Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Garnelītes! :)

 
Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
Heeey meitenes! :)

vai kāda var padalīties ar kādu recepti kā taisīt garneles? nekad neesmu taisījusi, nets jau pilns ar receptēm, bet nevaru saprast kura vieglaka, kura gardāka. tātad lūdzu, kā jūs viņas taisat? piemēram es gribētu garneles ar rīsiem, es viņas varu vienkārši apcelt un tad uztaisīt mērcīti ar saldo krējumu? vai tā nebūs labi?
02.03.2012 18:25 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
es parasti sacepu vienkāši ar saldētajiem dārzeņiem. Vai arī ar saldi krējumu kopā - kā mērcē, bet to retāk.
02.03.2012 18:31 |
 
Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
bet vai vispār garšīgi sanāk plikas garneles ar saldo krējumu, nu kā mērce? vai labak tomēr kādu marinādīti utt?
02.03.2012 18:36 |
 
Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Es mēdzu iecept omletē.
Vēl var taisīt salātiņus-garneles+avokado+mazliet olīveļļa :)
02.03.2012 18:41 |
 
Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Un, man šķiet, tavs variants ar būs gards ;)
02.03.2012 18:42 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
nu jā, pieliec garšvielas klāt un būs ok! Tak paskaties receptes, tur var izvērsties!
02.03.2012 18:45 |
 
Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
Sacep ar kiplokoiem un kopaa ar alinju :D
Vai taisi kaa krabju salaatus, bet nu krabju vietaa garneles....
Es laikam esmu atkariiga no garneleem, jo eedu nu tocna katru otro dienu :D
02.03.2012 18:46 |
 
Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
attīrītas garneles man ļooti garšo salātos - ar ananasiem, gurķiem utt. vai arī apceptas mīklā - tādas uzkodu veidīgās. bet neattīrītas es parasti uz pannas sviestā, ķiplociņos un garšvielās apcepju un tad visu vakaru ņammāju. ahh, pilnīgi sakārdinājos!
02.03.2012 18:47 |
 
Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
klāt labāk ķiplociņus vai sīpoliņus? :)
02.03.2012 18:48 |
 
Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
Blin, es iesu pirkt garneles tuliit :D un man jau tiigerienes pa leeto.:D
02.03.2012 18:58 |
 
Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Es ieteiktu sakarzēt pannu un uzsiltīt eļļu/ olīveļļu klāt pielikt izspiestas ķiploka daiviņas un mazliet apcept un tad pievienot pannā nelobītas garneles, apcept, pievienot saldētos dārzeņus, pasautēt un tad pievienot mazliet saldo krējumu (jeb arī to RAMA ar pazemināto tauku saturu) un garšvielas- sāli (es gan nelieku), piparus, pētersīļus, reizēm pielieku klāt kariju. Manam draugam patīk pievienot arī rīvētu sieru savai porcijai :)
02.03.2012 19:03 |
 
Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
sakarsēt*
02.03.2012 19:03 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Hellish-man veel joprojaam mutee taa gliemezu garsa...!Vispaar mees arii nekaadas lielaas receptes netaisaam ar garneleem!Viirs vienmeer saka,ka lielas meerces nonem to specifisko garsu!
02.03.2012 19:03 |
 
Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
Emmanuell, vai ne, man garneles garso vai nu varitas vai apceptas kiplokos.... merces nerullee :D
02.03.2012 21:05 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits