Labvakar.
Kārtējā piektdiena mājās. Tā nu sēžot nolēmu, ka nākamajās brīvdienās jāiet ballēties.
Par cik neesmu bieža klubu apmeklētāja, nolēmu pajautāt jums- Varbūt variet ieteikt kādu foršu klubu?
Esītis, kur pilns ar mazgadīgām, pusplikām pakaļām, neinteresē :)
Pavisam jauki būtu , ja varētu ieteikt kādu roķīgu klubiņu. ( bet ne bāru)
Roks cepurē tā kā barčiks vairāk skaitās, bet foršs riktīgi. Jaunais Ziggy nepatīk. Nice Place ur diezgan labs, tikai man melni puisīši vienmēr uz kājām pamanās uzīt, sevišķi tad, kad savas kerzas esmu divas stundas ar visdglaunāko zābaksmēru pulējusi. Ja gribas pavisam roķīgu, brauc uz MP, tad gan tā patālāk no centra.
Nu, tas pats Pulkvedis ir salīdzinoši roķīgs :) Un viņam tieši pretī ir tāds mazs bāriņš (nosaukumu nepateikšu), tur līdzīga vai arī drusku "smagāka" publika :)
Tas ko switched on teica, kas pretī pulkvedim ir bārs HHC, bet nu ir blakus arī Kabata. Tik neesmu pārliecināta vai viņa vēl strādā.. kādus 3 gadus tur neesmu bijusi laikam :D
Man jau liekas, ka mums nemaz nav tādu roķīgo klubu, visi ir takā bāri. Man pulkvedis arī patīk. Vēl kaļķu vārti man ir iecienīti, jo tur kaut cik normālā publika, bez tām "plikajām pakaļām" :)
Nu, tas pats Pulkvedis ir salīdzinoši roķīgs Un viņam tieši pretī ir tāds mazs bāriņš (nosaukumu nepateikšu), tur līdzīga vai arī drusku "smagāka" publika
HHC. bet nu tas nav roķīgs bāriņš, tā ir prasta dzertuve :D
Roķīgi nāk prātā tikai Kabata un Pulkvedis. Starp citu, ļoti daudziem nepatīk Kabata, bet nevienā klubā es neesmu tik labi izdejosusies kā tur. :D Un man tieši patīk tas, ka tur ir parasti cilvēki, kuri var nākt kaut vai kedās nevis meitenes, kas uzcirtās kā padauzas un gora savas pakaļas. :D
Hmm, man arī interesē kas tur labs tajā Rock Club! :) Man jau ar iet pie sirds Pulkvedis, Kabata, HHC un vēl šis tas, bet labprāt uz kādu jaunu vietu aizietu!