sievietes, kas ikdiena un sava butiba ir tik skaistas un starojoshas. Pie vinam pievelkas visi cilveki un vinu sabiedriba vienmer ir tik forsi... Neticu, ka tas ir iedzimts. Iespejams gimene ir tada pozitiva un lidz ar to, tas ir ka dzivesveids, raksturs utt, bet ko darit tiem cilveciniem, kuriem ikdiena ne tik viegli klajas, ka viniem iegut to starojumu, sarmu, to jauko auru ap sevi. Es labprat ari tada gribetu but, bet man nav ne jausmas, ka to panakt :) Kadas ir Jusu domas un viedoklis par so? Neapskauzat dazreiz tadus cilvekus (laba nozime)? Kadas esat Jus pasas? Nu padalieties ar saviem komentariem :)
03.03.2012 17:27 |

Reitings 249
Reģ: 29.01.2009
Tu domā, ka visi, kuriem ir, kā saki- šarms, pozitīvisms, un harizma, ir baigi laimīgie, un viņiem nekad dzīvē negadās ķibeles? Tieši nereti ir pretēji- tie cilvēki vienkārši māk skatīties uz visu no gaišās puses, saskata cilvēkos labās lietas. Bet es domāju, ka dzīves laikā daudz kas var mainīties- to, vai var iemācīties " pievilkt" cilvēķus- es domāju, to iemācīties nevar, bet ir jāiemācās patikt pašai sev, sadzīvot ar sevi, ar ikdienu un visu pārējo.
03.03.2012 18:39 |

Reitings 1007
Reģ: 10.02.2012
Neuztvēru, ko tieši autore grib zināt - kas galvā darās skaistiem/starojošiem/pozitīviem/šarmantiem cilvēkiem? Kā viņi to panāk?

Es nevienu tādu nepazīstu, kas būtu viss kopā.
03.03.2012 18:48 |

Reitings 495
Reģ: 12.07.2009
Queen, es biju domajusi, ko vini lasa, ar kadiem cilvekiem uzturas kopa, utt, kas veido sho pozitivo skatijumu uz dzives un tadejadi viniem dzive liekas "gaisha" un patikama, lidz ar to no ta cilveka stravo ta gaisha, pozitiva aura, sharms. :)
Nu ja, daudziem Jusu viedoklie piekritu, ka to tik viegli nevar iemacities, ir laikam daudz kam jaiziet cauri, jauznem dzivi daudz vieglak un varbut tad ari ta tas starojums pamazam saks plust ara pa visam malinam :D

Katra zina, tas nebija domats, ta, ka tgd darishu visu pa galvu pa kaklu lai, butu kadam lidzigaka, nebur nee, vnk iedvesmoties un klut pozitivakam cilvekam mudienas, manuprat ir loti svariga lieta. Un ta atvieglo gan komunikaciju ar citiem , gan pashai ir patikami but sava ada :) Luuk taa...
03.03.2012 19:03 |

Reitings 1111
Reģ: 29.01.2009
viss sākas galvā! attieksmē pret dzīvi, apkārtējiem, bet galvenokārt- sevi.
vajag iemīlēt sevi un tad arī pārējiem patiksi :)
tāda ir mana dzīves uztvere :D

un es domāju, ka svarīga, protams, ir apkārtējā vide, kurā dzīvo, ģimene un draugi, kas veido personību.
es uzskatu, ka ikkatrs var kļūt par starojošo pozitīvisma lādiņu (tiesa, nevajag pārspīlēt! :D ).. ar to ir jāstrādā. ar domām :)
03.03.2012 19:05 |

Reitings 1007
Reģ: 10.02.2012
Ak tā, tādā gadījumā pazīstu gan -divas dvīņu māsas, abām dzīves moto - Viss notiek uz labu! Skaistas, sportiskas, jaukas, jautras, gudras, centīgas, komunikablas, lasa caurmērā visu to pašu, ko citi, arī visādas Bada spēles, utt. Nāk no labas ģimenes, bet viņu dzīve arī nav tikai rožu dārzs, ir dažādas problēmas, bet uz tām visu laiku skatās ar tādu domu, ka viss būs kārtībā un būs labāk.

Man šķiet, harisma ir spēja atrast kopīgu valodu ar dažādiem cilvēkiem, radīt labu iespaidu, raidīt pozitīvu strāvojumu, ļaut citiem justies nepiespiesti un labi tavā klātbūtnē.
03.03.2012 19:13 |

Reitings 143
Reģ: 21.01.2012
Queen, es laikam zinu, kuras dvīņu māsas Tu domā :) es ļoti bieži redzu viņas un domāju, ka man arī gribētos tādu auru kā viņām .. bet viņām arī ļoti laba ģimene, daudz atbalsta.

Tas tā muļķīgi, bet es kādreiz skatījos "Prison Break" un bija viena aina, kur kāds no varoņiem teica, ka visi pavelkas galvenā varoņa plānam, jo viņš ir harizmātisks. Bet viņš nebija ne jautrs, nedz kāds, bet kaut kāda sava aura viņam seriālā bija.. cik muļķīgi uzrakstīju patiesībā :D
03.03.2012 20:52 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
varbūt dīvaini,bet Anna Rozīte man liekas tik starojoša,viņai pat nekas nav jāsaka,viņai tas ir acīs un smaidā.
to gan es apskaužu un gribētu iemācīties.
es cenšos ar sevi strādāt un vadīties pēc moto,ka dzīvei kā tādai nav jēgas,jēga ir tikai konkrētam mirklim un tam ar kādām sajūtām,emocijām to nodzīvojam :)
03.03.2012 21:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits