Laba diena visām!;)
Mazliet aizdomājos par savu puisi un sapratu,cik ļoti ir mainījušas mūsu attiecības...
Nelūdzu palīdzību vai kā,vienkārši nolēmu padalīties forumā, družkas vispār ir prom no Lv,uz doto brīdi nav ar ko pat papļapāt.Iespējams kādai ir bijusi/ir līdzīga situācija.
Dzīvoju ar draugu manā dzīvoklī jau 3.gadu,nav nekāds lielais termiņš,bet tomēr...
Pašā sakumā viņš man traki skrēja pakaļ,aicināja uz dažādām vietām,randiņiem,romantikas izpausmes utt. Toreiz es studēju,bij arī nauda pašai,var teikt,pilnīgi neatkārīga. Pēc laika, sākām dzīvot kopā,viņam nebija īsti darba,tā tikai pagaidu darbi,bet kopumā uzturēju viņu es...
Šobrīd ir tā,ka esmu palikusi bez darba,bet aktīvi meklēju darbu,no viņa puses pilnīgs ignors man,jāpriecājas,ka vismaz viņš uztur mani. Laiku velta man minimāli,pat brīvdienās nemaz,nekur neacina mani,aizskrien ar draugiem tusēt,bet es sēž mājās kā dunduks. Esmu runajusi ar viņu,kas par lietu,bet nekas nemainās. Laikām esmu viņam galīgi apnikusi un garlaikoju:(. Vēl ilgāk attiecības nav vērts turpināt.