ak, man ir tik daudz mīļāko grāmatu, ka nevarētu visas tagad nosaukt, drīzāk varu minēt vairākus autorus, kuri ir izcili:
Kolīna Makkalova, kurai ir tādas grāmatas kā "Dziedoņi ērkšķu krūmā", "Pieskāriens", "Tims", "Nepiedienīgā apmātība", un daudz citas, nevienā šīs rakstnieces grāmatā neesmu vīlusies. Viņas visas ir par mīlestība, bet reizē visās viņās ir daudz no vēstures, pie tam labas vēsturiskas lietas, nevis galējās muļķības. Bieži vien esmu domājusi, ka kādreiz man būs sava bibliotēka, kas ir viens no maniem sapņiem, tad šai rakstniecei noteikti tur būs savs plaukts :)
Ērihs Marija Remarks-šis autors ir klasika, par, kuru, manuprāt, neko nemaz nevajag piebilst, mīļākās grāmatas "Trīs draugi" un "Melnais obelisks".
Gabriels Garsija Markess - "Simts vietulības gadi", "Mīlestība holēras laikos". Arī, manuprāt, viens no sava laika labākajiem rakstniekiem, arī viņam būs savs plauktiņš manā nākotnes bibliotēkā :)
Maikls Kaningems - esmu lasījusi tikai 2 viņa grāmatas, bet abas man ir radījušas vēlmi lasīt šo autoru vēl. "Mājas pasaules malā" un "Miesa un asinis". "Miesa un asinis" stāsta par ģimenes dzīvi cauri laikam, mainoties paaudzēm, ļoti skarba grāmata, bet vienkārši lieliska! "Mājas pasaules malā" par draugiem, attiecībām, vilšanos dzīvē, zinu, ka ir uzņemta arī filma pēc šīs grāmatas ar Kolinu Farelu, bet neesmu redzējusi.
eh, ir ļooti daudz vēl, bet nevaru atcerēties tagad :)